sevgili arkadaşım vardıda bizmi yemedik.dereli adlı üyeden alıntı
sevgili arkadaşım vardıda bizmi yemedik.dereli adlı üyeden alıntı
dereli demişki:
dostum bırak da kime ne diyeceğime ben karar vereyim. constantinle aramızdaki konuşma o, nispet de yaparız espiri dekalamar falan yoktu one_way, aramızda olmayan arkadaşlara nispet gibi olmasın. saygılar
Arkadaşlar yedikleriniz içtikleriniz afiyet olsun kan olsun yarasın
saygı ve selam herkese
Baba nispette espride bir yana!!Şimdi olcektii güzzell izmir midyeleri net söölüyorum bi oturuşta en az 200 mideme inermi.Bence inerrr.Arkadaşlar gözünüzün yağını yiyemm yaa bide kumru acıktım yahuuu
baba sen gönder istanbul ortaköy kumpirini, sarıyer böreğini, biz de sana kumru ile midye yollayalım ayıpsın yani
akşama gel diyom sana kanka yiyelim işte kumrulu midye dolma nasıl gider ama.....offff
yaaaaa canım çektii beeee yeter akşam akşam beni dışarı çıkarttırmayın şimdi haftaya midye dolma partisi verelim sahilde
bu iş burada bitmez yeyin birbirinizi kalanlarla idare ederiz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Kenan kardeşim diğer resimleri de koydu mu bu gezi konumuzu tamamlamış oluruz
resimler bitsinde yeni topik açalım bahçevan için pazar yakalım ortalığı heryer eksoz dumanı olsun kış geliyor su motorcuları yatar yakında ben kar zincirlerini çıkarıp yağladım kışa hazırım lastiklerde hazır birde yol arkadaşı buldummu kışın zevki bitmez artık su motorcularda evden bizim resimlere bakıp baharı bekler İZMİR TAYFASI KIŞ EKİBİ BAKALIM KİMLER
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Forrap,
Ben Cumartesi akşamı ertesi gün için plan yapılacağını tahmin ettiğim için Kenan'a mesaj atıp bana haber vermesini istedim. Ancak ne yazık ki misafirlerimiz geldiği için evden çıkamadım. Durum bundan ibaret.
Bu arada bensiz geziye gidenlerin hepsi "adi"dir, tekrarlıyorum.
cengiz abi yağmur hariç tüm gezilerde varım
SN: İzmir tayfası ; kardeşlerim Hepinizi çok seviyorum ,unutmayın "birliğimiz dirliğimizdir"
haftasonu nihayet izmire de yağmur uğrayacak sanırım, bakalım gezimiz olacak mı
ya inşallah yağmazda yarışları rahatlıkla izleriz demii ama.
bu hafta sonu cumartesi ruthin bir toplantı ve sadece pazar günüde yarışları izleyip sonrada egelim bedri nin sölediği köfteciye gitsek nasıl olur hem biraz sakin geçer hafta sonu bu arada bu hafta da alsancakta yapalım toplantıyı sonrasında öle bir mekan buldumki inanılmaz güzel valla bayılacaksınız heeee eminim
ya ne yağmuru yaw zaten bi hafta sonumuz var hem yağmur yağsa nolur ki sanki aramızda yağmurda motor kullanamaycak arkadaşlar var (egelim hariç)haftasonu nihayet izmire de yağmur uğrayacak sanırım,
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
ben bu kısın uslubuna ve şu kafasındaki yeşil kabuğa şey pardon kaska hastayım zatii
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)