mekanı güzel seçmişiniz yol yapmadan buluşcaz yani kış geldi böylemi oldu çarşıdakilerin haberi varmı oğuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
mekanı güzel seçmişiniz yol yapmadan buluşcaz yani kış geldi böylemi oldu çarşıdakilerin haberi varmı oğuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
vizesiz bir üniversite(!) tercihi yapsaydım aranızda olacaktım; üzülerek söylüyorum gelmem imkansız gibi gözüküyor,önümüzdeki hafta 6 sınavım var ...
Amaaaaa evde daralır da bi bardak çay içmeye gelirsem karışmam kimse sen nerden cıktın yaww hani gelmiodun demesin
katılacak arkdaslara şimdiden iyi eğlenceler
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
gelen, gelme ihtimali olan, niyet eden, programını zorlayacak olan, kısaca niyetlenen herkes dahil güncel katılım listesi,
sadece gelen değil gelme isteği olan herke teşekkürler
Katılım Listesi :
1-Oğuz çatal
2-chatkut+böcek
3-hızlıcesi(rakamla2)
4-Karmacoma
5-tgb_
6-VaScObindokuzyüzyirmibeş
7-Baco
8-ceyz
9-pierid
beş-gittardando
11-sandman
12-Wallace
13-sahinbirinci (ruhuynan)
14-Özer
15-redmagic
16-aguila
17-extremebindokuzyüzyirmibeş + sezy
18- ??
şimdi sezy istanbuldaymış, izmire gelmek için izmir konsolosluğuna vize başvurusunda bulunmuş o çıkmıyomuş,
gökalp ise bahçelievlerden çıkamıyomuş onada konak vizesi verilmiyomuş
baboş vize diye sınava diyo bunlar
sezy ve gökalp bak bööle diyosunuz o kitaplara bakıp bakıp o listedekilerin yüzlerini göreceksiniz soora okuduğunuzu anlamayacaksınız benden solemesi anlaşma bitmiştir geliyosunuz yani
ya mustafa haketen cahil kalmışım ya sağol aydınlatığın için sezi gükalp ben şifreli anlamam vizeymiş bana kim çay ısmarlıcak hı hem okuyup ne olcan gükalp sana diyom araba aksesuarı kılıklı herif zenon farı gibi gözlerin var bu kızıda kendine benzetçen sezi sakın uyma abicim bu na
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
hızlıcesi2, tgb_, extreme1925, sezy(gklp)
ben yatıyom nöbeti size devrediyom arkamdan konuşmayın ha iyi geceler size
Katılım Listesi :
1-Oğuz çatal
2-chatkut+böcek
3-hızlıcesi(rakamla2)
4-Karmacoma
5-tgb_
7-Baco
8-ceyz
9-pierid
beş-gittardando
11-sandman
12-Wallace
14-Özer
15-redmagic
16-aguila
18- davutak
arkadaşlar bende çarşının elamanı oldum gelmessem ayıp olur dimi oguz um çatal bıcagım
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
karmacoma sağolasın
şaka bir yana kuşadasında fazla sohbet fırsatımız olmadı.gelmeyi gerçekten çok istiyorum.ancak benim iş sezonum.askerden geldiğimden beri izmire gideceğim diyorum ne zaman plan yapsam ya proje ya arazi işi çıkıyor haftaya çarşambada izmirde tarım fuarı var ondan sonraki haftada antalyada tarım fuarı....
belki haftaya çarşambayı pazara bağlarımİzmiri ve İzmir MT'yi çok özledim.herkese bol sohbet bol eğlence.tanıştığım ve tanışmadığım herkese Muğladan selam olsun
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Her zaman olduğu gibi iş nedeniyle toplantıya katılamıyorum.Ama katılan tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyor ve hoşca vakit geçirmelerini diliyorum.Her zaman gönlümüz sizinle unutmayın.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
herkese gunaydin, listenize beni de eklemenizin bir mahsuru yoktur sanirim.
hatta bizi de. Bhtyr_vfr ve ben de gelmek istiyoruz.
aksam gorusmek uzere...
::ressam::
listeye benide ekleyin izmirde yokum belki ama kalbim yaninizda olacak. ismimi listede gormeyeli cok uzun zaman oldu.
1-Oğuz çatal
2-chatkut+böcek
3-hızlıcesi(rakamla2)
4-Karmacoma
5-tgb_
7-Baco
8-ceyz
9-pierid
beş-gittardando
11-sandman
12-Wallace
14-Özer
15-redmagic
16-aguila
18- davutak
19-speedygirl (kalben bizimle)
1-Oğuz çatal
2-chatkut+böcek
3-hızlıcesi(rakamla2)
4-Karmacoma
5-tgb_
7-Baco
8-ceyz
9-pierid
beş-gittardando
11-sandman
12-Wallace
14-Özer
15-redmagic
16-aguila
18- davutak
19-speedygirl (kalben bizimle)
20-sanatizm
21-Bhtyr_vfr
Bizi Bilen Bilir Biz 3 Kişiyiz BEN-KEYFİM VE KAHYASI..
Güzel bir yere benziyor,emeği geçenlerin emeğine sağlık
Kalabalık bir buluşma olacak gibi..
Benim barımda da canlı müzik var,ortamı ayarlayıp kendimi orada hissetmek için sizin büyük boy fotolarınızı kartona yapıştırıp masalara yerleştiricemEvet evet yapıcam bunu..
İyi eğlenceler
tgp senin çektiğin davutlar gezi fotolarını hala göremedik facebook a attım demiştin zannedersem doğrumu adress verirsen bizde görme fırsattı bullalım çünkü en güzel fotolar sendeydi yanılmıyorsam
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)