Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

**BEYOĞLU NEVİZADEYE**GİDİYORUZZZ..

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    Biscuit, valla fena açım açlıktan başım ağrıyor, sen de hamburger, döner diyince ağzımın suyu akmadı desem yalan olur bu akşam gidip yesem mi ne
    ALPAY

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

explorer, kardeşim hadi beraber yiyelim ama şimdi masaya oturuyorum vallahi o akşam patlatırız kanki

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    motosiklet.net tarihinin en mantıklı gezi planını sunup kuyuya taşı attığı için nunu abimize teşekkürü bir borç bilirimmmm..

mantıklı derken...yer anlamında...ilk defa dağları bayırları aşmayarak...insanların içinde kentin göbeğindede bir organizasyon olabileceğini nihayet görebildik...beyoğlunda büyümüş ve gözünü açmış bir körpe delikanlı olarak beyoğlunun tarihçesini bile sizlere aktarabilirim...

hacılar bensiz gezi veya organizasyon olmaz...olamaz...birde makam şofeeeerim federalleBülent) görüşeyim...pardon lojistik destek müdürüm...veya sponsorumda diyebiliriz...

fedom aşkım aşkım ne diyon taksim muhabbetine....

işte size 92li yıllardan beyoğlu maceralarım...

yıl 93...o dönem çılgınlar gibi leman okuyorum...cem yılmaz korkunç tilbe ve soru adamcıklarını çiziyordu...taksim istiklal caddesi imam adnan sokakta çok ziyaretlerine gittim...bayağı sohbetimiz oldu...ben öğrenciydim kabataş ticaret lisesinde...neyse...çok yetenekli olduğunu falan söyledim...ama çizimlerin çok basit ve yaratıcı değil dedim..elinden bu kadarmı geliyor diye ukalalık yaptım...kolaysa gel kendin çiz dedi bana hafif kızarak...çizerim lan ne var dedim...birkaç çizim yaptım...tabi kafamdaki espriyi ben aylarca düşünmüştüm...hoşuna gitti...sende iş var dedi...ara ara ziyaretine gitmiştim...ilk leman cafede başlamıştı ve türkler ve uzaydan bahsetmişti...gülmekten yerlere yatıyorduk...öğrenci olduğumuz ve zırt pırt yanlarına çıktığımız için alıştılar bize......ofisboy tarzı getir götür işleri yaptık yardım maksatlı...derginin çıkacağı günün son akşamı baskıdan önce ne muhabbetler yapılırdı..o dönem pişmiş kelle dergisinde bayağı esprilerim çizildi..ahmet yılmaz...erdil yaşaroğlu(komikaze)...bahadır baruter...mehmet çağçağ abi...fatih solmaz...ne makara abilerdi ya...tek isteğimiz onların yanında olabilmekti...ama cem yılmaz çok mütevazı bir insandı...sonra yavaş yavaş zirveye çıktı...en son beşiktaş kültür merkezindeki (2000yılında) oyununu beleş izletti...artık pek uğramıyorum yanına...aha ben geldim diye...yüzsüzlük oluyo be abi...yaşandı bitti saygısızca...

(cem yılmaz konulu yazımdan alıntıdır...)

sonra kilise maceralarım...papazdan yediğim fırçayı hiç unutmam...bir gün günah çıkarma bölümüne girmiştimde....

yanmadan önceki elhamra sineması maceralarım.....

tünel maceralarım...

tarlabaşında çingenelerden yediğim dayak...

çiçek pasajı maceraları...

şimdi diyceksinizki mekanda ne macerası olabilir...e ben lise öğrencisiyim ve kafada bir kaç tahta eksik...yıl..92-93-94...mekanlara giriyoz...sivil olarak arkadaşlarla...yiyoz içiyoz...sonra diyoruzki abi biz öğrenciyiz...paramız yok...affet falan...ne dayak yerdik garsonlardan...maksat macera olsun...

yani anlatsam destan olur...

taksim güzeldir...

nunu abi bende varım benide yaz tahtaya...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

mete_han, yani bi varım demek için bu kadar laf kelime harf vallahi helal olsun kardeşim ...

federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    mete_han, eksikliğin hissedilirdi zaten kardeşim benim...
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

bu ne yaw msj rüzgarı dindimi ne nevizadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    yasin abi motorlamı gelcen...

senin honda garajlarda çürüyor...

bu arada biscut abi her gezide bir ablamızla merhabalaşıyordum...sıcak bir insan kendisi...ama kim bu ablamız diye sorup duruyordum...hatta sizi sevmek için çok nedenim var başlığındada yazmıştım...rivada öğrendimki senin hanımmış...yani siz ailecek mıknatıs gibisiniz kardeşim...senden iyi olmasın yengede çok sıcakkanlı biri...sevgiler selamlar...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

hehe
    bende nevizadeden sonraki kızılkayalar hamburger yemeden sonra organizasyon topicini acayım barii

YOK ARTIK NEXUS YANİİİ

mete_han, o senin güselliğin kardeşim herkez biririni tamamlıyor tabi sevgiler saygılarrr...
    conqueror, aç aç aç aç

MÖÖŞŞŞ....

Motosikleti
    suzuki burgman 400
    evet arkadaşlar sonunda fiatları yazmaya başlıyorum
    restaurant adı :KEYİF
    yer:BEYOĞLU/ NEVİZADE

İÇKİLER: 70 CC RAKI 38 YTL
    35 CC RAKI 20 YTL
    duble RAKI 5 YTL
    BİRA 33 CC 3.5 YTL (PAZARLIKTAYIM büyük ihtimal 3.ytl olacak
    şaraplar 25 YTL den başlıyor doluca
    mezeler: 3 YTL
    ara sıcaklar
    kalamar,karides 7 YTL
    Patates kızartnası duble 4 YTL
    Sigara böreği 3 YTL
    paçanga böreği 4 YTL
    salatalar 4 YTL
    IZGARALAR
    Tavuk,köfte 7 YTL
    karışık ızgara 10 YTL
    et sote 8 YTL
    mantar 6 YTL
    BALIKLAR
    lüfer 13 YTL
    hamsi 6 YTL
    palamut 7 YTL
    çupra 10 YTL
    çinekop 8 YTL

EVET ARKADAŞLAR GENEL OLARAK ŞİMDİLİK BÖYLE BİRA FİATINDAKİ VE OLASI DEĞİŞİKLİKLERİ EN YAKIN ZAMANDA BİLDİRECEĞİM.

Dev ekranda maç seyredebileceğiz arkadaşlar oradaki büyük televizyonlu 2 dükkandan biri buydu
    YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
    VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    nunu, abi şunu tek tek değil de bi fiks menüye bağlamak daha akılcı olur kanaatindeyim, şöyle ki:

1 - sınırsız içkili fiks menü (süngerler için)
    2 - sınırlı içkili fiks menü (alkol kullanmayan veya az kullananlar için)

çünkü orda ben bunu yedim-içtim al bu parası dersek biraz zor işimiz, zaten haftasonu kalabalık olur sadece biz olmayız yani
    ALPAY

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    midye dolma fuaaaaaaaaaaaaat
    yokmuuuuuuuuuu yoksa

Motosikleti
    Honda NX4 Falcon
    Arkadaşlar fiks menü bence de daha iyi olur yoksa bu durumda hesap hep organizasyonu yapana girer. Ayıp olur...
    Fiks menü en iyisidir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    biscuitcim metehan kardes cok gusel yawww koylu guselımızzzz
    abi gel muhabbet sensız olur mu

explorer, abi her zaman yazdığımız ama hiç bir zaman uygulayamadığımız 1 nci altın kural alışverişini yap paranı peşin öde burda uygulanacak abi başka şansımız yok yoksa batarızzzzzz

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    e_erdun, abi sana da sınırsız midye dolma fiks menüsü yapalım mı?
    ALPAY

arkadaşlar orası bar diil meyhane tarzı yerler fix menuler genellikle şarkılı türkülü yerde olur orda olmazzz ilgilerinize sunulur heee varsada yapalım ama yoktur... eminim

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    alpaycım ben ozman
    nunu demişki
    Patates kızartnası duble 4 YTL
    negüzel hem patates kızartnası duble rakı galiba beraber 4 YTL ben bundan alırım ozman

Motosikleti
    suzuki burgman 400
    menü 1
    mevsim salata
    8 çeşit ordör tabağı
    beyaz peynir
    arnavut ciğeri
    paçanga böreği 1/2
    mevsim balığı veya tavuk şiş
    meyve
    limitli yerli içki
    35 ytl arkadaşlar fikis isteyene de var tabiki

ama bence yediğini vermek daha karlı gibi siz bilirsiniz tercihler var yaparız bişiler
    YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
    VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...

LBC_34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jinlun
    yaz benide +1 olarak boş gelmem birini bulurum

REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler