Anket: hangi filmi tercih ederdiniz.
- Katılımcı sayısı
- 38. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
5 aralık sinema buluşması
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ayıpsın hocam geliyoruz yasınler ewrenler falanda gelir cadde tayfayı yaz sen kafadan
-
hehe gelin gelin baya güzel bi gün olacak sinema çıkışı saten (=
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
arkadaşlar G-O-R-A derim gülelim eğlenelim cmylz klasiği olacak bir flim tabi oylamada muro kazanırsa napalım ona da gidicez mecbur
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
E-M-R-E adlı üyeden alıntı
arkadaşlar G-O-R-A derim gülelim eğlenelim cmylz klasiği olacak bir flim tabi oylamada muro kazanırsa napalım ona da gidicez mecbur
diğerinede sonraki hafta sonu gideriz olmadı hangisi çıkarsa
-
GORA iyi gibi....
5 aralıkta hangi sinema ve saat kaçta?
-
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
AYBERK adlı üyeden alıntı
GORA iyi gibi....
5 aralıkta hangi sinema ve saat kaçta?
şu an için hiç bir sinema yayın saatlerini vs yayınlamadığı için ve gelicek olanlardan çalışanlarıda düşünürsek akşam 9 gibi olur muhtemelen yoksa daha erken saatlerde olur
diğer konuda neresi
tepe nautilus şu an aklımda olan ama oradaki yoğunluktan bilet bulmamız çok zor olabilir alternatif olarak kozyatağı cine bonus premio var trio konutlarının orada güzel bir mekan ve hiç bir zaman sinema salonunu tam dolu görmedim genel olarak yarısı felan dolu gördüm gittiğim zamanlarda
-
Süper Moderatör (BBRR)
anket ekledim .. süper bişiyim ben bee
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
BBRR adlı üyeden alıntı
anket ekledim .. süper bişiyim ben bee
ellerin dert görmesin
-
motor serviste yapın bakalım etkinlikleri ohh
şaka bi yana izmirdeyim iyi eğlenceler
-
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
şu an için hiç bir sinema yayın saatlerini vs yayınlamadığı için ve gelicek olanlardan çalışanlarıda düşünürsek akşam 9 gibi olur muhtemelen yoksa daha erken saatlerde olur
diğer konuda neresi
tepe nautilus şu an aklımda olan ama oradaki yoğunluktan bilet bulmamız çok zor olabilir alternatif olarak kozyatağı cine bonus premio var trio konutlarının orada güzel bir mekan ve hiç bir zaman sinema salonunu tam dolu görmedim genel olarak yarısı felan dolu gördüm gittiğim zamanlarda
geçenlerde bir müşterim gitmiş bonus premioya...ateş pahası diyordu
ilgilenmedim valla.... bilseydim sorardım
-
5 aralık cumaya geliyor. Tam iş çıkış saatim. Eğer daha geç bir saatte olursa ben de gelmeyi düşünürüm. Ama tabiki de Cem Yılmaz'a... Muro da kimmiş?
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
Muro tutmaz arkadaşlar ben söylemiş olayım....A.R.O.G en azından daha fazla gülersiniz...
-
ya ilk yardım ekibi atıp tutanlar vardı sinema ya gidelim felan bakıyorum laf var icraat yok . .
-
5 aralıkta GKN nin düğünü war
düğün çıkışımı gitsek naapsak
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
-
RoLa adlı üyeden alıntı
5 aralıkta GKN nin düğünü war
düğün çıkışımı gitsek naapsak
rahat bırakın adamı GKN düğününü kendi yapar zaten doğarkende göbeğini kendi kesmiş
-
gkn ın nikahını sinemada kıyalım bence, tam film oldu zaten onun nikah işi
-
E-M-R-E abi geliyosa bende varım tabi ehliyetimi alırsam gelirim diye düşünüyorum ama belki kısmındayım şuanda MURO ya gidelim ya gülüncekse muro ya gülünür bence
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
canercamalan adlı üyeden alıntı
E-M-R-E abi geliyosa bende varım
tabi ehliyetimi alırsam gelirim diye düşünüyorum ama belki kısmındayım şuanda MURO ya gidelim ya gülüncekse muro ya gülünür bence
canerim ben aylardır ehliyetsiz geziyorum takma kafana bi durum olmaz olsa bile evde kaldı dersin ki zaten ehliyetin o zmna kadar işlenmiş olur yani kayıtlı olur illa motor değil hava kötü olsada gel otobüsle felan maksat muhabbet ztn
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler