GENCİM BirşeY İcmedim AdrenaliN Güzeldir
adrenalin arıyosan çırılçıplak soyun ve eve en yakın caddede koşturmaya başla mutlaka peşine birileri takılacaktır 1 lastik nekadar bilgin avrmı senin??? 1 litre benzin fiyatını biliyormusun ???? böyle pahalı bir adrenalin peşinde koşma benim dediğim hem ucuz hemde yakalanırsan tam heyecanlı oluyor
walla abi konuşmalarından benden yaşça büyük olduğunu pek alamadım ayrıca benimki sadece bir tavsiyeydi uygulayıp uygulamamak onun bileceği bişey ben enden koşturuyomuşumki ben adrenalin peşinde değilim
mesajını neden değiştirdin yav bende alıntı yapmış bulundum tühhh
Ayrıca benden büyük dediğin kişinin yaşı 18 miş saygılar...
Murat2100 ; Tanımadığın, yanından bile geçmediğin bir grup ve kişiler hakkında böyle uzaktan desteksiz bir iftira atmasaydın keşke, burda herkes alkolün nerde nasıl alınacağını çok iyi biliyo ve ölmeyle bayılma arasındaki farkıda ayırt edecek kadar bilinçli motosiklet kullanıcıları
sanırım espiri yapmak niyetiyle saçma bir msj yazdın.
Başka bi yerde vites nasıl atılıyo onu sorarken buraya gelip drift atmaktan behsediyon, bizde öyle kimse yok sen git en yakın parkta kum havuzunda drift yap güzelim.
saygını muhafaza ederek msj yazacaksan başımızın üstünde yerin var yoksa bir daha bu şekilde kirletme topikleri lütfen.
Bekirboy ; öyle saçma bir msja o kadar pirim verip konuyu uzatmana gerek yoktu, kısa bir tepkiyle bitirebilirdin bence, gerenk yok o kadar msja klayvene yazık.
5) Gittardando
...Sergerdan...
18 - karmacoma 7 - ceyz Xv- böcek 26- oguz 4,8- chatkut 2-cesihızlı sekiz-tgb_ . 250-VaScO 3- pierid istediğin numaraya olur gittardando canın sağolsun.
orkestrayı da dağıtayımmı ayak bağı olmasınlar sana
arkadaşlar yeni numara bulun hep aynı olmasınkimse bahane bulmasın çamura yatmasın gelin adam gibi eglenelim sohbet edelim bayan lar hariç onlar bayan gibi muhabbet edsinlernasıl espirikti ama.yarın görüşürüz dostlarım
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
güzel hareketlilik başlamış. cuma zor ama bir ihtimal belki gelebilirim. haftasonu ankarada olacağım görüşemezsek şimdiden herkese selamlar.
gönül isterdiki aranızda olayım....bir gün mutlaka
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Fırsat bulabilirsek geleceğiz inşallah.
Ama gelemezsek sizlere bol dumanlı nargileler
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
slm herkese...uzun bir aradan sonra sizleri görmek güzel olacak. yalnız ben hisarönünde çalışmama rağmen marpuç'un yerini hala çözemedim
neyse sora sora bağdat bulunurmuş..
[COLOR="Purple"][I][B]Sonuna Dek Çaba
Gösterin ve Kuşkuya DÜşmeyin ; Hiçbirşey o Kadar Zor Değildir, İnanın Yeter..:cat:[/B][/I][/COLOR]
albeyin sokagına gir sagda mennan börekçisi var hemen onun yan tarafı eski belediyenin sokagı.anlaşılmayan bir şey varmı
özer abim çok ara verdin gel artıkta iki beşlik bozalım ben ilk geldiğimde devamlık temennisinde bulunmuştunuz.EEEEE ne oldu şimdi siz kırıyorsunuz dersi olmuyor valla ne yap yap yengeyle gelin valla sizi kara tahtaya yazmayalıminsan sevdiklerinden bu kadar ayrı kalırmı yaaa
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)