sormama gerek yokki ben gelirsem sadece kenanla gelirim yoksa hiç gelmemkarakız sen başkasına sordun mu beni alır mısın diye, gelmeyim diyorsun? ...
sormama gerek yokki ben gelirsem sadece kenanla gelirim yoksa hiç gelmemkarakız sen başkasına sordun mu beni alır mısın diye, gelmeyim diyorsun? ...
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
izmir tayfası nerede toplanıyorsunuz... blacksnakemotors sizleri bekliyor... piyadeye yeni pantolon verdik.. güle güle kullansın... sizleride aramızda görmek istiyoruz... karsıyaka - BLACKSNAKE MOTORS
[COLOR="Red"][SIZE="2"][B]online motorsiklet giyim ve aksesuarları satış merkezi[/B][/SIZE][/COLOR]
sevgili dostum guruptaki bir çok arkadaşı mağazanıza yönlendiren benim geçenlerde de mont almıştım hatırlarsan kaskımı da sizden almıştım daha çok motorcu var gurupta valla komisyonumu isterim hee sedat abiye selamlaraytacsunar adlı üyeden alıntı
teşekkürler iyi dileklerinize Blacksnack motors İşlerinizde başarı diliyorum
saygılarımla.
arkadaşlar ben cumartesi gelmiyorum belki bundan sonraki toplantılarda gezilerde falan da olmam size ii eğlenceler
hayrola burcu derslermi var vizelermi başlıyor
dersler de var vizler de var ayrıca başka sebeplerdehayrola burcu derslermi var vizelermi başlıyor
hayrola evdekilermi izin vermiyor.
yook canım alakası yok ya ne biliim öle işte
Merhaba İzmir Tayfası benim motor serviste walla cumartesi'ye yetişirse saat 19:00'da Atatürk Lisesi'nin önünde ütülü önlüğüm, kolalı yakam ve üçgen mendilimle ordayım
Yaa takip ettiğim kadarıyla ortam biraz soğuk sebebi nedir acaba?
AS150-T1
35 S 1973
Kaskom War Derdim Yok
nerden vardın bu kanıyaYaa takip ettiğim kadarıyla ortam biraz soğuk sebebi nedir acaba?
atayım iki odun ısıtalım ortamı
Walla bilmiom da bi artçı olayıdır gidio sen bir den gitmekten vaç geçtin sonra "sebnem" ile "stella" arasında ki artçı olayı yani bana ortam biraz soğuk geldinerden vardın bu kanıya
AS150-T1
35 S 1973
Kaskom War Derdim Yok
atayım iki odun ısıtalım ortamı
bence deatayım iki odun ısıtalım ortamı
AS150-T1
35 S 1973
Kaskom War Derdim Yok
yok yok havalardandır.sen gel oradaki sıcak ortamı görürsün.
ben sanırım gelemeyeceğim(iş durumu) ama gelirsem bornovadan geleceğim için eğer isterse karakızı da alır gelirim
"lancelot35" ben bi kere grubun toplantısına katıldım grubun ortamı baya bi sıcak ama ben bu topic'teki ortamdan bahsediodum. Bilmiom ama bana biraz soğuk geldi.
Boşverelim soğukluğu da ben motoru servisten bi alabilirsem bende gelicem toplantıya
AS150-T1
35 S 1973
Kaskom War Derdim Yok
Bunu ortamı soğutanlar düşünsün. Biz burada grup olarak toplanmayı, gezmeyi hedeflerken, olayı şahsileştimek ortamı soğutur ama tekrar ısınmak için açık kalan pencereler kapatılır olur biter..
Karıkız bence de gelme bundan sonra.. Muamma sebeplerinle insanların kafasını bulandırmaktan iyidir. Bize grup için var olacak insanlar lazım, şahsi konular için değil..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)