Tamam beni istemezseniz istemeyin bende motorsiklet alır ondan sonra şansımı denerim o zamanda istemezseniz yapacak birşey yok bende
Tamam beni istemezseniz istemeyin bende motorsiklet alır ondan sonra şansımı denerim o zamanda istemezseniz yapacak birşey yok bende
valla bugün gittim bir kaç yerle görüştüm dev ekranlı 2 yer var zaten fiatlarda hemen hemen aynı ama merak etmeyin riva fiatlarından pek fazla değil fiatları şimdi atamıcam akşam evden ancak ama bir problem var park sorunu 3 yerle görüştüm motor almıyolar arabalarda hemen hemen 10 ytl gibi araştırıyorum bakalım ilginize tekrar teşekkür en ii si olması için gerekeni yapıcam
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
nunu, abi kültür merkezinin yanındaki otopark alabilir...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
erkiran, ne diyosun kardeşim, gelmen için onay mı alman lazım, burada motorlu-motorsuz ayrımı mı var? nunu'ya başvur, o yapar senin ameliyatını ( Bu da CMYLMZ'dan)
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Shamyl, ya erkiran "Dr beni ellemesin, Dr bana dokunmasın... Kocam yapar benim ameliyatımı!!!" derse ne ocak? (CY)
federal biraz uzak ya çıkışta üşürüz gibi ama tüyap ta olabilir daha yakın gibi bakıcaz artık
erkiran hoş geldin kardeşim ama siteye gelenler önce kendini tanıtır bizde ona gereken ilgiyi gösteririz ok canım gelmek istersen net bi cevap yaz ona göre listeye ekleyeyim
bu arada +1 ler hala belirtilmiyor ona dikkat edelim
ChatnoiR, nunu doktorsa yapacak birşey yok, otursun evde o zaman
fuat abi, motorsuz gelsin herkes yahu... ahahaha, çok yayan gördüm kendimi
niye doktorlar evdemi oturuyor bence yanılırsınız arkadaşlar ben her yerde çözüm bulurum sorunlarınıza
şişirmeden gelmek isteyen direk yazsın biz herkese açığız ok.
arkadaşlar önemli olan beraber olmak isteyen istediği araçla gelebilir tabiki zaten alkol alınacak o yüzden birer nöbetçi şöför bırakarak arabalarla gelmek en ii si
ama ben motorla gelecem diyosanız onada saygı duyarız bende motoru düşünüyorum hanımı kandırabilirsem.
nunu, abi sen biliin, toplu çıkış yürüyüş falan hava alma şekli....nasıl istersen uyarız abi yol göster yeter...
nunu, cimbomlu değil misin bulursun tabii
Shamyl, bu formuda öldürme istersen... konuyu dağıtmayalım....
federal,
nunu, abi konuya dönelim acil fiyat bekliyoruz bilginize saygılar...
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
kobiyaşfiili altuğ kardeşim listede adını göremedim, ilginç geldi bana ( muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil alkollü kanda mevcuttur kulübüne üyeyiz ya ondan )
bende nevizade çıkışı kızılkayalar hamburger gezisi diye topic açim bari üstünede kaşarlı döner
federal assolistler sahneye son çıkar kardeşimm.şşşşşşşş
Biscuit, aç topii destekleyelim baba
geliyo çatlamayın akşam ilk iş omları atmak olacak ok arkadaşlar
ChatnoiR, yok artık laboran james her yerden atar sapıtmaya gerek yok ama burdan bilgiler saniye saniye aktarılacaktır.....nevizade çıkışı kızılkaya hamburger toplantısı topic içi topic i açılmıştır
yaa bende gelmeyi çok istiyorum ama içtikten soora motor kullanmamalıyım , araba ayarlama ihtimalimde zor(ki araba olsada içemicem)... geç saatte Avcılar'a otobüs-minibüs bulma ihtimali ise sıfırın altında.... napçam bilmiyorum...... motorla gelsem içemicem , motorsuz gelsem eve dönemicem......
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)