Kobayashi, kardeş deryayı getirde karşılıklı kadeh tokuşturalım geliyonuz dimi
Kobayashi, kardeş deryayı getirde karşılıklı kadeh tokuşturalım geliyonuz dimi
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
peril ilk defa bi topik açtım gelmiyomusun çok kırıldım abini üzüyosun
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
fuat abi kız evi naz evi demişti bana birileri zamanında...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
abicim lütfen ya yapma böyle..ilklere her zaman destek vermeyi sevmişimdir ama velakin gelemem demiyorum sadece söz veremem..
Senin için iki muhabbetin belini de kırarız yani icabında..
ilgine tşk yinede
yok canım abartmayın ben onun yağmur çamur demeden geldiği günleride biliyorum mutlaka geçerli bir sebebi vardır.yoksa bizi kırmaz.gitmeyin kardeşimin üstüne.
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
nunu, gelir gelir. mesela yarin bile cikar kucukyaliya gelir o. dimi cigdem ?
ah ahhhhh
baroncum gene söz veremem desem kızar mısın acaba
ama mümkün olduğunda gelmeye çalışıcam.dediğiniz gibi geçerli sebepler oluyor kimi zaman
Peril, yok canim soz ver falan demedik, sen gel yeter
nunu, yaw abicim. bu arada eger arabayla donus isini bi sekilde ayarlayabilirsek bende kendimi ickiye vurmak istiyorum. ben icki icen biri degilim. yilda 1-2, oda bara falan gittigimde icerim. ne zamandir soyle saglam bir icsek diyordum. birikti yani. gec doneriz heralde ve otobus munubus isi olmaz. bisiler ayarlayabilirsek bende sisede balik olmak istiyorum
+1000000ubaykal adlı üyeden alıntı
baron985sabaha kadar bostancı dolmuşları mevcuttur....
baron985, yavaş iç sen yoksa toparlayamayız seni barış efendi
RUZGARSEVDALISI, ben icerimde kendi kendime toparlanirimda
Biscuit, guzel o zaman. harem munubusleride vardir heralde tum gece. donus sorun olmaz insallah
ben bi gece önce içtim diye rivaya motorsuz geldim içmeye gelip motorla dönermiyim? dönemem
desenize herkez o gece tabana kuvvet gelecek bilinçli tüketici ve bilinçli vatandaş dediğimizde böyle olmalı değilmi hehe..
Kobayashi, yaw kanka yatarız orda biyerlerde illaki ...
bu arada ben şimdiden baya zamandır özlediğim hatta geçen motorları yıkadıktan sonra cadde ye yeni açılan kızılkayalar hamburlerini yiyememenin verdiği üzüntü ile nevizade çıkışı yiyeceğim kızılkaya hamburgerlerinin hayalini kuruyorum
çok karışık oldu ama anladınızzzz sizzz
Abicim; geliyorum dememe gerek varmı ( teyid için ) akşamdan beri nete giremedim neler düzenlenmiş yaw
Sen gezi düzenlersinde gelmemmi ( yazmışsın zaten ) sormana gerek yok
Şehir dışı için ( izmir,çanakkale'den sonra ) yazımı beklicez , ben şimdiden özledim
Siz nereye, ben oraya
Ben nereye, motorum oraya :::mtnet4
Altuğ bineriz dolmusa kardesiiim..
Herkese merhaba henüz motorsikletim yok ama sizlerle tanışmak istiyorum benide aranıza kabul edermisiniz ?
nunu, beni de yaz o zaman...pendik tarafından vasıtasız gelecek olan varsa benimle gelebilir. Bostancı'ya arabayla gideriz, ordan taksim dolmuşu yaparız, alkollü köprü geçmeyelim...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
ARKADAŞLAR HALEN FİYATLA İLGİLİ Bİ BİLGİ GELMEDİ
(bize öle bi bilgi gelmedi tuttunu sok dediler tısss cm yılmazdan)
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
evet listedeki arkadaşlarım, şimdi fuat abi diyomuşki adam başı 100 kağıt, mecbur gelceksiniz, söz verdiniz ( bende verdim ).... korkmayın bence adam başı full limitsiz 40 ytl'yi geçmez ama fuat abinin çenesinden ve ses tonundan adamlar bıkıp ve tırsıp bizi 20 ytl ye bile kabul edebilirler bastır fuat abi....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)