abilerim utandırıyorsunuz beni yani bukadar popiler olmazki binsan canımmmmm
abilerim utandırıyorsunuz beni yani bukadar popiler olmazki binsan canımmmmm
site sakinleri ben bu pazar tekirdağa doğru gitmeyi düşünüyorum mertmertmert arkadaşta düşünüyomuş soğukta gelen olurmu ki
´´Tek bir hayatiniz var ve bir gün sona eriyor.. Umarim her gününüzü değerlendirirsiniz..\"
A Rh +
bişküüüüüit sitemizin en kral fotocusu+şarkıcısı+şamatacası
=D> x1000000000000000000000+
HEKTOR un dediği gibi bu haftasonu bi tekirdağ organizasyonu iyi olur diye tahmin ediyorum. kısmetse , havada iyi olursa yapalım diyoruz böyle bişi. katılım olurmu acaba?HEKTOR,
site sakinleri ben bu pazar tekirdağa doğru gitmeyi düşünüyorum mertmertmert arkadaşta düşünüyomuş soğukta gelen olurmu ki
saygılarımla...
bu arada yengelerimin ve arkadaşlarımın "motor karşıtı eşler" desteklerinde dolayı
teşekkür ederim hatun kişi heralde ikna oldu ne konuştunuz diyorum bi türlü öğrenemedim heralde motor onun aklınada yattı ama utancından açıklayamıyor
e_erdun, abi sen istersin de ayarlamaz mıyız ayıp ediyorsun. Gebze-Eskihisar'da Fasıl var arkadaşlar hafta sonu. Tanıdığımız bir yer. Balıkları ve mezeleri çok güzeldir. Fiyatta uygun bir indirim de yaptıracağımızdan şüpheniz olmasın. Caddebostan vs. yerlerden çok daha ucuza geleceği de aşikar. Gebze tarafları demişsiniz o sebeple söylüyorum. Eğer talep gelirse hemen gidip yer olaylarını ayarlayabilir ve gerekli topici açabilirim. Tepkilerinizi bekliyorum.
Bilmeyen arkadaşlar için ufak tefek bilgi veriyim hemen.
Yer Neresi:
Eskihisar / Gebze
Ulaşımı nasıl yapacağız:
Kadıköy'den 45 km. E-5 veya E-6 TEM'den gelinebilir. Araçsız gelecekler için Gebze-Harem minibüsleri veya Gebze-Haydarpaşa Banliyö Treni, Adapazarı Expresi de mümkün. Ayrıca Şifa mahallesine kadar İETT otobüsü ile gelinip kalan yol minibüsle de gidilebilir. Şifa Mh.-Eskihisar arası yaklaşık 8-9 km.
Mekan nasıl bir yer abi?:
Eskihisar balıkçı köyü tarzında ufak bir yerdir. Burada gitmeyi planladığımız yer, denize sıfır, açık-kapalı bölümü olan güzel bir restaurant. Hafta sonları buraya Fasıl ekibi gelmekte. Erken saatte gelinmesi halinde, Eskihisar'da deniz kenarında dolaşabilir, kayalıklardan denize çakılları atarak taş sektirmece oynayabiliriz. Eskihisar kalesini de görebilirsiniz ayrıca. Olta getiren çok güzel balık da tutabilir. Teknemiz mevcut, denize de açılabiliriz isterseniz. Opsiyon çok bizde kardeşim.
Karar sizindir hacılar..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
cenkmenderes, biz en son eskihisarda yemek yediğimizde bi arkadaş balıktan zehirlenmişti yauv Oltaya gelmeyiz di mi?
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
hocam o rakıyı fazla kaçırmıştır balıktan zehirlenen duymadım bugüne kadar skisardaShamyl adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)