Ben de geliyorum.
Motor da yok araba da ev de yakın zaten ama siz artık beni masadan mı toplarsınız tuvaletten mi onu bilem...
Ben de geliyorum.
Motor da yok araba da ev de yakın zaten ama siz artık beni masadan mı toplarsınız tuvaletten mi onu bilem...
hellfire, herkese yer var yeterki net cevap verrrr geliyormusun????
bu arada siteye yeni üyesin sanırım kuralları okuyup siteye kendini tanıştırmayı unutma kurallar içinde buda dahildirrr.....
ya baron haklı yakın olsun hafta ıcı olsun sızın su yenı makınaları bızde gorelım goz goze tam bır hayırlı olsun dıyelım demı
baron içilince bayılanlara ayılınacak bi gazoz yazmıştın sen
ama ben o topiği bulamadım kardeşim sana zahmet onun adını yazsana
içip bayılanlara ayılma gazozu
*alkol alacak arkadaşalrın dikkatine ayılma gazozunuda yanında bulundursun*
Biscuit, satmak yok abi dönüşü taksiyle yapcaz
buradan da dıyebılırsın yanı hayırlı olsun dıye egzozcu kardes
bende gelsem diyorum şöyle güzelce sohbet muhabbet bir iki kadehte birşey içsek fena olmaz yanlız beni kim görtürür ben içkili araba motor kulanmıyorum arkadaslar beni alan hayır sever çıkarmı yoksa başımın çağresinemi bakıcam
kemal geliyorsunuz değil mi olm hiç olmazsa bu na hanımı al gel ya
bu arada arkadaşlar yarın bi buluşma yapsanız diyorum sahilde
nasıl olur hem şu motorlar bi çıksın kirlensin yıkama partisine hazırlık olur
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
nunu benide yazın istanbulda olursam bende gelirim hepinizle tanışmak istiyorum arkdaşlar malum okul var benim bursada gelmeyi istiyorum ama nevizadede içme olurda gelinmezmi.
nunu, vallaha bi garajlardan çıkarın yeni motorları. küçükyalı civarı çamlık mıydı nerdi öyle bir çay bahçesi vardı. orda olsun bu seferde. tavla turnuvalarına devam ederiz hemde
bu arada ercument abi hiç bir masraftan kaçınmadık aradığım kunuyu bulduk
http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=6913
kesın yapalım yarın bır sahıl ya fuat abım ılk cevabı sıze verelım bır daha bızım hanım olmadı ya beklemede yanlıs kalmasın aklında aman . necef kardeş oyle kuru kuru olmaz yuz yuze olmalı demı
adını koyalım ozaman nerde nezaman buluşuyoruz yarın çamlık lafı geçti gayet güzel olur bence uygun.
arkadaşlar gelecek olanlar kesin söylesin gevelemesin artı 1 ler de belirtilsin lütfen
evet kemal hala ses vermedin bak bekliyorum
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
ARKADAŞLAR BURASI NEVİZADE BULUŞMASI TOPİC İ BOŞU BOŞUNA ŞİŞİRMEYİN YARIN İÇİN TOPİC AÇ BARON KARDEŞİM
boron uyuma hadı soyle uygun bır yer aloo
var mı kambersiz düğün lağğğnnnnnnnnn :occasion5:
beni de yazıver sayın nunu
abi mıllı macı unutmayalım macıda ızlıyelım yani.....
degerlı nunu abımız yarın gezı olur sa kesın gelırım sozz belkı artcım da olabılır
yarınki ufak uluşmamız bu adreste: http://www.motosiklet.net/modules.ph...=113628#113628
bu konuda artık yarını konuşmayalım. cumartesi içiyoruz o zaman
koba yahsıyıde ekleyın yaww kardesımı ben alırım valla
onsuz ıckı alemı olur mu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)