Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

**BEYOĞLU NEVİZADEYE**GİDİYORUZZZ..

Motovento
    REKLAM ALANI
    federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    Biscuit, nevizade taksimde istiklal cddesinde kime sorsan söyler... beni görüp yolda bana sorarsan söyleyemem...

nevizadenin tam adres tarifini istiyoruz lütfenn!
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

federal, İSTİKLALDEN GİR AŞAĞIYA DOĞRU DEVAM ET 5 NCİ SAĞDAN İÇERİ GİR ORASI İŞTE

SAVASXXL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP XL 650 V
    FUAT kardeş benide yazsene ama ben 9 dan sonra gelirim....
    9:30 gıbıde giderim
    şaka bir yana geleceğim ama saat 9 dan sonra
    yeri tam olarak bir yazarsanız memnun olacağım (adres olarak yane)
    [B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]

Arvasi3, Abi kısmet ne diyim haklısın sen geliyorsun biz hiç gelemiyoruz o taraflara ama dur abi hakanada sözüm var bursaya gidicem kısmet olursa ordan sanada uğrarım Hasan abi ellerinden öperim bu arada geçmiş bayramın mübarek olsun....

Costantine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nunu abim organizasyo yapecek ben gelmiiicem tarih yazmaz.lduki gelemedim bana benzeyen birini gönderiveririm Kısmetse geliyorum(Araba İle gelmem)Motor binmek için gerekirse içmemde.

NOT:Arkadaşım şu an AMERİKADA.Oradan bişey isteyen varsa msn adresi berat1103@hotmail.com.Konuşun getirsin

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    şimdi abiler ben sonradan olaya nifak tohumu atmak istemem ama...önerilerim şudur.............

1.NEDEN NEVİZADE...KONUM İTİBARİYLE...DAR BİR MEKAN...ÇİÇEK PASAJI OLSA NOLUR...ADETDENDİR...İSTİKLALE GİREN TAYFA ÇİÇEK PASAJINA MUTLAKA UĞRAR...

2.MOTORİZE ARKADAŞLARA ÖNERİM ŞUDURKİ MOTORLA GELMEMEYE GAYRET GÖSTERİN...BECAUSE..TAKSİM SAKAT BİR BÖLGE OLDUĞUNDAN PARK PROBLEMİ YAŞAYACAKSINIZ...TRAFİK VAKFINDA(AKMNİN YANINDAKİ OTOPARK) PEDER BİR SÜRE ÇALIŞTI...PARK OLAYINA EL ATAYIM DİYOM AMA KONTENJAN AZ...ANADOLU YAKASINA BİLUMUM TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINI ÖNERİRİM...MOTORLA UĞRAŞMAYIN BABOŞLAR...

3.AMA PÜSKÜT ABİ 600CBRSİYLE GELSİN...BEN Bİ TUR İSTİYOM KENDİSİNDENN..TAKSİM MEYDANDA ALIRIM...BEŞİKTAŞDAN DÖNER GELİRİM...

4.AYRICA TEROR ABİCİM BU ARJANTİN İÇKİSİ NEDİR...BİR AÇIKLAMA LÜTFEN...CAHALLIĞIMA VER ABİ...ARPA SUYU BİLİRİK..GERİSİNİ BİLMEYİK ABİLER YAV...NUNU ABİ ÇOLUK ÇOCUKLA (YANİ BEN)İÇMEYE GİDERSEN BÖYLE OLUR İŞTE...NE İÇMEYİ BİLİRİZ NE EĞLENMEYİ...TAKSİMDE BİR GÜN YANLIŞLIKLA GAY BARA GİRMİŞTİM ONU HATIRLARIM...BİR DAHADA TÖVBE VALLA...

BİZİM SOSYO EKONOMİK MEVZUATIMIZ BÖYLE ORTAMLARA HİÇ MÜSAİT OLMADI NUNU AĞABEY...ORALARDA BİR CAHALLIK YAPARSAM AFFOLA...

SEVGİ KELEBEĞİNİZ METE HANDRO

Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    emrecim anzak ta varmı acaba orda
    varsa aç bi topik atlayım gidelim motorla kardeşim

holy_diver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL750
    nunu abi ben +1 belki 2 yim yarın tam belli olur

Motosikleti
    suzuki burgman 400
    arkadaşlar bu satten sonra yer değiştirmek biraz zor ana imkansız değil çok problemse değiştirelim
    nevizade neden diye soranlara sadece aklımıza ilk gelen yer olduğu ve büyük ekran tv olması açısından seçildi yoksa babamın yeri değil sadece en ucuz fiatı oradan aldığım için burayı seçtim
    bu arada bira 3 ytl oldu arkadaşlar haberiniz olsun
    park sorununa gelince evet o sorun devam ediyor hala maalesef parklar motor almıyor oyüzden tüyap a bırakıp gitmek zorundayız o yüzden motorsuz gelmeye gayret edelim ama taksim çıkışında mutlaka çevirme olur ona göre nöbetçi şöför gerekebilir
    bende araba ile geleceğe benziyorum o yüzden avcılar beylikdüzü tarafına 3.4kişialabilirim dönüşte.
    fiks menü diyenlere değişik alternatifler sunabiliyolar isteyen varsa konuşayım
    YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
    VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...

Motosikleti
    suzuki burgman 400
    bu arada nevizade çiçek pasajının bir arka sokağı arkadaşlar kime sorsanız gösterir bulamayanlar için cebimi vereyim beni arayabilirler 0 535 971 18 55
    nevizade de keyf bar arkadaşlar
    buluşma saati için 1. sayfayı tekrar gözden geçirin lütfen
    mete bakıyorum çok şey biliyosun yapmam gereken başka bişi varsa söle onları yapayım canım kardeşim hatta babanın bi tanıdığı bile olabilir bize kıyak geçecek bizi ağırlayabilecek ha ne dersin bi araştırsana.
    mertmertmert sen gelmeye karar verdin mi?
    arkadaşlar gelmek isteyenler listeye isim yazdırsın lütfen
    YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
    VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...

yer yurt güsel gerek yok değişmeye
    metehan abicim içicem o yüzden gelmem motorum bu arada altın kural 2 yi hep unutuyorsun motorumu kimsete vermem abi heheh

nunu, Fuat abi nevizade dendi nevizade kasın o zaman şimdi tekrar değiştir olmasın ne güzel biralarda 3 lira olmuş ohh içerizzz zabahaaa kadarrr bu arada belki ben seninle dönerimm şöförlük yaparım sana fuat abi sen içmene bak

Forumdan Uzaklaştırıldı mertmertmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    nunu,
    mertmertmert sen gelmeye karar verdin mi?
    arkadaşlar gelmek isteyenler listeye isim yazdırsın lütfen
    fuat abi ben programımı akşama kadr bitirebilirsem mutlaka geleceğim. ama şimdiden ismimi yazmayalım - 2. ci bi "yazdırdı-gelmedi" ye maruz kalmayalım

umarım işim biter o saatlere kadar da bende akarım aranıza

Moderatör Ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    futa abi biz zaten komşuyuz sizinle belki bir ihtimal yer olursa aracında birlikte dönmebiliriz zaten sırf bu yol yüzünden hanımıda getiremicem ama son gün gaza gelip bende gelcem derse bende +1 olabilirim abi

Bandit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    atlar,motosikletler,oyuncaklar
    eee motorlari nereye koyacaz orada
    bi yazi verin yaziyorsabi yerlerde goremedim.
    valla motor salam bi yerde olmazsa ben gelemem
    bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    nunu, abi beni de +1 olarak listeye yazıp listeyi bir güncellersek iyi olacak
    ALPAY

Kobayashi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    beyler anlamadığım bişey var "akşam içki içicez ben motorla gelmeyi düşünmüyorum arabayla gelicem" nedir bu motor kullanmaya başladığımızdan beri araba alkollü kullanılabilir bişeymi oldu?? yapmayın arkadaşlar neredeyse heryere sabaha kadar dolmuş var olmayan yerlerede gittiği yere kadar dolmuş soora biraz taksi.

en iyi ihtimalle park derdinden ceza yemekten kurtulursunuz kötü ihtimali hepimiz biliyoruz...

sigorta gibi bişey bu 500 milyon ceza yemek yada daha fazlasıyla karşılaşmamak için ödenen bi sigorta bedeli taksiye vereceğiniz 10-20 milyon

iyi çalışmalar.

federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    Kobayashi, sağol, sanane, iyi demişin bravo, akıllı ol, arabayla aliim mi seni cumartesi...he canım....
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

Kobayashi, sen bu hesap kitap işinde bayaa iyisin altuğ, geçende de motorun maliyetini çıkarmıştın afferim, yıldızlı pekiyi aldın

Kobayashi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    federal,
    hocam gidişte olabilir o gün konuşalım şimdiden yapılan plan yalan olur bide ikilemine bayıldım sağol sanane
    )

chatnoir
    kafa bööle çalışıyo naapiim

REKLAM ALANI
9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler