Biscuit, nazar boncuğu getircem sana maşallah diyelim
Biscuit, nazar boncuğu getircem sana maşallah diyelim
ALPAY
explorer, vallahi ben alacaktım saol kardeşim hediyen için şimdiden yarın allah kısmet ederse sabırsızlıkla beklicem
Ben de isteriiimmmm.... Alpay bu arada sen honda kursuna gitmişsin yarın bize tecrübelerinden anlatırsın artık....
Biscuit sen de 600 f ile gel artık. Evde yata yata paslandı alet...
Yüzük kardeşliği out. Motor kardeşliği in.
ubaykal, abicim yoğun istek üzerine gelmek farz oldu artık tabiki seve seve gelecez kardeşlerimizle buluşmaya...
ubaykal, seni unutmadım dostum merak etme sana da geliyo boncuk
ALPAY
OO yarın gelmek gerçekten de farz oldu..
Yüzük kardeşliği out. Motor kardeşliği in.
hakkaten farz oldu ama 2. kuralı unutmayalım abii
BARON985 BU GEZIYI SEN YAPSAN BOYLEMİ OLUR DU?
necef, 2 nci altın kural a + 10000
Biscuit, brandaları getırmeyı unutma makınaları stop ettıgımızde ustune
cekeriz abii...
necef, + 100000 hahahahahaha görmemişin motoru olmuşşşş yok artıkkkk yani.....
baba gormemısın motoru oldugunda neler yapıyoduuuuuu.......
auhauhauhauhauh
ama +1000000 vermısın yaniiiii
muhabbete bak yani brandaları örtüyorsunuz demek bide kazara yağmur falan yağdsa motorları bırakıp taksiyle eve dinersiniz ıslanmasın diye
DEMAKS1905, abi agzından yel alsın yagmuru cabuk degıstır aman abii bızım motorlar seker gıbı erir valla dimi biscuitcim.....
auhauhauhauh.....
necef, erimek ne kelimeee yok olur yaw arkadaşlar işin şakası herkesin malı değerlidir tabi bazı şeyleri tedbir için yapıyoruz örneğin yağmurda racing motorla çıkmamak gibi nedenini bi çok kez açıkladık makineye acemiyiz zamanla olacak şeyler allah hepimize en iyisini nasip etsin + kazasız sürüşler nasip etsin
haydi nevizadeee uyumaaaaa
Biscuit, AMİN kardesim tabii abi işin şakasındayız...motorlarımız arkadaslarımızın kopegı olsun ama ben yınede senın dedıgındenım
ehuehuehuehu
necef,abi nassı yani anlamadım ??? hangi gezi ?BARON985 BU GEZIYI SEN YAPSAN BOYLEMİ OLUR DU?
LISTE
====
ubaykal (gelmezseniz çizerim valla)
biscuit (gelmezseniz çizerim valla)
necef (gelmezseniz çizerim valla)
baron985
egzozcu
freedom34
Morpheus
SERENO
miya
explorer
ChatnoiR
Shamyl
federal
desparadost
Apache34
Metela
nmic
DEMAKS1905
eyvallah arkadaslar yağmurda olmasın kazada olmasın herkes motoruyla mutlu olmayı öğrensin kimse kimsenin motoruyla turlamasın kendi motoruna binsin bunu bıdcuıt sevecek ençok
Arkadaşlar merhaba, ben henüz yeni üyeyim... Yarın bende muhabbete katılmak isterim.
Benim 600F te yeni, kullanım ve bakım ile ilgili bazı tiyolar kaparız artık sizden... Görüşmek üzere
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
evet arkadaşlar size ii eğlenceler kendinizi fazla yormayın cumartesiye bana dinç lazımsınız maçta bağıracağız bu arada isim yazdırmayanlar var onları bi alalım bakalım hadi eller beyler
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)