Kobayashi, hadee lennn ben alkollüyken daha dikkatli araç kullanıyorumm ama ışıklar gözümü alıyo
Kobayashi, hadee lennn ben alkollüyken daha dikkatli araç kullanıyorumm ama ışıklar gözümü alıyo
bakın ben size sağlık sigortası yapiim hepiniz rahat rahat içip yola çıkın
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
şaka yapıyorum altuğ..... arkadaşlar alkollü araç kullanmak çok tehlikelidir... lütfen araç kullanırken içki içmeyin içkili direksiyona geçmeyin.. Allah hepimizi kazadan beladan korusun....
zpoint, sadece ayakta tedavi seçenekli paketlerin ortalama fiyatı nedir?
ChatnoiR, kardeş sadece yatarak tedavi alabilirsin ana teminat yatarak tedavilerdir.kaza kırık çıkık ameliyat ve ciddi bütün teminatlar yatarak tedaviden ödenir..
ayakta tedavili teminatları istersen ekletebilirsin .
Arkadaşlar anadolu yakasından gidecekler biryerlerde buluşacakmı yoksa herkes kendi başının çaresine mi bakacakmı ?
erkiran, görünüşe göre herkes başının çaresine bakacak, ama taksim'de nerede buluşulacak?
Tamam tamam, barda buluşulacakmış...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
zpoint, peki sadece ana teminatın fiyatı nedir? (yatarak olanı, aslında onu soracaktım dalgınlıkla ayakta tedaviyi sormuşum)
ChatnoiR, 300-350 civarı tutar... ama konumuz nevizade fuat abi kızacak şimdi...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
federal, bülentcim "önce emniyet" hatta "baretsiz inşaata girmeyiniz"
RUZGARSEVDALISI adlı üyeden alıntı
ben hiç araç kullanırken içki içmem, ya önce içerim ya da parkettikten sonra
ALPAY
explorer, +1000000 auhauhauh
ChatnoiR, doğum yılını söle
explorer, ben kullanırkende içiyorumda o bakımdan söledim
explorer, illah konuşturcan dimi beni ehehe eskiden yapıyodum arkadaşlar aman siz yapmayın...
explorer, + 10000000 HEUHEUHEUU ODA GÜZELDİ
NEVIZADE diyorum size baskada bisiy demiyorum
(NEVIZADE)
Morpheus, motosikletin hala ybr 125 görünüyor profilden değiştirsene şunu yoksa bizi mi kandırıyosun
ALPAY
Yahu arkadaşlar cumartesi milli maç var,biz de misafir geliyor bula bula bu günü mü buldunuz yahu... Ben de gelmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
arkadaşlar ben evde yatıyorum. benim yerimede eğlenin
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)