bu arada resimlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu arada resimlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben şimdi kalktım, başım neden ağrıyor acaba, ben yatıyorum abii off....sonra görüşürüz....başta fuat abi olmak üzere gecemize renk katan diğer arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim...türkiye de yenilmeseydi daha iyi olacaktı ama neyse çarşamba ya inşaallah....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
hadi yawww herkez uyuyor vallaaa....
dıger resımler nerede....
uyanın millet nerdesiniz şu resimleri bi atında görelim sarhoş hallerimizi hadi bakalm bekliyoruz.
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
uyar uyar yıllık izni ayarlarım süper olur.benim niyetim bu zaten çanakkale bozcaada ya uğrayıp çeşme yapmak
püsvküüüüüüüüüvittttttttt!
püsküüüüüüvittttttttttt!!!!!!!!
çok güzel eğlendik arkadaşlar, muhabbet süperdi, patates tava çok güzeldi, biralar da güzel gitti :occasion5:
nunu abimize organizasyondan dolayı teşekkürlerrrrrrr
resimleri istiyoruz
resimleeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr
resimleeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
EHEUM birisi fotoğrafmı dedi??
abilerim ablalarım hastaneden yeni çıktım şu elimde görmüş olduğunuz resimler cüzi bir miktar karşılığında siteye yüklenecektir (malumunuz africatwin alıcam )ALLAH NE MURADINIZ (124) NE MERCEDESİNİZ (S500) VERSİN AMİN...
YÜKLEME ÇALIŞMALARI BAŞLAMIŞTIR BİLGİNİZE...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
abi gerisi yaw çatladık he
zpoint sen yoksun hahahaha kandırdın mı beni gittim diye
en baştaki pembeli kim zannediyosun asıl sen yoktun...
güzel bir gece oldu katılan herkese selamlar olsun. birde şu baş ağrısı olmasa daha iyi olacaktım ama neyse... geceye renk katan püsküüüüite
Her ne olursa olsun en büyük TÜRKİYE
evet yaw bütün dostlar orada imiş iyi eğlenmişsiniz ama açıkçası gece çevirmeden tırstım.. ehliyet yok nede olsa...
iyi ki oğlanın krosla gelmişim dönüşte ayvansarayda tüm araçları çeviriyorlardı
çevirmeye takılmamak için hop park bahçe haliç kenarı sonra biraz otlarda kros tan sonra çevirmeyi atlatıp vıııııııın eve
savaş abiciiimmm başka resim yok muydu ya ben var diye hatırlıyorum
kardeşlerim.arkadaşlarım.camiam vallahi süper bir gece idi çok eğlendik çok keyifli idi içtik oynadık güldük üzüldük makaramızı yaptık kısacası herşey vardı ayrıca gelen özel teşekkürler içinde çok teşekkür ederim...organizasyonu yapan fuat abimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederimmm herkese slmlar
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)