13 KASIMDA GÖRÜKLEYE MUSTY E GİDİYORUZ
Reklamlar
-
SELAMLAR
Dostlar riva olayını yatırmanın büyük üzüntüsü içerisindeyim.
herkes bir yerlere giderken bizde boş durmayalım.madem şehir dışı yapamıyoruz bazı sebeblerden dolayı bizde bursa içi takılalım işler rayına girinceye kadar..şimdi bursa grubunun yaş itibarı ile en büyüğü ama gönül yaşı itibarı ile de en gencimiz olan musty yani mustafa amcamızı bi ziyaret edelim.mekanında bi çay çorba içelim.hoş sohbetlere dalalım.ama birazda kalabalık olalım ki sabit bi grup oluşturup o grup içinde planlı bir şekilde geziler organize edelim...hadi arkadaşlar herkesleri bekliyorum.......(mustafa amca senle karşılıklı nargile içecez bu sefer kaçarı uçarı yok)
[COLOR="Red"][B]SOSYETİK ADAMLAR[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]irtibat msn :greenriders@hotmail.it[/COLOR]
Reklamlar
-
Gönlüm sizlerle.
Kefken gezisinden münibüslü Sezai Hoca ve çocuklarının selamlarını lütfen kendisine ve oldukça takdir ettiğim,
sevgili eşine de SELAM, SAYGI ve SEVGİLERİMİ iletiniz lütfen.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
ne demek başım üstünde sizleride bekleriz havaların güzel olduğu bir zamanda görüşmek ümidi ile
-
beyler gelmek işterim ama benim işler başladı sıkı bir şekilde hemde ama gidilecek gün gündüzden yağmur yağarsa aksam yada gündüz gelebilirim herhalde ve yılbaşına kadar söz veremiyorum yılbaşından sonra sizlerleyim
hatta yılbaşına ayarlayın bir şeyller ya bosa gitmesin o gün
bence özellikle bursada olanlar gitmemezlik yapmasın mustafa amcanın muhabbeti güzeldir pişman olmıyın sonra millet o gün orda olacaklara hatta olmayanlarada selam ederim
-
ve aleyküm selam saygı değer abim senin canın saolsun abi sen iste pazar günü için yağmur dua sına çıkalım ayıp ettin...zaten gelende pek olmıycak gibi malum havalar soğudu sonra ya bizim kelebeklerimizin kanatları donarsa naparızzz! herkese kazasız sürüşler
-
Sende yalnız kaldın hocam gel taraklıya gidelim söz enkısa zaman da karda yagsa gelicem Bursaya
-
yanlızım oduncu kardeş herkesler gidiyo bi taraflara ben kalıyorum burada yanlız başıma
-
ben varım şoparcan.görükle de mekanda toplanma olurda gelmezmiyiz.
-
Doğru söylüyorsun be ODUNCU.
Lakin pazar günü dersim var benim. Bir de havalar soğuk. Problem yaşarım.
Yazın daha keyf alacağımız gezileri ÖZLEMİŞ olarak gerçekleştirmek de güzel olacak kanısındayım.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
-
gemlikdelisi ordayım görüşmek üzere görüklede.Dediğin gibi orası birazcık benim muhit sayılır
-
benden de selam söyleyin musti abime ve yengeme ve kafedeki tüm beni tanıyan arkadaşlara
-
ah be sımdı goruklede olmak vardı.benım eskı mekanlar gorukleyı gorukle yapanlardanım.bızım sayemızde orası kalkındı.cok gelmek ısterdım.gonlum sızınle benım yerıme de eglenın..
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
-
selamlar saygılar bizden ercüment abi nargile resimlerini yollayacam burdan görürsün
-
selam arkadaslar ne mutlu size benden daha sanslisiniz cunku ben daha yeni buldum bu sayfayi ama herkese tavsiye edecegim herkese tekrardan selam gorusmek uzere arkadaslar
-
resimleri bekliyom kardeşim
-
bendende kucak dolusu sevgi saygı
-
SEVGİ SAYGI HERZAMAN BİZLERDEN sevgili abilerim.Bu gezinin amacı mustafa amcayı ziyaretten ziyade bir sınav.Gene geliyorum deyipte gelmeyenleri burada isimleriyle afiş edeceğim bilgilerinize.Artık ben bıktım yanlız gezip yanlız yazacağım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler