[izmir Mt]hadi Mangala çoban Et Sezonu Başlamış Tır Mt Izmire Hayırlı Olsun.
Reklamlar
-
Kısmet olursa gelelim bakalım mangala
Reklamlar
-
Ha belçi ben de celebilirum ama celemeyebilirum da hiç belli olmaz...
Celirsem iki kişi de celebilirum tek başıma da celebilirum.
iki kişi celebilirsem arabayla da celebilirum, tolmuşla da celebilirum...
Hiç olmadi en azundan canlu bağlantuyla katulabilirum araniza, ama katilamayabilurum da, belli olmaz...
-
Çoban ete şunca zamandır bi türlü gitmek nasip olmadı haa. Hep bişeyler çıktı gelemedim. Konyaya giderim gidersiniz, Polatlıya giderim durmadan gidersiniz. EEYYYTTTT isyan bayrağını açtım. Canım sıkılıyor buralarda... Paket yapıp gönderseniz yolda kurtlarmı ki :D
-
-
gittardando adlı üyeden alıntı
Ha belçi ben de celebilirum ama celemeyebilirum da hiç belli olmaz...
Celirsem iki kişi de celebilirum tek başıma da celebilirum.
iki kişi celebilirsem arabayla da celebilirum, tolmuşla da celebilirum...
Hiç olmadi en azundan canlu bağlantuyla katulabilirum araniza, ama katilamayabilurum da, belli olmaz...
herkes ha burayadur da bence kesin celmelisun, garanti da
Bacoman
-
duyulmaz adlı üyeden alıntı
Çoban ete şunca zamandır bi türlü gitmek nasip olmadı haa. Hep bişeyler çıktı gelemedim. Konyaya giderim gidersiniz, Polatlıya giderim durmadan gidersiniz. EEYYYTTTT isyan bayrağını açtım. Canım sıkılıyor buralarda... Paket yapıp gönderseniz yolda kurtlarmı ki :D
haçen sen kimsin inmisin cinmisin konyalımısın , etli ekmek gönder bize bizde sana et göndeririz
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
-
uyy neeoldi bizum topiee da haçen bende şiveyi degüştirdim da haçen ciden arkadaşlara selam edeyrum da benum henüz durum bellü degüldür da
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
-
hepumiz duğöş çaymu içtuk ündanmi üldi acep da mangalda ileşürük herhalde
-
-
eee kimler geliyor parmakları görelim
1-Hızlıcesi2222 Cesur
2-Extreme1925 Gökalp
3-Chatkut Aykut
4-Baco Bahadır
5-????
(neden isimleri yazdın diyecek olan varsa hani aramıza yeni katılan arkdaslar zorluk cekmesinler biz de onların isimlerini bilelim diye )
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
1-Hızlıcesi2222 Cesur
2-Extreme1925 Gökalp
3-Chatkut Aykut
4-Baco Bahadır
5-izmirli_ua Erman
cesi balık yiyemedik senle et yiyelim bari
-
-
izmirli_ua adlı üyeden alıntı
1-Hızlıcesi2222 Cesur
2-Extreme1925 Gökalp
3-Chatkut Aykut
4-Baco Bahadır
5-izmirli_ua Erman
cesi balık yiyemedik senle et yiyelim bari
öyle bir mangal yapıcaz ki birilerinin dibi düşecek...
burak09 adlı üyeden alıntı
naziillidenim tek başıma mt grubum var
plakam 09,5
(uc bes motosikletız )ayda bır izmire gelmem gerekiyor ee güzel mt grup toplantılarıda genelde pazar günü oluyo bende bir cumartesi akşam gelicem bws mle pazar etkinlikte bulunucam pazartesi dönücem allah kısmet ederse yaza doğru bunu gerçekten çok istiyorum
ekim ayında kordonda bi motosiklet toplaşması vardı şaştım kaldım ya ayrılamamıştım oradan
walla çok mutlu olmuştum
bizim toplantılarımız cuma akşamları oluyor dostum pazar günü geziler var
-
plakam 09,5
(uc bes motosikletız )ayda bır izmire gelmem gerekiyor ee güzel mt grup toplantılarıda genelde pazar günü oluyo bende bir cumartesi akşam gelicem bws mle pazar etkinlikte bulunucam pazartesi dönücem allah kısmet ederse yaza doğru bunu gerçekten çok istiyorum
ekim ayında kordonda bi motosiklet toplaşması vardı şaştım kaldım ya ayrılamamıştım oradan
walla çok mutlu olmuştum
bizim toplantılarımız güzel ve dost,tane olur.cuma namazından sonra yola çık hisar camii nin yanına gel sen bagır biz duyarız
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
-
plakam 09,5
walla çok mutlu olmuştum
bu fotoğraf geçen sene 29 ekimde cumhuriyet mitinginde çekildi bizlerde ordaydık çok anlamlı ve güzel geçmişti gel buyur nezaman istersen karşılarız seni izmir topiyine geliyom de yeter .
-
Afiyet olsun iyi eglenceler
-
Djhaylaz adlı üyeden alıntı
Afiyet olsun iyi eglenceler
teşekkürler
-
-
sezy(gklp) adlı üyeden alıntı
dibi düşücek olanlardan birisi benim..
Ahmet'e paketi yollarken banada yollayın bari...
gaziemirde havaalanına bırakırım ben senin paketi
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)