sende olmasan beni düşünen yok be kardeşim
aykutum resimleri karışık olarak attım.iyi segirler
ada resimleri çok daha güzel olacak yalnız bana bu resimleri toplu yüklemeyi öğretin yaa
sana resim yasak hep aynı nakarat bırak bu işleri devlet su işleri yerime adam bulursam yaparsam edersem çok gelmek istiyoruuuummmmda gelemiyorumm ((bırak bu bayat numaraları)) valla sana BÜYÜK bir ceza kesecez.yok oglum kurman kesmiyecegiz sana ceza kesecegiz ilk geldiğinde faturayı ödersin
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
pek bi eğlenmişiniz pek bi güzel geçmiş... kaçırdım güzelim toplaşmayı
ozer abim sizi gormek ne guzel ozledim vallaha marinacigimada selam soyle sevgiler
Bizi ağırladığınız için çok teşkür efenim
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
ayrıca marbuç un sahibi CESİ arkadaşa çok teşekkür ederim M.T İZMİR adına çok iyi vakit geçirdik sagol cesi kardeşimiz ama bizim CESİ,miz bir tane
Merhaba canım benim
Valla senin yazını gördüğümde gözlerime inanamadım...Marina'ya Şule de geliyor, memlekete dönmüş diye seslendim ama yazının devamını okuyunca hevesim kursağımda kaldı
inşallah yakın zamanda tekrar görüşmek nasip olur.
Kendine iyi bak.
Marina'da selam ediyor
Ben monitör'ü çevirdim olurmu
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
cuma günkü toplantı idare eder ama özde bir sıkıntı var insanlar dogal degil en azındandın ben öyle gördüm.belki ileriki süreçlerde kişiler birbirini tanıdıkça dogal dostluklar ve yakınlaşmalar oluşacaktı diye düşünüyorum.
he bu arada biz cumartesi günleri motocu mutlu ve kadirin mekanda biraraya geliyoruz rakı bira ortak dogal paylaşım içinde sohbetler yapıyoruz.tüm dostlar dogal davetlidir.çagrıya gerek yok.
kardeşim sizde kimseyle konuşmadınız 20 dakika oturdunuz gittiniz eee o kadar oturmaya o kadar resim çok bilee
sevgili ağbim siz erken başlıyorsunuz biz işten geç çıkıyoruz.saati biraz ileri alın bende katılırım valla ne yalan söyleyeyim belki 6 ay oldu aslan sütü içmeyeli
Arkadaşlar Merhaba 30 Kasım Da Basmanede Chp Belediye Başkanlıgı Adaylık Açıklaması Var.mühsin Kurt Adına çok Sevdigim Bir Dostumdur.saat 11 Ile 12 Arası Tüm Dostlar Görsel Bir Moto şov Yapalım.gelirseniz Sevinirim. Oguz Size Detaylı Bilgi Verebi,lir.tabi Bende.
Konak Belediye Başkanlıgı Aday Adaylıgı Açıklaması Chp Konak Ilçenei önünde Yapılacak.tahmini Onbink,şilik Bir Katılım Bekleniyor Ulusal Basın Ve Medyada Hazır Olucak.yani Biraz Medyatik Olucaz Gibi Görünüyor.
Saat Konusunu Düzelteyim 14 Te Buluşulacak.
Turan abi ayrıca bu bir duyuru topiği , konu duyruldu ve toplantı yapıldı, asıl duyuru içinde başka bir duyru yapılması da aynı topik içinde uygun olmadı
bununla ilgili yeni bir duyuru yapılsaydı da yönetim tarafından içeriği itibari ile onaylanmazdı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)