hayır en büyük kastamonuspor başka büyük yokCostantine adlı üyeden alıntı
hayır en büyük kastamonuspor başka büyük yokCostantine adlı üyeden alıntı
´´Tek bir hayatiniz var ve bir gün sona eriyor.. Umarim her gününüzü değerlendirirsiniz..\"
A Rh +
Costantine, olum ben dolmuşla gidiyorum bir sürü boş yer var beklerim
ALPAY
bende evdeyim. beklerim. arkadaş olur bana
stella, cnm bol bol fotoğraf göreceksin senin içi,n de bi bira içim ben efkar dağıtıyim dimi en yakın zaman da ist da görüşmek dileğiyle
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
büyüklerim küçüklerim bende çiçek pasajındaydım bu akşam şu anda zor zar yazıyorum klavyeyle anlayacağınız bir dünyayım tüyap çıkışında motorları sıra sıra görünce içim gitii 600rr er-5 ve diğerleri gitsem nevizadeye görsem dostlarımı ama bu halde sizinle tanşmak i,stemedim kısmet başka sefere hepi,nize selamlae sewgiler...
[B]Herkes hakettiğini alsın...
Honda CBF250 Karafatma
34 UF 9827[/B]
varmı dönen her şey güzeldide bide türkiye yenilmeseydi daha iyi olurdu be
´´Tek bir hayatiniz var ve bir gün sona eriyor.. Umarim her gününüzü değerlendirirsiniz..\"
A Rh +
çok güzel bir akşam geçirdik
gelen arkadaşlara ve topiği organize eden fuata teşekkürler
Apache34 ve ben dönmüşüz Hıccck nASIL DÖNDÜM BEN HATIRLAMIYORUM neyse şu an evdeyiz.Erdoğan abim sağolsun evin önüne yanaştığımızda bagajından viski çıkarmazmı oy oy oyyy.Neyse dur yaa adam çikolatada çıkardı.Güzel gece güzel insanlaar daha ne diyim.MÖÖÖÖŞŞ HERKESE SEVGİ BYE
eweeeeeet..!! gece giremedik kendimizi yatağa nasıl attık bilemedik sanıyorum herkes çok eğlendi gelen herkese t. ediyorum..gelmeyenler çok şey kaçırdılar
gecenin adamı biscuit e özel olarak t.ediyorum..kendinize iyi bakın..
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
evet gecemız cok guseldı geceyı organıze eden nunu abimize tesekkur ederiss...
günaydın millet herkeze teşekkürler öptüm hepinizi ben çok eğlendin pisküvit ohhhhh pisküvit ohhhh
merhaba arkadaslar daha pek kimse ayilamamis galiba .. cok eglenceli bir geceydi gercekten katkisi olan herkese tesekkurler .
başım ağrıyor.... gecesi güzel oluyor da sonraki günü sevmiyorum kardeşim
ALPAY
ehuehuehu bende hıc bıseycık yok.... ama ıyıkıda alkol almamısım
donuste polıs cevırmesıne gırdık tabiki alkol muayenesı.... sıfır promıl cıktı...
ahuahuahu 2 bıra vardı sadece o... neyseee bunuda atlattık..
hadi constantıne kardes patlat bır gezı.......
Gezilere biraz ara verdik.Biraz toparlanalım.Şimdiden hbr veriyim temmuzda Çanakkale,Assos,ayvalık,cunda,İzmir,Çeşme,Marmaris ,Fethiye,Antalya ,Kemer yapılacak.15 güne yayılacak bu gezi çadırlı ve tercihen pansiyonlu yapılacak.AA aa sonradan hbrimiz oldu şöyleydi bööleydi demeyin..Çalışmalar sürüyor.
yavaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş möööşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bu nebe
Costantine, yazdıgın gezıyı MALATYA uzerınden mi yapacaz..
ahuahuahu....
org için teşekkürler çok keyfliydi.
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
holy_diver,necef,yavaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş möööşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bu nebeSÖÖÖYLEMEDİ DEMEYİN DİE UFAK BİR KOPYA VERDİMCostantine, yazdıgın gezıyı MALATYA uzerınden mi yapacaz..
ahuahuahu....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)