[İstanbul MT] Heyoooo Adana'dan Burcu gelmiş hoşgelmiş buluşması
Reklamlar
-
04 Aralık 2008, 20:24
alper_tim adlı üyeden alıntı
güzel bi geceydi arkadaşlar herkese teşekkürler
umarım burcu arkadaşımızda memnun kalmıştır
bu arada resim çeken arkadaşlarımız lütfen resimleri koysunlar
malum yazıyı ısırırken çekilen resimleri istiyoruz
emün hepsini kurşuna dizer beee
Reklamlar
-
04 Aralık 2008, 22:16
burcu ,sen eminle buluştunya , git bi hayabusanı her tarafına su deyecek şekilde yıka . sende eminzede kurbanlarından olmayasın
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
04 Aralık 2008, 23:09
fotolar bende atıcam alper abi. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
04 Aralık 2008, 23:14
SmirnouF adlı üyeden alıntı
burcu ,sen eminle buluştunya , git bi hayabusanı her tarafına su deyecek şekilde yıka .
sende eminzede kurbanlarından olmayasın
olsa dökcekte satmış kızcağız güselim motoru
olsa bi dert olmasa başka dert
-
05 Aralık 2008, 00:55
lijoluna adlı üyeden alıntı
olsa dökcekte satmış kızcağız güselim motoru
olsa bi dert olmasa başka dert
çakar en kısa zamanda bi 2008 , zaten gözüde vardı 2008lerde
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
05 Aralık 2008, 02:12
hell24 adlı üyeden alıntı
kitleyelim abi senin canın sağolsun. zaten topiğin ana kahramanı burcu piyasada yok.
yazdım bea, çok teşekkür falan ettim yani
gelmeyin üstüme, zamanım olmuo eskisi gibi, fırsat buldukça yazıom
SmirnouF adlı üyeden alıntı
çakar en kısa zamanda bi 2008 , zaten gözüde vardı 2008lerde
o da olcak
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
06 Aralık 2008, 01:12
burcu takma sen onları takılıyolar
yazacak yer kalmadı ıvır zıvırları buralara yazıyolar arada sana takılıyolar
-
06 Aralık 2008, 09:35
lijoluna adlı üyeden alıntı
burcu takma sen onları takılıyolar
yazacak yer kalmadı ıvır zıvırları buralara yazıyolar arada sana takılıyolar
eyw. bilader ikidakkada sattın bizi...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
06 Aralık 2008, 11:45
arkadaşlar ben jeeese pasta yedirmiştim nerde o resim cabuk cıkarın ortaya
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
06 Aralık 2008, 12:07
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben jeeese pasta yedirmiştim nerde o resim cabuk cıkarın ortaya
gürkan abi o resim benim evdeki makinada var akşam koyarım... ama emrede de var gün içeisinde o da koyabilir...
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
-
06 Aralık 2008, 12:12
burcu hnm hoş gelmişsiniz metropolimizeDD ben topigi yeni gördüm ama olsun karşılamayı alpertim abimiz düzenlemiş profilindeki şu ibre dikkatimi cekti
Motosikleti: ne istersen var
Kan Grubu: AB Rh-
Allah arttırsın:D bu bayanlardaki doyumsuzluk 2 tekerede yansımış hadi hayırlısı:D
erkekler ise aman abi az yaksın, bozulmasın yeter kanısını hala taşımakta
-
06 Aralık 2008, 12:39
Ya kardeşim, kız kalkmış o kadar yoldan gelmiş. Siz tutup sarı gacilerin resmini çekip buralara koymuşsunuz (gerçi resimde koyulmayacak gibi değil ama) neyse konumuza dönelim. Hani nerde o atraksiyonlu resimler toplasan 20 resim ya var ya yok 17 tanesin sarışın ablanın. Yoksa ben yanlışmı anladım burcu o mu? Bak doğru söyleyin, eğer oysa ve ben bu buluşmaya gelmedim, kendimi gidip yüksek bir yerden aşağıya bırakıyım.
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
06 Aralık 2008, 12:43
Sadık1453 adlı üyeden alıntı
Ya kardeşim, kız kalkmış o kadar yoldan gelmiş. Siz tutup sarı gacilerin resmini çekip buralara koymuşsunuz (gerçi resimde koyulmayacak gibi değil ama) neyse konumuza dönelim. Hani nerde o atraksiyonlu resimler toplasan 20 resim ya var ya yok 17 tanesin sarışın ablanın. Yoksa ben yanlışmı anladım burcu o mu? Bak doğru söyleyin, eğer oysa ve ben bu buluşmaya gelmedim, kendimi gidip yüksek bir yerden aşağıya bırakıyım.
birader çok resim varda kimisi şiddet kimisi cinsel içerikli olduğundan ayrıca o akşam bir arkadaşın doğum günü olduğundan resimler ayrı ayrı yerlerde... sarışısın hatuna gelince, sen kendini bir yerlerden at çünkü o hatun burcunun eline su bile dökemez.....
-
06 Aralık 2008, 13:33
birader çok resim varda kimisi şiddet kimisi cinsel içerikli olduğundan ayrıca o akşam bir arkadaşın doğum günü olduğundan resimler ayrı ayrı yerlerde... sarışısın hatuna gelince, sen kendini bir yerlerden at çünkü o hatun burcunun eline su bile dökemez.....
diyosun
gürkan abi o resim benim evdeki makinada var akşam koyarım... ama emrede de var gün içeisinde o da koyabilir...
düzgün yazın kardeşim
Sadık1453 adlı üyeden alıntı
yakından görsen büyle şeyler yazıcanı tahmin etmiyorum
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
06 Aralık 2008, 15:13
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)