Bravooo, aramızda dersine iyi çalışanlar var...ama ben öğrenemedim pek, lafa daldım, bi ara bana da öğretirsin artık
Bravooo, aramızda dersine iyi çalışanlar var...ama ben öğrenemedim pek, lafa daldım, bi ara bana da öğretirsin artık
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
arkadaslar iyi dilekleriniz ıcın cok tesekkur ederim
Darısı ve daha iyileri sizlerin olsun dostlarım...........
bu gün barışı tesadüfen kızıltoprakta ışıklarda gördüm...arabayla geçiyordu... camdan bana "fazer le kaza yaptım motor şu an serviste" dedi ...
Barış inşallah bu kötü bir şakadır..... gerçekten kaza yaptıysan çok üzüldüm geçmiş olsun...
tar-kan, inşallah şakadır, cebi şu an cevap vermiyor. son haberleri alamadım.
Daha dun aksam E-5 de ayrildik, umarim saka yapmistir,
amcalar şaka değil mi yaw... allah korusun ... barış amcaaa tel kapalıııı
Barış arkadaş bi şaka yapmadıysa eğer geçmiş olsum (umarım şakadır), bende motorumun 3.haftasında kaza yapmıştım çok kötü bi duygu, ancak kendisi sağlam göründüüne göre, canı saolsun, en kısa sürede motoruna kavuşması dileğiyle tekrar geçmiş olsun
federal, ben dikkatli izleyemedim oynu haklı olabilirsin
demaks, apachi, shamly, explorer, freedoom ve federal arkadaşa saolun sohbetleri için, dier arkadaşlarla da umarım başka buluşmalarda konuşma ve tanışma fırsatımız olur,
saygılar
Metela, hoş sohbetin için sen sağol, en yakın zamanda görüşmek üzere...
Barış bence şaka yapmıştır, en azından öyle umuyorum Kız gibi motor yaa, yazık...
hayda şimdi üzüldüm bak ya inşallah doğru değildir, çocuklar barışla konuşursanız hemen haber edin merakta kalmayalım ok.
ALPAY
Yaa arkadaşlar ben de Barış'ın Fazer'ını (ve diğer arkadaşların yeni cillop motorlarını) kutlayayım diye girdim buraya şok oldum yaa. Biliyosunuz Barış'la aynı şirkette çalışıyoruz. Sabah bizim şirketin yakınlarında bir motorcu kaza yaptı dediler. Ambulans falan gelmiş. İlk başta Barış sandım korktum, motor kırmızıydı dedi birileri o zaman en azından Barış değil demiştim. Şimdi de bunları okuyunca...
Arkadaşlar benim nazarım değmememiştir değil mi. Ben sadece çok imrenmiştim aslında çok da sevinmiştim yani ikimizde aynı motordan hoşlanıyormuşuz o aldı ben de kendimi hazır hissedince alacağım yani.. Telefonla aradım Barışı ulaşamadım. İnşallah büyütülecek bir şey değildir.
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
Arkadaşlar kabul edersenız eğe r belkı bende aranıza katılabılırım
gaffar, yani barış kaza yapmış mı yapmamışmı onu anlamadık hala...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Roxanne, ne açıdan kabul edersek?
federal, kaza yapan motor kırmızıymış, Barış'ınkini ben gri gibi görmüştüm akşam...
Bizim şirketin önünde olan kazanın Barış'la ilgisi yok. Fakat Barış da kaza yapmış gibi. Tar-kan öyle diyor.
Shamyl Barışı'ın motor Gök mavisi canım FAZER
gaffar, demek yanlış görmüşüm gece karanlığında canım FAZER
ayy ben tarıhlerı sasırdım yaa :( cuma falan sanıyorum :( neyse bıdakıne artıkın
Roxanne, c.tesi akşamı taksime gidiliyor...bilgine...
Shamyl, Cumartesi gunu bız kızlarla pikniğe gıdıyoruz Donuste uğrayabılme ıhtımalımız muhtemel.NEvizade mı yapıcaksınız
Roxanne, evet, 20:00 da Tüyap otopark girişinde buluşulacak...bir nevi hatırlatma da oldu bu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)