var bendede daha yükleyeceğim ama yav hata oluştu kapat dıyor deli etti benı pc 10 kez reset attım
var bendede daha yükleyeceğim ama yav hata oluştu kapat dıyor deli etti benı pc 10 kez reset attım
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
holy.cim hanımla kros yaptık beya
çevirmenin arkasından girdik önünden çıktık ne var bunda beya
benim hanım ot kokusunu çok sever beya
bian gözlerimde anzaklar belirdi beya
möööööş
bişküüüüüüt
sesimde kisildi beya
hepinizi çok seviyom
Yaa erken kalktınız yaa
sanırım hafif çapta gecenin sonuna yetiştim ama çok keyifliydi yinede
Nunu abiye çok teşekkürler ve katılan herkese
ya bizim sitedeki herkez yaşlanmış bidaki sefere alt kemencıda bitirelim geceyi
alooooooooooo tembel insanlar hani resimler
hakkatten ha bi süürrrü resim wardı geri nerde benim gülüm ün resimleri nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
bende bikaç resim var ama yarın atabilicem sorry
ALPAY
Arkadaşlar harika bir organizasyondu ve benim gibi ilk kez aranıza katılan birisine gösterdiginiz yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ederim hiç yabancılık çekmedim Geceyi organize eden fuat abiye ve samimiyetlerinden ve ilgilerinden dolayı özellikle Emre ve Erdogan abiye sıcacık sohbetlerinden dolayıda Bülent ve Savaş abiye çok teşekkür ederim
Yanlız tek kusur fotograf makinelerinde sanırım beni bütün resimlerde kel çıkarmışlar
Sonsuza kadar
birkaç resim, özellikle sonuncusu iyi olmuş
ALPAY
anaaaa bu son resim bişküüüüüüüit kulağından tanıdım
Çok Keyifli Bi geceydi fuat abimize burdan çok teşşekkür ederiz... bu arada benim bi tane resmim yok okadarda çekmiştiniz...
RUZGARSEVDALISI, ilk resimde varsın ama biraz uzakta kalmışsın kardeşim
ALPAY
İştebudur kardeşim ne güzel eglenmişsiniz. Bizde gecenin biyarısı siste yagmurda dag başlarında motor sürmeye çalışıyoruz. Ama bi hafta sonu gelicem bu İstanbul eglencelerine.
çok güzel ve sıcak bir buluşpma oldu yapımda yönetimde emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim gecenin bir yarısı üşenmeyip beni evimin önünde kadar götüren fuat abi ve eşinede ayrıca şükranlarımı sunuyorum faka tek bir husus varki oda fotoğraflarda çok çirkin çıkmışım resimleri görünce ben bile kendimi tanıyamamdım valla ama neyse hepsine deydi. katılan herkeze çok teşekkür ederim
explorer, helal be alpay, ben hiçbir resimde bu kadar yakışıklı çıkmamıştım, seni tebrik ederim.
Biskrem'e müthiş şovlarından
explorer'a fotolardan ve maç yorumlarından
cenkmenderes ve tayfasına muhabbetlerinden
conqueror'a öğütlerinden
Mete_han'a içtenliğinden
nunu'ya ilgisinden ve organizasyondan
dolayı teşekkür ederim
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Shamyl, tuhaf nickli arkadaşım kolay gidebildinmi eve ?
RUZGARSEVDALISI, abi asıl sen nasıl gittin ben onu merak ediyorum
RUZGARSEVDALISI, çok kolay gittim be, gelirken 3 saatte geldim demiştim ya, giderken 1 saatte gittim...daha doğrusu yatağa 1 saatte girdim
RUZGARSEVDALISI, seni unutmuşum yaa, şimdi böyle sormak çok ayıp biliyorum ama...sen hangisiydin? :
Shamyl, bırak bu işleri hatırlamıyorsun bileee hadiii hadii kime sorsan gösterir benii en hızlısı
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)