ya internete bir gün girmedim ortam iyice gerilmiş lütfen ortamı gerecek hareketlerden ve davranışlardan uzak duralım çünkü daha çok yeniyiz şimdiden başlarsak çok çabuk grup bozulabilir bunlara lütfen izin vermeyelim herkes istediği kişiyle gelebilir istemeyen de gelmez herkese saygı duyarız.
Merhabalar EgeKnn, forrap, piyade ve diğer İzmir'li arkadaşlar.
Kipa-Çiğli'de buluşularak çıkılan Karagöl gezisine motorsikletsiz (!) gelen bendeniz belki bu toplantıya gelmeye çalışacağım. Gene Antalya'ya gitmemiş olursam görüşürüz. %50 ihtimalle.
DAĞILIN bakayım bütün artçı meselesine çözüm bende hepsini ben alacağım bu ne ya benim motor 190 beygir 2500 cc size laf düşmez beni deli ettiniz sonunda organ mafyasına satacağım hepinizi
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
erkan sen ne diyon ya gelip gelmeyeceğimi sana mı soracam hem grup için var olacak insanlar arasında senin olduğun ne malum hem senin kafanın bulanmasına da gerk yok bilip bilmeden yorum yapma bundan sonra ki toplantılara gelmeyeceğim varsa da sırf sana inat geleceğimKarıkız bence de gelme bundan sonra.. Muamma sebeplerinle insanların kafasını bulandırmaktan iyidir. Bize grup için var olacak insanlar lazım, şahsi konular için değil
bi daha da bana akıl vermeye kalkma başkalarına vereceğin aklı kendin kullan ok
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Bazen gezi olayları böyle anlamsız tartışmalara dönüşebiliyor.
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
mustafa senin iş belli olsun belki gelirim çünkü enazından bu toplantıya gelmem farz oldu okben sanırım gelemeyeceğim(iş durumu) ama gelirsem bornovadan geleceğim için eğer isterse karakızı da alır gelirim
MrCool, gidersen iyi olur...Ben gene maalesefki orada olamayacağım iş,iş,iş...Gruptan iyice koptum zaten.O yüzden de çoğu zaman dialoga bile girmiyorum,mesaj yazmıyorum,sadece okuyorum...Bu arada sebebini çok fazla bilmesemde umarım bu gerginlik bir an önce son bulur çünkü insanlar birbirini kırmaya başlamış
arkadaşlar şakayı bırakın herkez gerçekten birşey var sandı resimlerde sizi sarmaş dolaş görünce şok olacaklar öyle bir olay yaşansa bile yeri burası değil biz İZMİR TAYFASIYIZ
CENGOMOTO
izmirli olup izmirde olan ve motosiklet.net üyeleri orada olun çünki ogün çümbüş olacak.
sazlar çalınır ömerağanın bahçelerinde bahçelerindeeeeeeeeeee bülbül sesi var şarkıların nağmelerinde nağmelerindeeeee
CENGOMOTO
şuraya bak yaaaa bir kişi çıktı ortalığı nasıl da karıştırdı gurubun aklı başında akıllı üyeleri de bu oyuna alet oldu oyuna geldi yaaa üzerinize oynanmasına izin vermeyin herkes tolantıda hazır bulunsun nasılsa suyu bulandıran artık bu temiz gurup içerisinde olupta kirletemiyecek artık beni delirtmeyin sayfanın da şahsımıza ait olmadığını unutmayın aksettirmeyin herkese bu durumları ( karakız ) sende lütfen gel toplantıya mustafa ( kanka ) bornavadan gelirken alır seni erkancım dostum sende bu konuya cevap hakkım doğdu düşüncesiyle lütfen bişey yazma iş uzamasın artık hafta sonu mangallar yanacak sarmaş dolaş olacağız yine hepinizi seviyorum saygılar
evet herkes artık sakin olsun giden gitsin kalan sağlar bizimdir grupta olmak isteyenler bu akşam toplantıya gelsinler bu artık bu gerginlikler için ettiğim son sözdür 2 ayda bu kadar bozulmamamız lazım kendimizi biraz taoparlayalım haydi izmir bu akşam toplantıya
Gruplar içinde zaman zaman sivrilenler olur mutlaka, bunu törpülemekte, temizlemekte yine o gruba düşer, bütünlük devam eder
Toplantıda görüşmek üzere..
arkadaşlar ben gelmeyeceğim dedim ama bugünkü toplantıda bende varım sağolsun mustafa beni alacak
izmirli motorcu cemaati ..hafta sonuna doğru aksilik olmazsa izmirde olacağım.sizin içinde uygun olursa tanışırız ne dersiniz?? bazı dostların kulağı çınlar..
kaldera adlı üyeden alıntı
seni aramızda görmekten keyif duyarız
sevgili izmirli arkadaşlarım güzel resimlerinizi bekliyorum
hepinize sevgi ve saygılarımla
İzmirde yaşamak var yaa..Kuşadası çeşme,marmaris,ayvalık,foça her yer yakın ve süpeeer.
İyi gezin resimleri gönderin bekliyoooz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)