Biz bugün istanbul'da havadan dolayı buluşamadık...
Bakalım sizin buluşmanız nasıl olacak...
F O T O L A R R R R R R ?
Biz bugün istanbul'da havadan dolayı buluşamadık...
Bakalım sizin buluşmanız nasıl olacak...
F O T O L A R R R R R R ?
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
shark kardeşim bugün hava çok iyidi beyoğlundaydık keşke oraya gelseydin
İZMİR TAYFASI böyle küçük ve önemsiz şeylerle sarsılmaz hatta dahada bağlanır dün gece bunun canlı örneği yaşandı katılım çok yüksekti biz çürüğü içimizden atmayı biliriz bu böyleydi ben ve İZMİR TAYFASI oldukça bu böyle biline böyle yazıla MOTOSİKLET.NET izmir tayfası bir bütündür BÖLÜNEMEZ
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
toplantı çok keyifli geçti gerçekten katılım baya çoktu bu gün de incir altında balık restorantına gittik kalabalık bir guruptuk yine keyifli hoş sohbet,rakı,bira,barbun,midye dolma tava ne ararsanız vardı keyfimizi hiçbirşeyin kaçırmasına izin vermedik gerçek dostlar ve gurup elemanları oradaydı bir bütündü bahar aylarına sıkı bir izmir gurubu yetişiyo beni en çok mutlu eden ve umutlandıran da bu eee kanka millet resim resim diyo ne sen nede erkan fotoraf makinelerini nede hafıza kartlarını vermediniz bana unuttunuz neyse hafta içi ulaştırırsınız hallederim....
ercüment abim senin için balık rakı resimleri çektik izmire topla gel tayfayı beraber yapalım balık güzel rakı güzel sohbet güzel hava güzel ( en geç bahara bu olayı gerçekleştirelim ) stella sizden çok bahsetti tanışalım kaynaşalım
CENGOMOTO
Evet 13 Kasım pazar günü yani bu gün Levent marina önünde toplaşan motosiklet.net izmir gurubu olarak incir altında ki KÜÇÜK EV balık restorantını şereflendirdik midye ve bira ön hazırlığı ile başlayan koyu sohbet ilerleyen saatlerde acıkanların balık ürünlerinin sergilendiği teşhir dolabı önünde toplanması ve sulanmış ağızların şapırdama sesleri ile daha da keyifli bir hal alacağa benziyordu
toplanma öncesi sahil turu yapanlar var
incir altı sahilinde yavaş yavaş toplanmaya başlıyoruz
küçük ev öncesi ilk önce bir çay bahçesinde çay içtik cenkis abinin afyonu patlasın diye
bu arada Mr.cool ( selim ) arkadaşımızın getirdiği motosiklet dergilerine daldı herkes ahhhhh honda CBF 600 ahhhhh
acıktık hadi küçük eve
vitrindeki balıklar görülmeye değer di doğrusu iştah kabartan görüntü sonucu çipura ve barbunlara saldırdık şişede balık olmak geldi içimizden..... söledik balıkları açtık rakıları
mekan güzel balıklar güzel rakı ve sohbet tatlı gurubun keyfine diyecek yok doğrusu
karakız kara kara düşünüyo çipuramı yesem barbunmu diye eheheh
geleceğin bir numaralı motorcusu gurubun en genç ve yakışıklı delikanlısı......bitanecik atakanımız
midye canavarı
atakan yeter bukadar oturduk hadi azcık ta piyasa yapalım dedi eeeeee sıkıldı çocuk kankam sacit ( lancelot35 ) ve eşi gülgün .... atakan ın kaskına bak hele kerata
yemek sonrası restoranttan ayrıldıktan sonra çay kırizimiz tuttu yine güzelyalı sahilinde bir cafede oturup çay içtik dedikodu yaptık
çok güzel olmuş be ben alkollüydüm beşinci yetmişlikten sonrasını hatırlamıyorum beni eve kim bıraktı motoru kim aldı pantalonumu kimse gördümü ben neden bu pazar küfesinde oturuyorum ben kimim siz kimsiniz burası neresi
CENGOMOTO
valla kanka bir ara sacitin viragoyla tek teker kedileri kovaladığını gördüm birde senin masanın üzerine çıkıp göbek attığını hatırlıyorum sonrası yok filim kopmuş 6 70 likten sonrasını da ben hatırlamıyorum
izmirimizde havalar bozmayacak, yağmur yağmayacak anlaşılan, ve bizim gezilerimizde keyifle sürmeye devam edecek gibi görünüyor istanbullu dostlarımız havalardan şikayet ettikçe ne kadar şanslı olduğumuzu daha iyi anlıyorum
evet güzel ve keyifli bir gündü. balık, midye, bira, rakı.. güzel olan herşey vardı
kanka cebimden ısırılmış bir balık çıktı üzerinde MOTOSİKLET.NET izmir tayfası tarafından onurlandırılmıştır diye yazıyor fikrin varmı bu konuda
CENGOMOTO
arkadaşlar gerçekten çok eğlenceli bir gündü izmir tayfası toplantıları ve gezilerinde nekadar bulunmaya çalışsamda bu katıldığım ilk geziydi gerçekten çok hoş vakit geçirdik tayfadaki herkes seviyeli ve hoş insanlar emeği geçen herkese çok çok teşekkürler inşallah bir sonraki gezidede bir aksilik olmazsa beraber oluruz
resimler bukadar değil tabiiii devamı gelecek çok hoş fotolar var daha ekliyeceğim yarın şimdilik bunlarla idare edin tam 501 tane foto var anlarsınya cenkis abii....
BİR GÜN HERKEZ kafesçiliği bırakıp izmir tayfasına katılacak diyorum başkada birşey demiyorum motosiklet.net TUTKU YARATIR izmir tayfası alışkanlık
CENGOMOTO
bende diyorum benim porsyondaki barbunun biri nerede bak sen şu işe nasıl girmiş senin cebine kim ısırıp koymuş?? ben sacitten şüpheleniyorum kanka nede olsa tehlikeli biri sacit deyilmi cenkis abi sen anlarsın cenkis abi........ dilime doladımya uğraşır dururum artık mustafa gelemedi bu gün esas o da olsaydı sen bak curcunaya adam haklı ben koyunmuyum diyor ........APV41 adlı üyeden alıntı
harika ,müthiş,zekice,ince espriler,güzel balıklar,kuzuların pardon koyunların sessizliği,vs,vs, içinize sinsin güzel eğlenmişsiniz dilerim bir dahakine beraber oluruz yediğiniz içtiğiniz sizin olmuş,gördüklerinizi anlatmışsınız
evet izmir kavakları güzel olur bayanları diyerek lafa dalıyorum çok güzel bir gezi oldu herkese teşekkürler İZMİR TAYFASI
vay kanak size orasıda yetmemiş analşılan.bu arada akşam üşümedin demii üşüdüysen ablana haber ver. demi cengiz abiiii
yeni tanıştığımız arkadaşlar sizleride bundan sonra aramızda görmek bize mutluluk verecektir.yeni gelen arkadaşlar sizlerinde ekibi yok demi...
adileeeerrrr!!! diyorum başkada bir şey demiyorum.
özgür abi ne olduki böyle birşey söyledin öyle sanıyorumki sana haber vermeyi unutmuşlar kusura bakma bir dahaki haftaya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)