Valla çok Uykum Geldii
UYUKLAYA UYUKLAYA BİRAZ BOX İZLEYECEGİM
Valla çok Uykum Geldii
UYUKLAYA UYUKLAYA BİRAZ BOX İZLEYECEGİM
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
oğuz abi eline sağlık..saol resimler için...dewamını müsait olunca atarsın artık
totalde 50 kişiden fazla katılım olmuştur, ve herkesin orda olmasından büyük keyif aldım...bi dahaki toplantıyı iple çekiyorum
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
emeği geçen herkeze teşekkürler.. ortam sohbet çok gerçekten güzeldi..gitar çalan arkadaşımıza da keyifli dakikalar geçirmemizi sağladığı için ayrıca teşekkür ediyorum...
Bizi Bilen Bilir Biz 3 Kişiyiz BEN-KEYFİM VE KAHYASI..
Resimlerdende gördüğümüz gibi çok sıcak ve güzel bir akşam geçirilmiş
Her akşam yatmadan önce Tanri' ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanri'nin çalişma tarzinin bu olmadiğini anladim. Ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldim ve her akşam yatmadan önce Tanri'ya günahlarimi affetmesi için dua ettim...
Yaz dönemi yoğunluklarının ardından izmir usulü kış moduna girip katılımların renklenip, toplantıların keyifinin eskisi gibi olmasına daha uzun bir süre gerektiğini sanmaktaykeeeen,
bu gece (halen bir çok eksik olmasına rağmen) birden bire herkesin eski tadı aldığı bir toplantı içinde buldum kendimi,
özlemler giderildi, tanışmalar pekişti, kulaklarımızın pası silindi, üst kat tamamen tarafımızdan işgal edildiği için mekanda herkes rahat etti, tam tadında olması gereken gibi bir toplantı keyifle sonlandı.
gelek isteyipte bu cuma imkanları elvermeyenler çok üzülecek onlara yazık oldu sadece
bu gecenin güzelleşmesini sağlayan ve gelen herkese, niyetlenipte gelemenlere, uzaklarıdakilerin bizimle birlikte olan düşüncelerine teşekkürler.
arkadaşlar ..bitane kırmızı polar bulunmuştur dün gece unutuldu marpuç kafede bende duruyor sahibi bana ulaşsın yoksa satarım
evet başladı millet bişileri unutmaya hadi hayırlısı
Güzel bir akşamdı, ama biz niyeyse toplu fotoğraflarda yokuz, sadece birer fotoğrafa sığmışız
Neyse 1-2 kare daha gönderelim;
Şuradan köz uzatır mısın? cevabı kare:
Camları pek mi pisti Marpucun?
Bir de ben kırmızı polarımı unutmuşum orada, bulan var mı?
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
valla ben resimleri gene göremiyorum helal olsun oğuz abi
tynpic benım dukkanda yasaklı su imageshacki bi ogren yaww :(
bak burdan ogren mesela :D
http://www.motosiklet.net/forum/foru...i-anlatim.html
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
arkadaşlar çok güzel bir geceydi tahminimden daha güzeldi organize eden arkadaşları kutluyorum onlar kendilerini biliyor
bu arada kırmızı poların sahibini biliyorum akın kardeşimizin bugün gidip sormuş yok demişler
by K@d@k@L
güzel bi akşam geçirdik katılımda çok olunca ii oldu.emegi geçen herkeze tşk.
bu arada kırmızı polar akının haberin olsun cesi herkeze ii akşamlar
Yaw polar molar demişiniz satmasaydınız keşke, benim ihtiyacıma vardı ..
Çok güzel bir gece geçirdik gerçekten. Gelenlerin ellerine ayaklarına sağlık gelemeyenlerin de canları sağolsun.
Gerçi ben sanırım gelmeden mekanın yerini karışırdım. saat 9 civarı "Kızlar Ağası Hanın" nın kapılarını zorlerken toplantının başka yerde olduğunu öğrendim . Yan sokaktaymış hemen hemen ..
Yeniler eskiler yepis yeniler falanda filanda derken ben sayamadım kaç kişi olduk. Yaw yanlız ben çözdüm olayı. Havalarda heralde keramet ..
1 adet video çekmiştim gecenin ortasında ali kulak pası silerken...buyrun izleyin
Bazı bölümlerde videoyu izlerken başınızı 90 derece sola yatırarak izleyiniz
Google Video
http://video.google.com/videoplay?do...28511493&hl=en
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
cesur abi senin cektigin bizim fotomuz nerdeeee
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
geliyoooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrr
NACİ USTA ALLAH SENİ NAZARDAN SAKLASIN BU NASIL BİR KARİZMA YAAAA
SİZ BUNLARA BAKARKEN BEN DİĞERLERİNİ YÜKLEYEYİM
HADİ BAKALIM İYİ SEYİRLER VE YORUMLAR
ÇATAL AİLESİ
ERMAN KARDEŞİMİZDE İYİ KAYNAŞTI BİZE
PARTİ 3
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)