güncel
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
ya kardeş türküler var oh yaşadınız vallahi
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
dilavere duyurudur kapıdamı buluşacahız yoksa toplu biletmi alıcaz acıkla kardeşim hiç bişe gizli kalmasın
biz saat 8:30 orada olacağız malum prova almamız gerekiyor. gelmek isteyen arkadaşlar kapıda buluşup içeri girebilirler. ortam çok kalabalık olacak yaklaşık 6000 kişinin gelmesi planlanıyor. yalnız erken gelebilirseniz önlerden yer ayırabilirsiniz.
bu arada katılımın bukadar az olması gerçekten üzücü böyle bir kadroyu bir arada bulmak gerçekten zor. ama buna rağmen katılımın bu kadar az olması biraz üzücü.
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
Bende orda olmaya çalışacam
şişliden giden varsa beraber gideriz.
Bende sivas-divriğiliyim =) ama gelemiyorum malesef :( kolay gelsin size :D
[img]http://img124.imageshack.us/img124/7861/adszoo1.png[/img]
güncel
inşallah bi aksilik çıkmazda bu günü kaçırmam (:
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
ewet yarın gelecekler son dakikaları oynuyoruz
ahh benim salaklığımı sormayın.. havaalanından metroya bindim, oradan geçerken içimden dedimki; "a geçen hafta konser vardı servan ın nasıl geçti acaba? Gidince Gürkan a sorim MSN den , resimlerin linkini atsın bari" :( :(
o an Gürkan ı cepten arasam, meğer ordaymış... vallahi yazık oldu , hani işimde yoktu ne güzel eğlenirdim
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
ewet arkadaşlar çok güzel bir gün geçirdim ilk kez böyle büyük bir sahnede oyun sergiledik. üstelik kuliste sanatçılarla konuşmak ve canlı perfonmaslarına şahit olmak çok güzeldi. uzun bir süre unutamayacağım keyifli bir gündü. günün sonunda kadıköy buluşmasına geçte olsa yetişebildik. arkadaşlara teşekkür ediyorum onların organizasyonuda çok eğlenceliydi.
off ya yine kaçırdım :( resimlerle avutuyorum kendimi
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)