Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

MOTOSİKLET.NET İZMİR TAYFASI İnciraltı Küçük Ev Gezisi

REKLAM ALANI
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu toplantıyı birileri bi yere yazıp haber verdi mi??? Ben göremedim de...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lancelot35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    virago 535 ,ybr 125
    bu gezi c.tesi toplantısında karalaştırılmıştı.onun için sadece c.tesi toplantısına gelenlerin haberi oldu.

One_Way - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    18 kişi geldiğine göre demekki gezi duyurusu konusunda bir sorun yoktu.. Tabi c.tesi toplantılarında kararlaştırılıyor gezinin rotası. Böyle durumlarda sitede görülemiyorsa cepten arayarak bilgi almakta fayda var.

KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    ben de emeği geçen herkese teşekkür ederim daha nice gezilere........
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

Alıntı One_Way adlı üyeden alıntı
    18 kişi geldiğine göre demekki gezi duyurusu konusunda bir sorun yoktu.. Tabi c.tesi toplantılarında kararlaştırılıyor gezinin rotası. Böyle durumlarda sitede görülemiyorsa cepten arayarak bilgi almakta fayda var.
    18 kişinin gelmesi sorun olmadığı anlamına mı geliyo?Bu sitede olup İzmirde yaşayan ve bu toplantıdan siteye girmesine rağmen haberi olmayan birileri varsa sorunda var demektir.Cumartesi toplantıya gelemeyen olabilir benim durumumu grupta bi kaç kişi biliyodu hafta sonları ya cumartesi ya pazar çalışıyorum cumartesi aranızda olamadım bu nedenle en azından bi şekilde siteye yazsalar yada herhangi bi girişimde bulunsalardı en azından haberimiz olmuş olurdu.Cep telefonuyla aramak '' abi bi atraksiyon varmı yarın bende geliyim'' demek mi daha kolay yoksa siteye bi başlık açmak yada ne biliyim en azından akşam katılanların mı haber vermesi kolay telefonla falan...Ayrıca bu topici takip eden yeni arkadaşlarımız varsa onlar nereden bulacaklar telefon numaralarınızı falan yeni olanlar nasıl gelecek?Kaldı ki bende de hiç birinizin tel nosu yok sadece kenan ustayı aradım 1 kere o da ilk buluşmadaydı 2 ay oldu bi kağıda yazmıştım kaybettim.Neyse ya neyin muhabbetini yapıcaz siz mutlu olduktan sonra sorun yok demektir...

Motosikleti
    Keeway ARN 125
    forrap kardeş hç mi haberin yok bizim c.tesi toplantılarının ve pazar gezilerinin biçiminden? C.tesi toplantılarından eve erken dönmeyebiliyoruz ki bu c.tesi keyifler iyice güzelken grubun dönmesi gece 1'leri geçti. Ertesi sabah da buluşulacağına göre hangi zaman diliminde gezi yeri yazılacak ve insanlar okuyabilecek? Zaten bu yüzden c.tesi toplantılarını düzenliyoruz. Pazar gezilerini karar verelm diye. Gezimizin yönünün nciraltı olduğu zaten belliydi, sadece mekana karar verilmemişti. Dün bizimle olamayan arkadaşlar bile sabahtan arayıp mazeretlerini bildirdiler. Ama zaten 1-2 defa bize katılabilme imkanın olsaydı haberleşmenin ne kadar kolay olduğunu anlardın

Ama yine de bundan sonra daha önceden net bilgi yazmaya çalışacağız. Bizim gezilerimiz çok nezih bir ortamda oluyor. Evli çifler, çouklarıyla gelenler de var. Bu yüzden geziye gelecek olanları c.tesi toplantılarında tanımak iyi oluyor.

stella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz yok ama birgün oda olacak
    gezilerin toplantıların nezih ortamda olup olmadığı değil burada konuşulan One_Way dikkat edersen eğer kaldıki nezihlik dışında olması muhtemel şeyler zaten cumartesi toplantısında konuşuldu
    ortada bir haberleşme sorunu var ve forrap da bundan behsedip kendince doğal olarak fikirini sunmuş birbirimizin içinde iletişim sorunu yaşıyorsak bu demektirki hepimizde burda küçük bir hata payı var buna daha çok dikkat edip acil ani toplantı gibi organizasyonlar dahil katılma fırsatı olmağı için haberdar olma şansına erişemeyen dostlara karşı daha temkinli ve dikkatli davranmak bize daha hoş sohpetler kazandırır biraz daha önemsemeyle çok şeyi halledebiliriz

stella, teşekkür ederim tam olarak anlatmak istediklerimi söylemişsin...

One_Way, Cumartesi toplantılarında tipini beğenmediğinizi pazar geziye almıyosunuz yani O işin şakası tabi de benim bahsetmek istediğim konu o değildi ''18 kişi geldiğine göre demekki gezi duyurusu konusunda bir sorun yoktu'' cümlesi biraz ilginç olmuş 18 kişinin haberi olması diğerlerinin gelmesine gerek kalmaması gibi bi sonuç çıkarıyorsa bilemem ama o gün oraya gelemeyenlerinde olduğu belli o yüzden demekki duyuru konusunda bi sorun yoktu demek biraz ilginç kaçmış...Bi diğer konuda gezilere 1 gün önceden karar vermek bence biraz ilginç oluyor he bi topic açılır işte ne biliyim falanca yere gidilecek alternatifler şunlar c.tesi akşam alternatifler arasında karar verilecek denir saat belli olur toplanma yeri önceden belli olur gerisi geceye kalır...Ama benim gezinin inciraltı tarafına olacağından saat kaçta çıkılıp nerede buluşulcağından haberim yoktu.Ben nasıl gelebilirim bu şekilde peki?Bu arada ben 1-2 defa aranıza katıldım zaten ama numarası yoktu kimsenin bende farzedelim ki hiç aranıza katılmamış ama o gün katılabilme imkanı olan arkadaş ne yapacak peki? Bana sabah siteye girdiğimde GEZGİN İZMİR TAYFASI BİLMEM NERE GEZİSİ FOTOLARI felan gibi bi başlık ilginç geliyo...Ne zaman kararlaştırıldı ne zaman gidildi ne zaman gelindi...Arkadaşlar hep diyo bu siteye çok zaman harcıyosun neredeyse elinden gelse eve gitmeyip sitede kalıcan diye bu mu yani İstanbuldaki adamlarla yemin ederim daha samimiyim abi...Bence yapıtıklarınızı biraz daha gözden geçirin tabi dediğim gibi siz mutluysanız sorun yok...

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    cumartesi akşamı derin( özgür ) Mr.cool ( selim ) cep telefonuma msj atıp ertesi gün ün programını öğrenip katılabiliyolarsa bunu diğer arkadaşlarda yapabilir bence erkanın da belirttiği gibi zaman çok kısıtlı oluyo cumartesi gece bir vakit eve gidip pazar sabahı da uyanıp geziye hazırlandığımız esnada siteden kimseye ulaşamayız böyle bir imkanımız yok herkese de tek tek mesaj atacak yada arayıp söyliyecek durumumuzda yok gelmek isteyenler ilgi ve alaka gösterip telefonla irtibat kurar bilgi sahibi olurlarsa daha iyi olur sanırım zaten pazar akşamı yemek sonrası gurup ufak çaplı bir toplantı düzenleyip geziler hakkında bir karara vardık daha doğrusu gezi ve diğer bir kaç konu üzerine bundan sonra alınan karar doğrultusunda daha düzenli ve organize gidecektir herşey sanırım sitede topiklerden en az 3 gün öncesinde toplantı ve gezi ile ilgili haber ve bilgiler olacak vay benim haberim yok kimse sölemedi demeyin

EgeKnn, bu kararı neden aldınız madem bu kadar sağlam irtibat kurabiliyodunuz...Benim anlatmaya çalıştığım şey zaten bu şu anki yöntemle hiç bişey sağlıklı işlemez değişmesi lazımdı zaten alınganlık yapmayın yapılan şeyin verimli bişey olmadığının farkına sizde varmışsınız ki değiştirme ihtiyacı duymuşsunuz...Bu arada madem sana cep telefonuyla ulaşıp ertesi günün programını sordu derin neden adileerrrrrr gibi bişey söyledi anlamış değilim . Ya bilmiyorum ama şu an bunları konuşmamamız lazımdı ''sinek küçüktür ama miğde bulandırır''... Bunlar küçük şeyler ama insanı soğutuyo ne yalan diyim...Neyse umarım grup için hayırlısı neyse o olur...

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    derin gezi saatinden ve yerinden haberdardı evden çıkacağı sıra misafire yakalanmış ve aynen bu şekilde msj yazarak gelemiyeceğini belirtti o bize güzel bir gezi yaptığımız ve eylendiğimiz zaman resimlere bakıp iç çekip adiler diye takılır bunu ilk kez yapmıyo biz birbirimizin ne demek istediğinden anlayacak kadar birbirimizi tanıdık ve yakınlaştık uzak kalan sizsiniz güzelim ayrıca bunları bana kalırsa buradan değil msn den yaz sende adresim var yeni bir sorun konusu istemiyoruz sitede bu sayfa sadece duyuru ve hoş sohbet içindir...

Motosikleti
    Keeway ARN 125
    forrap pes kardeşim ne deyim!! derin adilerrrr diye yazarken gelemediği için kıskandığını belirtmek istedi, tam bilgi sahibi olmadan yorum yapmak buradaki yazıları okuyan yeni arkadaşlar için yanıltıcı ve itici görünür. bence de msn varsa oradan yaz kenana bunları, halledilmeyecek şeyler değil bunlar

Costantine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İzmir tayfasından ricam :Abi midye koymayın şu fotolar arasına yaaa.İnsanın canı çekiyorr Allah Allaaaah

Motosikleti
    virago 535 ,ybr 125
    forrap arkadaşım ben yaklaşık 1, aydır bu grubun içindeyim üyeliğime bakarsan daha eskidir.ama ben seni bu süre içinde hiç görmedim.ama seninlede tanışmak isteriz.ama tanışmak içinde aramıza katılman lazım.çünki bazı geziler anlık oluyor bukadar can sıkmayada gerek yok.hepimiz iyi niyetli insanlarız bundan emin olabilirsin.

Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Constantine demişki:
    İzmir tayfasından ricam :Abi midye koymayın şu fotolar arasına yaaa.İnsanın canı çekiyorr Allah Allaaaah
    Biraz insaflı davrandığımız için sadece midye dolma resmi koyduk, yoksa yediğimiz midye tavaların, kalamarların da resmini koyardık

dereli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ut
    kalamar falan yoktu one_way, aramızda olmayan arkadaşlara nispet gibi olmasın. saygılar

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    forrap arkadaşım tartışmalarımızı lütfen buraya yansıtmayalım çünkü grup içinde ki gerginlikler daha yeni yeni düzeldi ir gerginlik daha çıkmasına gerek yok çünkü biz artık bir aile gibi olduk

Costantine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beni midye dolma ilgilendiriyo abicim.Zaten tadı damağımda hala

tiryakim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jınlun 250
    ARKADAŞLAR GEZİMİZ MÜKEMMELDİ TABİİKİ HESAPLAR HARİÇ KENAN TEŞEKKÜRLER RESİMLER EKSİKDE OLSA NEYSEEEEEEEEE

Motosikleti
    virago 535 ,ybr 125
    kanka izmire geldiğinde sana midye dolmanın alasını yedririz.sen yeterki gel.

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler