atayım gökalp kardeşim ayıp ediyon...
ya bizim kuaförcüler kralı mehmet abi yaşıyormu ????
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
arkadaşlar buluşma saatini 13:00 olarak yazdı cesur...gelebilen mümkün olduğunca 13:00 den önce gelsin, migrosta (buluşma yeri) fazla oyalanmayacağız en geç 13:30 da yola çıkmış olucaz...geç gelenler arkadan yetişsinler zaten uzak bir yer değil gidilecek olan mekan...
yarın görüşürüz....cızzzzzzzzzzz bızzzzzzzzzzzzzzz
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
saat 13.00.da herkes hazır olsun
işlerini ayarlayabilirsen gel mutlaka
chatkut+, BHTYR_VFR
[QUOTE=izmirli_ua;1347223]1-Hızlıcesi2222 Cesur
2-Extreme1925 Gökalp
3-Chatkut Aykut
4-Baco Bahadır
5-izmirli_ua Erman
6.karmacoma.mustafa.yetişir inşallah yetişmese açkalır sellesini yer
bende katılmak yeni insanlarla tanışmak bu güzel ortamın içine girmek isterim ama malesef ehliyetim olmadığı için gelemiyorum ileride inşallah bende sizinle böyle güzel etkinliklere katılırım
Herkes Cennete Gitmek İstiyor Ama Kimse Ölmek İstemiyor :cat:
Off ya Sınavım olmasa bende ıstıom :(
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Cuma toplaşmasını kaçırmamamı yanayım yoksa mangalı kaçıracak olacağımamı bilemedim :(
Arkadaşlar maalesef dün gelemedim marpuça. taaa Antepten misafirim geldi (üniversiteden ev arkadaşım) yarında büyük ihtimalle aranızda olamayacağım ama orda olmayı çok istiyorum...
Bacoman
[QUOTE=extreme1925;1349995]saat 13 ten sonraki antep biletleri iptal olmuş erken gönder gitsin bekliyoruz
kankam la aramıza girme lem xenon gözlü laz balıkçı
baco motorları yıkamak istemiyorsan yarın saat 12 .00.da.migrosta ol
[QUOTE=hızlıcesi2;1349465]7.özer .abi.
8. kim
Wallaha Motorumuzu Daha Alamadık Napalım Gelemicez Galiba Arkasına Atabilecek Varsa Gelmeyi Cok İsterim :D
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
Gününüz Nasıl Geçti Umarım COK iyi Eylenmişsinizdir
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
ellerine sağlık gükalp devamı gelsin tek ben varım sen nerdesin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)