bendeki resimler için yarını bekleyiniz
güzel bir gün geçirdik, fazla kalabalık değildi..sakin sakin sohbetimizi yapıp cızbızlarımızı afiyetle mideye indirdik...bir dahaki gezide görüşmek üzere
bendeki resimler için yarını bekleyiniz
güzel bir gün geçirdik, fazla kalabalık değildi..sakin sakin sohbetimizi yapıp cızbızlarımızı afiyetle mideye indirdik...bir dahaki gezide görüşmek üzere
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
alkol olduğunu kim söyledi ayran be o
tanrımıza hamdolsun,
çoban et varolsun,
mangallar löp löp et olsun
karpuz gibi göbek olsun
afiyet olsun,
iştahlı bir gezi olmuş, yetişme niyetim vardı ama olmadı,
en kısa zamanda yenisini çekeriz bu filmin dilim şişti
Beni Arkasına Atan Olmadı Gelemedik
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
Bunlarda bizim objektifimize takılanlar...
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
vayy behhh, ne güzel bi atraksiyon olmuş, yanınızda olamadıığım için üzülüyorum..
fakat ileride inşllhh başka bi aktiviteye katılacağımmm. şimdilik fotolarla avunuyorum.. hepinize slmlar..
[COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]
aykut ellerine sağlık fotolar çok güzel ama keske sansürleseydiniz biraz benim bi fotoda fena bi durusum var allah muhafaza yarın kendimi şok gazetesinde görmek istemiyom
oh oh oh fotolar cogalmış gezi topiğimiz şenlenmiş
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
güzel bir gün geçirmişsiniz sefanız olsun oh aranızda olamadığım için üzgünüm bidahaki sefer artık.
Gükalpim gece msj atmışsın uyuduğum için cvp atamadım kusura bakma birdahaki buluşmada görüşmek üzere
Bacoman
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)