ooohh atraksiyon bolmuş bu organizasyon kaçmaz
ooohh atraksiyon bolmuş bu organizasyon kaçmaz
ya bu 10 misafir yazan arkadaşlar, doğru rakamları verselerde kişi sayısını doğru olarak bildirsek?
heele emin her buluşmaya 10 kişiyle yazıyo ama ben onu hep sap gördüm
GKN MOTORS
Etiketler: 10 sn, atlarim, babalos, baco, bulusmaya, conevar, dalga, drift religion, gelmem, gozlerden, kayarim, kaynim bana kaydi, mert, taksim, yesill, zuksen
bu eserlerin sahibi kimdir
üç harf GKN
Drift Religion
7 harf kellecinin parmağı yok yani he mi ?
Drift Religion
ya insani zamanlarda erken vakitlerde yapılcak etkinliklerden haberdar etsenize beni. en son evren abinin evini taşırken cemaatin içindeydim
ben ararım seni
Drift Religion
inşallah bende gelmeye çalışacam...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
ya millet caddede bulusup toplumu gitsek (lutfen su toplumu gitsek konusunda esprı paymayın valla sarmıyor artık ) sahılden toplanırız ordan pırrr kadıkoy
o testti biz yaptık yavru kuş guvec kızarmıs mantı cay kola ekmek yedikde yedik yedikde yedik hele bu kelleci yokmuuuuu be bukadar beleşci aç bi insan gormedim getir getir yerız dedi baska bişi demedi ama genede 600fi var seviyorum onu hahahah
bu arada hava yagıslı gosteriyor evet soz kellecide napcaz sayın kelleci huuuooppp topıgın sahte sahıbı alooooo napcaz sana diyom
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-i...n::queen::cat: pazar hava parçalı bulutlu:D
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)