MOTOSİKLET.NET İZMİR TAYFASI İnciraltı Küçük Ev Gezisi
Reklamlar
-
yaaa iyiki gün ortadan kayboldum kardeşim paylaşılmaz olmuş
bu arada çok açık olarak şunu söylemek istiyorum şebnemcim hiç kusura bakma ama topikde yayınladığın yazıdaki ayağı kommak tarzındaki bir söz bizlere yakışmamış lütfen biraz daha dikkat edelim
ben 2 yıla yakındır motorsuz motor tutkunlardanım artçıyım ve artçılığın en güzel tarafıda tüm motorların senin olmasıdır
bu gurupta motora yada artçı olmaya ihtiyacı olan kimse yarı yolda kalmaz kimse kimseden gocunmaz bizi bilenler böyle bilir bilmeyenlerde zamanla öğrenir
Reklamlar
-
dağılın açılın ne oluyor ben geldim kim kime ne yapıyor aman ha olay çıkmasın hepiniz bana lazımsınız sizi organ mafyasına satıcam
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
hmm bir gelelim bakalım ortam şen mi şakrak mı soğuk havaya rağmen. tavlacıları nasıldır bu ekibin çok pis zar tutmasını öğrendim hazır olun.
o akşam milli maç var en azından üstümüze kırmızı giyinip gelsek nasıl olur?!
-
Sevgili Gezgin İzmir Tayfası ,
Motorcular ve de artçılardan gayri bir de benim gibi müzmin yayalara yer var mı?
Doğrudan Ömerağa'ya yürümenin mahsuru var mı
-
eeee beni kim alıcak peki ben gelmiim o zaman.............
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
realbiker adlı üyeden alıntı
hmm bir gelelim bakalım ortam şen mi şakrak mı soğuk havaya rağmen. tavlacıları nasıldır bu ekibin
çok pis zar tutmasını öğrendim hazır olun.
o akşam milli maç var en azından üstümüze kırmızı giyinip gelsek nasıl olur?!
alper senide muhakkak bekliyoruz.
-
karakiz adlı üyeden alıntı
eeee beni kim alıcak peki ben gelmiim o zaman.............
sen dert etme kenan senide alır burcu
-
tabi kenan 2artçıyla mutlu mesut gelir artık oraya
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
ömerağada maçı izleyebiliriz arkadaşlar, dev ekranda, ben de şahsen izleyecem tabiki, ama bu toplantıya katılmama engel değil
-
karakız demişki:
eeee beni kim alıcak peki ben gelmiim o zaman
karakız sen başkasına sordun mu beni alır mısın diye, gelmeyim diyorsun? ...
-
Arkadaşlar selam. Ben yeni üye oldum, bir hafta olmadı. Bu aktiviteye ben de katılmak istiyorum. Şimdiden anlayamadım, bir kayıt mayıt zart zurt var mı sorayım dedim. Çünkü malum geç kalırız falan.Yoklama falan var mı gibisinden abes sorularım var. Kaale alınıp alınmayacağımı inanın ben de şimdi yazarken tereddüt ettim
-
dereli adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selam. Ben yeni üye oldum, bir hafta olmadı. Bu aktiviteye ben de katılmak istiyorum. Şimdiden anlayamadım, bir kayıt mayıt zart zurt var mı sorayım dedim. Çünkü malum geç kalırız falan.Yoklama falan var mı gibisinden abes sorularım var. Kaale alınıp alınmayacağımı inanın ben de şimdi yazarken tereddüt ettim
hocam senin motor 125 cc'nin altinda. Su durumda yoklamaya tabisin :')
-
Çıkardığım sonuç: Saat 19:00'da Atatürk Lisesi önünde olacağız. Bunun üzerine yapılan sohbet geyik kapsamına giriyor. Tamam, emin olmak istemiştim. teşekkürler.
-
dereli adlı üyeden alıntı
önlüğünü kalem kağıdınıda al yoklama çekiyoruzona göre
-
gelmeyen yada geç kalanlara tek ayak şey pardon tek teker cezası
-
Önlüğün yanında kırmızı karanfil de gerekecek mi ? Motorlara takarız şöyle mobilete branda+tornavida usulü?
Neyse dediğim gibi yeniyim diye tereddüt ettim.Emin olmak istemiştim sadece. Kendimce düşünceli davranıyorum tabii. Şürüş teknikleri, eğitim semineri diye duyunca soralım dedik belki kontejyan vardır ne bileyim?..
-
kontenjanımız sonsuzdur kanka tarihde bir değişiklik yok demii.
-
lancelot35 adlı üyeden alıntı
kontenjanımız sonsuzdur kanka tarihde bir değişiklik yok demii.
valla kanka aslında ben bu toplantıların haftada iki gün olmasından yanayım mesela salı ve cuma olabilir ama bilmem herkes ne der!!! şimdilik gün ve saatte değişiklik yok
-
olur ya salı cuma yoplantı.c.tesi pazarda gezi nasıl olur ama.
-
süper olur valla kankalarımla 7 gün 24 saat gezerim beeeeeeeee para bitince ne halt ederiz onu bilmem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler