tapir, sen gelirsen o da gelicekmiş yoksa gelmem diyomuş barbi gelmeden...
tapir, sen gelirsen o da gelicekmiş yoksa gelmem diyomuş barbi gelmeden...
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
donebilirsem gelicem deistirdim ben msg imi cok guzel bisi degistirebilme olanaginin olmasi sememistim cunku son yazdiim msg i siteyi yapana saygilarimi sunuyorum cok guzel bi site olmus
askere gidicem donucem
abi son bi gün yer konusunda lütfen artık değişiklik yada öneri gelmesin boşu boşuna kafa karıştırmayın lütfen.
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
zpoint, + 1000
sanırım ben gelemeyeceğim :( ama işlerimi bitirebilirsem size bi sürpriz yaparım inşallah....
hala 1.köprü gece 12 den sonra kapatılıyomu çalışma vardı bi ara bi araştırın arkadaşlar araçsız gelenler için sıkıntı olabilir
´´Tek bir hayatiniz var ve bir gün sona eriyor.. Umarim her gününüzü değerlendirirsiniz..\"
A Rh +
HEKTOR, yoktur öle bişey canımmmmm köprü ne zaman kapanmış ki...
pardon 22 ekimde bitmiş çalışma
´´Tek bir hayatiniz var ve bir gün sona eriyor.. Umarim her gününüzü değerlendirirsiniz..\"
A Rh +
abilerim ablalarım bişey diycem ama kızmak yok...nunuabi özellikle sen kızma taammı...
cumartesi akşamı maçı izliycez ya...ben isviçreyi tutuyorum taammı...valla bak...damarlarımda kana kadar t.c vatandaşıyım ama...hak hukuk guguk özgürlük ve demokrasi adına saygı istiyorum...dayak mayak yemeyekde orada...neden diye soracak olursan...küçükten beri CHAPUIZAT adlı futbolcuya ve doğal olarakda isviçre milli takımına karşı sempatim var...yani benden söylemesi...orda dayak mayak yemeyelim ağabey...artık vatan hainimi dersiniz...meteyi ara sokakta biyerde pataklayakmı dersiniz bilemem...allah sonumu hayır etsin...
içimdeki isviçre aşkı bambaşkaaaaaa....
bu güçlü ekonominle çok yaşaaaaa....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete_han, sen bittin olm.Sana chapuızat nedir gösterecem olm
Sen yaşayan bir ÖLÜSÜN BİTTTİN
Costantine, bu biraz iriyarı ikimizede yeter beraber dövelim
seni kaba adam seni....Costantine adlı üyeden alıntı
azınlıklar olarak bizlerede hak verilsin...
ayrı devlet istiyorum...
ruhban okulu açılsın...
bak beni kızdırma...isviçre bayrağı açarım orda...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
yok yok acil motorsiklet alması gerekiyor gittikçe kötüye gidiyor kardeşimiz...
isviçre milli takımına hitabenn....
BİRRR ŞARKIIISINNN SEENNNNN...
ÖMÜÜRRR BOYUUU SÜRECEEEKKKK...
hakemde bizden...belçika tayfasından...biz masada olayı bitirdik arkadaşlar...eee top oynamıyoz para bizde...öyle vatan millet sakarya ile olmuyo bu işler püsküt efendi...
mete_han, şaşırma sabrımızı taşırma heheheh
biz senin hakkından gelince senin suratın istediğin ülkenin haritasına benzicek üstüne istediğin okulu açabileceksin
bak emre allah yarattı demem...site mite...arkadaş markadaş demem...uçarım sana...cumartesi sahada görüşelim....
ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın...
hem sen bizim cemiyetdensin itiraf et...consantıne ne iş açıkla bakalım...
Constantine=Kendini şaşıran şeytana ayak uyduranları kılıfına sokan bi zat.Kendisi 10 kaplan gücünde
komutanım size karşı boynumuz kıldan ince...bizi 1917 de denize dökmüştünüz...boyumuzun ölçüsünü aldık...holy_diver adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)