Off keşke daha erken görseydim bu topici. Benim okulum Mc. Donalds ın hemen arkasındaki Stfa ATL. Kesin katılırdım
Off keşke daha erken görseydim bu topici. Benim okulum Mc. Donalds ın hemen arkasındaki Stfa ATL. Kesin katılırdım
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Herşey 4*4 lüktü katlım gösteren ve bizi gebzede ağırlayan tüm dostlara teşekkürler.
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
Gittik, katıldık ve üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdik. Bizlerin amacı trafikte yer alanların ( yaya, araba, minibüs vs. ) motosiklet sürücülerinin farkında olmaları ve saygı duymaları...
Aramızda olan ya da aramızda olamayıpta kalben bize destek veren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...
evet arkadaşlar. Katılım cidden göz dolduracak cinstendi. Katılan katılmayp da gönülden destekleyen herkese candan teşekkürler.
@cadence madem stfa dasın bana ulaş bir ihtiyacın olursa bakalım çaresine.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Evt müthiş ti 150 ye yakın motor vardı,polisler eşliğinde dolaşıldı ve sonrasında bizi ağırlayan sıcak Gebze Grubuna sonsuz teşekkürler...Bursa'ya da bekliyoruz (ölen arkadaşa Allah'tan rahmet diliyoruz)...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
rc kardeşlerim Bursa iline dahil olan arkadaşlar için konuşuyorum ki ; yarın bir gün bu elim olay ( sizlerden uzak olsun ki !!! ) başınıza geldiğinde asla demeyin ki motorcular elinden geleni yapmıyor...
Akıncı- MK her zaman için bu tip olayları protesto ediyor olacak, bu oluşumun asli amacı motorcu kardeşlerimizin güven içinde sürüş keyfi yaşamalarıdır...
arkadaşlar benim annem'de DARICA'lı...
bir yerde hemşehri sayılırız...
kazayı duyunca çok üzüldüm; hepimizin başı sağolsun...
katılamadım,katılamazdım...bende kazaya bulaştım üstelik annemle...
bu gün motorumu daha yeni aldım... yanınızda olamadım ama kalbim sizlerle...
umarım birdahaki görüşme güzel bir sebepten dolayı olur...
herkese selamlar...
Büyük geçmiş olsun kardeşim, umarım sizlerde birşey yoktur.
Motorunu çıkarmış olmana sevindim, bundan sonra ki organizasyonlara katılırsın artık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)