arkadaşlar saat ve toplantı yeri değişiklikleri için 1. sayfaya bakalım lütfen
arkadaşlar saat ve toplantı yeri değişiklikleri için 1. sayfaya bakalım lütfen
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
anadolu yakası bassınızın çaresine bakın demiş nunu abimiz ozaman basımızın çağresine bakalım toplanın arkadaslar napıyoruz plan nedir?
DEMAKS1905, cuma belli olur herşey acele etme kankiiii
DEMAKS1905, en iyisi kozyatağında buluşmak. ordan direk 4 levente otobus var. sonrada metroyla gideriz. en kolay böyle olur bence
eyvallah organize olalım cuma kardeşim cuma anadoluyakası ekibi tam kadro olursak güzel olur.
YA ARKADAŞLAR anadolu yakası için kusura bakmayın kimse ben motorla geleceğim demiyor ben araba ile ben dolmuşla gelecem diyenler çoğunlukta o yüzden dedim kimse carefurda buluşup dolmuşa binmez diye düşündüm aslında bi münübüsle anlaşsanız hep beraber sizi bi yerden alsa da bu raya getirse hatta ve hatta buradan alıp geri götürse dimi yani ne güzel olur
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
abi herkes bı sekılde gelır yaww sen bu kadar ugrasıyosun onuda bırak yaaa
herkes bı sekılde gelır nasıl olsaaa
hafta sonu hava çok güzel olacak hadiyin bakayım motorlarınızla gelin
yoksa ben sizi aşağdakı topiğe koyduğum motorla almaya gelebilirim
he he he he ücretsiz olarak
http://motosiklet.net/modules.php?na...&t=8404#114399
araçlara fazla para vermeyin
abi kımse gelmıyokı yoksa motorlarla gelcesde alkol bardakta durdugu gıbı durmuyo tabii
CHATNOİR , SHAMYL arkadaşlar cevap vermişsiniz teşekkürler acilen tanışma bölümüne bir başlık açıyorum. Doktor konusunda fazla endişelenmeyin ben doktorum
Nunu abicim benide listeye eklermisin
nunu abi fiks menü daha iyi olur gibi geliyo kimse ne yiyip içtini düşünmez.
amma sorun yaptınız ben awcılardan pardon bulgaristan dan geliyom iki hatun nası döncez diye düşünmüyoz ayıp walla!
yasin zeynap geliyo dimi
altuğ derya geliyo dimi
ümit bircan geliyo dimi
miya yaşıyonmu
peril hatun dayanışması hadi kızlar ses werin!!!!
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
Arkadaşlar fiks menüde zarar edersiniz ben size diiiyiim...
bakarsınız mezelere belki güzel değil boşuna fiks menü ödemeyin... ( bu arada arkadaşın birisi buralarda fiks menü olmaz demişti ama olsun unuttuk biz onu , öpüyoruz onu )
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
katılıyorum..herkes ne yer içerse onu ödesin bence...federal adlı üyeden alıntı
az yiyen-içen arkadaşlar (genellikle bayanlar) için fix menü zararlı ama çok içen-yiyen (özellikle içen) arkadaşlar için fix menü en karlısıdır
ALPAY
zpoint, gece saat 12 ye kadar avcılara otobüs var numarası 76T avcılar/taksim gece geç saate kadar kalırsanda gece 3 e kadar yeşilköye kadar giden dolmuş var bende beylikdüzünden gelicem avcılardan gelen bir kaç kişi daha olması lazım sanırım olmazsa hep beraber döneriz heralde sizi gecenin bi körü yolda bırakmacak değiliz dimi
teror, gündüz tarifesinden taksiyle anlaşıp, adam başı 5 kağıda işi bitirecekmiş gibi bir görüntü var sende....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
yok abi aslında beni alacak biri var ama kesin değil olmazsa hep birlikte BELEŞE gideriz diye düşünüyorum ama dediğim gibi kesindeğil o yüzden böyle yazdım ama dediğinde olabilir niye olmasın dimi federal
avcılar civarı tayfası kaç kişi oldu arkadaşlar ???teror,
zpoint, gece saat 12 ye kadar avcılara otobüs var numarası 76T avcılar/taksim gece geç saate kadar kalırsanda gece 3 e kadar yeşilköye kadar giden dolmuş var bende beylikdüzünden gelicem avcılardan gelen bir kaç kişi daha olması lazım sanırım olmazsa hep beraber döneriz heralde sizi gecenin bi körü yolda bırakmacak değiliz dimi
benim saydığım kadarıyla 5 kişi oldu sanırım yaf gidemezsekte taksimin parkları ve bankları saolsun zamanında az sabahlamadık fenamı eskiyi yad etmiş olurum hehe))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)