evet arkadaşlar size ii eğlenceler kendinizi fazla yormayın cumartesiye bana dinç lazımsınız maçta bağıracağız bu arada isim yazdırmayanlar var onları bi alalım bakalım hadi eller beyler
evet arkadaşlar size ii eğlenceler kendinizi fazla yormayın cumartesiye bana dinç lazımsınız maçta bağıracağız bu arada isim yazdırmayanlar var onları bi alalım bakalım hadi eller beyler
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
serdark, hosgeldın kardesım ama formun basını okursan daha iyi olur en azından orada kendını butun sıteye tanıtırsın yarın senıde beklıyoruzzz....
baron985, Listeye eklersiniz artık
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
serdark, hoş geldin. ne demek. bekleriz
LISTE
====
ubaykal (gelmezseniz çizerim valla)
biscuit (gelmezseniz çizerim valla)
necef (gelmezseniz çizerim valla)
baron985
egzozcu
freedom34
Morpheus
SERENO
miya
explorer
ChatnoiR
Shamyl
federal
desparadost
Apache34
Metela
nmic
DEMAKS1905
serdark
hadeee beylerrr cogalın yaww elleri gorelım baron985, kardesımız topıc duzenlemıs te gelmıcekmısınız valla bız gelmezsek cızılıyoruzzz hadee bakalımmmm...
Arkadaşlar saat kaça kadar takılırsınız orada işim erken biterse bende gelmek istiyorum ?
niye sen de mi yeni motor aldın tamam hadi sana da getirelim bakalım, bu arada ben kendime de alıyim bari
ALPAY
explorer, dostum ben yeni araba aldım bu arada haberin olsun...akşam görüşürmüyüz...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
ne zengin siteyiz be yaw herkes yeni bisiler almis
explorer dostum bana getirme nazar boncuuu hehhe bende yeni bisiy yok
bu arada isim yazdirmamiza gerek yok geliyoruz tabii kii
arkadaşlar motoru sattımmmmmm böhüüüüböhüüüüüüüböhüüüüü
bundan sorakı gezılere artcı katılcam
böhüüüüböhüüüüböhüüüüüüü
Hayvanları katletmeli kadınlara giydirmeli bayramlarda seyranlarda eşe dosta yedirmeli
AA KIVANÇ HAYIRLISI OLSUN..
E NEZAMAN RACE YAPIYORUZ SANA DA
var daha zamanı race için ama gonlum de yatan
KN1500 veya dargstar 1100 royalstar1300 de olabilir =)
ama bayaa bı zaman yakın zaman değil yani
Hayvanları katletmeli kadınlara giydirmeli bayramlarda seyranlarda eşe dosta yedirmeli
e bende bu sene aldım yeni sayılır işteexplorer adlı üyeden alıntı
vall nmic en iyi zamanı sen bilirsin elbet,jhayırlısı ne zaansa o zaman olsun..
explorer, banada bir boncuk getir kardesim. hadi boncuk listesi de yapalim
baron985, herkes adamdan boncuk istiyor, duyanda explorer'ın b..unda boncuk var sanacak ( ne kadar kötü bir espri, üşüdüm valla )
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
buralardayım abi bu aralar sadece takip ediyorum... çilingoz benim psikolojimi bozdum toparlanamıyorumubaykal adlı üyeden alıntı
akşama gelmek isterim ama kısmet yine de
[quote="baron985"]freeozkan, kardesim unutturdun kendini. napiyon olum. filmlerdeki gibi yogun olarak motosiklet calisiyonda yeni sezonda bi hayabusa cekip altina tek teker ozgur mu olucan basimiza
olum hepimiz jinlunduk gezıyoduk - oglak cevırırdık - sonra yiyemezdik - çadırı kurup ümit abinin horultusundan uyuyamazdık-17 km lık orman yolunu 2,5 saatte gıderdık - ..oklu bebek bezını yakıp ates basında romantizm yapardık- çadırımı kuramayıp kanser olurdum ama huzur vardı ama siz mızıkcılık yaptınız ümit abiye baksana motordan uçağa gecmiş sende degıstın galıba cinlunu alıon satıon bıseyler yapıyosun . ektiniz beni
elbet bi gün bulusacagız...
belkı gelirim aksama ama chatnoıre baksana adam parayla oynuo özgür gelde sana sunu ısmarlıyım demıyo
freeozkan, vay be ozgur kardesimiz de buralarda. tek teker ozgur olmak icin mi calisiyon olum. sonra aksam gelip scoter li gerip bir ozgur vardiya bir zamanlar demiyesin
yok ben motorumla mutluyum...
eski ama olsun .
nostalji yapıom
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)