Biscuit, nevizade taksimde istiklal cddesinde kime sorsan söyler... beni görüp yolda bana sorarsan söyleyemem...
nevizadenin tam adres tarifini istiyoruz lütfenn!
Biscuit, nevizade taksimde istiklal cddesinde kime sorsan söyler... beni görüp yolda bana sorarsan söyleyemem...
nevizadenin tam adres tarifini istiyoruz lütfenn!
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
federal, İSTİKLALDEN GİR AŞAĞIYA DOĞRU DEVAM ET 5 NCİ SAĞDAN İÇERİ GİR ORASI İŞTE
FUAT kardeş benide yazsene ama ben 9 dan sonra gelirim....
9:30 gıbıde giderim
şaka bir yana geleceğim ama saat 9 dan sonra
yeri tam olarak bir yazarsanız memnun olacağım (adres olarak yane)
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Arvasi3, Abi kısmet ne diyim haklısın sen geliyorsun biz hiç gelemiyoruz o taraflara ama dur abi hakanada sözüm var bursaya gidicem kısmet olursa ordan sanada uğrarım Hasan abi ellerinden öperim bu arada geçmiş bayramın mübarek olsun....
Nunu abim organizasyo yapecek ben gelmiiicem tarih yazmaz.lduki gelemedim bana benzeyen birini gönderiveririm Kısmetse geliyorum(Araba İle gelmem)Motor binmek için gerekirse içmemde.
NOT:Arkadaşım şu an AMERİKADA.Oradan bişey isteyen varsa msn adresi berat1103@hotmail.com.Konuşun getirsin
şimdi abiler ben sonradan olaya nifak tohumu atmak istemem ama...önerilerim şudur.............
1.NEDEN NEVİZADE...KONUM İTİBARİYLE...DAR BİR MEKAN...ÇİÇEK PASAJI OLSA NOLUR...ADETDENDİR...İSTİKLALE GİREN TAYFA ÇİÇEK PASAJINA MUTLAKA UĞRAR...
2.MOTORİZE ARKADAŞLARA ÖNERİM ŞUDURKİ MOTORLA GELMEMEYE GAYRET GÖSTERİN...BECAUSE..TAKSİM SAKAT BİR BÖLGE OLDUĞUNDAN PARK PROBLEMİ YAŞAYACAKSINIZ...TRAFİK VAKFINDA(AKMNİN YANINDAKİ OTOPARK) PEDER BİR SÜRE ÇALIŞTI...PARK OLAYINA EL ATAYIM DİYOM AMA KONTENJAN AZ...ANADOLU YAKASINA BİLUMUM TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINI ÖNERİRİM...MOTORLA UĞRAŞMAYIN BABOŞLAR...
3.AMA PÜSKÜT ABİ 600CBRSİYLE GELSİN...BEN Bİ TUR İSTİYOM KENDİSİNDENN..TAKSİM MEYDANDA ALIRIM...BEŞİKTAŞDAN DÖNER GELİRİM...
4.AYRICA TEROR ABİCİM BU ARJANTİN İÇKİSİ NEDİR...BİR AÇIKLAMA LÜTFEN...CAHALLIĞIMA VER ABİ...ARPA SUYU BİLİRİK..GERİSİNİ BİLMEYİK ABİLER YAV...NUNU ABİ ÇOLUK ÇOCUKLA (YANİ BEN)İÇMEYE GİDERSEN BÖYLE OLUR İŞTE...NE İÇMEYİ BİLİRİZ NE EĞLENMEYİ...TAKSİMDE BİR GÜN YANLIŞLIKLA GAY BARA GİRMİŞTİM ONU HATIRLARIM...BİR DAHADA TÖVBE VALLA...
BİZİM SOSYO EKONOMİK MEVZUATIMIZ BÖYLE ORTAMLARA HİÇ MÜSAİT OLMADI NUNU AĞABEY...ORALARDA BİR CAHALLIK YAPARSAM AFFOLA...
SEVGİ KELEBEĞİNİZ METE HANDRO
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
emrecim anzak ta varmı acaba orda
varsa aç bi topik atlayım gidelim motorla kardeşim
nunu abi ben +1 belki 2 yim yarın tam belli olur
arkadaşlar bu satten sonra yer değiştirmek biraz zor ana imkansız değil çok problemse değiştirelim
nevizade neden diye soranlara sadece aklımıza ilk gelen yer olduğu ve büyük ekran tv olması açısından seçildi yoksa babamın yeri değil sadece en ucuz fiatı oradan aldığım için burayı seçtim
bu arada bira 3 ytl oldu arkadaşlar haberiniz olsun
park sorununa gelince evet o sorun devam ediyor hala maalesef parklar motor almıyor oyüzden tüyap a bırakıp gitmek zorundayız o yüzden motorsuz gelmeye gayret edelim ama taksim çıkışında mutlaka çevirme olur ona göre nöbetçi şöför gerekebilir
bende araba ile geleceğe benziyorum o yüzden avcılar beylikdüzü tarafına 3.4kişialabilirim dönüşte.
fiks menü diyenlere değişik alternatifler sunabiliyolar isteyen varsa konuşayım
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
bu arada nevizade çiçek pasajının bir arka sokağı arkadaşlar kime sorsanız gösterir bulamayanlar için cebimi vereyim beni arayabilirler 0 535 971 18 55
nevizade de keyf bar arkadaşlar
buluşma saati için 1. sayfayı tekrar gözden geçirin lütfen
mete bakıyorum çok şey biliyosun yapmam gereken başka bişi varsa söle onları yapayım canım kardeşim hatta babanın bi tanıdığı bile olabilir bize kıyak geçecek bizi ağırlayabilecek ha ne dersin bi araştırsana.
mertmertmert sen gelmeye karar verdin mi?
arkadaşlar gelmek isteyenler listeye isim yazdırsın lütfen
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
yer yurt güsel gerek yok değişmeye
metehan abicim içicem o yüzden gelmem motorum bu arada altın kural 2 yi hep unutuyorsun motorumu kimsete vermem abi heheh
nunu, Fuat abi nevizade dendi nevizade kasın o zaman şimdi tekrar değiştir olmasın ne güzel biralarda 3 lira olmuş ohh içerizzz zabahaaa kadarrr bu arada belki ben seninle dönerimm şöförlük yaparım sana fuat abi sen içmene bak
fuat abi ben programımı akşama kadr bitirebilirsem mutlaka geleceğim. ama şimdiden ismimi yazmayalım - 2. ci bi "yazdırdı-gelmedi" ye maruz kalmayalımnunu,
mertmertmert sen gelmeye karar verdin mi?
arkadaşlar gelmek isteyenler listeye isim yazdırsın lütfen
umarım işim biter o saatlere kadar da bende akarım aranıza
futa abi biz zaten komşuyuz sizinle belki bir ihtimal yer olursa aracında birlikte dönmebiliriz zaten sırf bu yol yüzünden hanımıda getiremicem ama son gün gaza gelip bende gelcem derse bende +1 olabilirim abi
eee motorlari nereye koyacaz orada
bi yazi verin yaziyorsabi yerlerde goremedim.
valla motor salam bi yerde olmazsa ben gelemem
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
nunu, abi beni de +1 olarak listeye yazıp listeyi bir güncellersek iyi olacak
ALPAY
beyler anlamadığım bişey var "akşam içki içicez ben motorla gelmeyi düşünmüyorum arabayla gelicem" nedir bu motor kullanmaya başladığımızdan beri araba alkollü kullanılabilir bişeymi oldu?? yapmayın arkadaşlar neredeyse heryere sabaha kadar dolmuş var olmayan yerlerede gittiği yere kadar dolmuş soora biraz taksi.
en iyi ihtimalle park derdinden ceza yemekten kurtulursunuz kötü ihtimali hepimiz biliyoruz...
sigorta gibi bişey bu 500 milyon ceza yemek yada daha fazlasıyla karşılaşmamak için ödenen bi sigorta bedeli taksiye vereceğiniz 10-20 milyon
iyi çalışmalar.
Kobayashi, sağol, sanane, iyi demişin bravo, akıllı ol, arabayla aliim mi seni cumartesi...he canım....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Kobayashi, sen bu hesap kitap işinde bayaa iyisin altuğ, geçende de motorun maliyetini çıkarmıştın afferim, yıldızlı pekiyi aldın
federal,
hocam gidişte olabilir o gün konuşalım şimdiden yapılan plan yalan olur bide ikilemine bayıldım sağol sanane
)
chatnoir
kafa bööle çalışıyo naapiim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)