abi harikasınız yaa gelmedıgımıze pısman olduk valla
allah yardımcınız olsun selamlar arkadaslara .....
abi harikasınız yaa gelmedıgımıze pısman olduk valla
allah yardımcınız olsun selamlar arkadaslara .....
süper olmuş valla keyif aldığınız herhalinizden eblli yorgunluğu unutursunuz gelince hiçbirşeyiniz kalmaz resimlerde süper ellerinize sağlık.
O hızla okyanusa girersen motoru böyle yatırırsın işte...e_erdun
Tarih: 2005-11-03, 01:27:56
hardura demişki
Alıntı:
Bu resmi imzamda kullandırmadı site yönetimi , ama sen mesajının içinde kullanmanın yolunu bulmuşsun..
Bravo...
hiiişşşt kardeşim çaktırma modlara modlarla aram düzelmişkene görürseler resmi yarın uyarı kırmızı yazıyı yazarlar
çok sevdim bu resmi
orjinali içinde çok teşekkür ederim kardeşim
hemen arşivime ekledim sağolasın
Yollarda yağmur var... Dikkatli sürüşler...
Rüzgarınız bol olsun...
Birgün bizler de katılırız umarım...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
Arkadaşlar helal size ne diimm. Bayramı en güzel siz değerlendirdiniz bence. Kazasız sağ salim gelin. İyi eylenceler...
Yüzük kardeşliği out. Motor kardeşliği in.
Sevilmezmi bu canlar be!! helal size! ah grip yaktın beni yataklara attın beni
Rüzgarı hisset...
afferim olm size, gidelim dediniz gittiniz
Kazasız belasız dönüşler
DURUŞUNA KIZLAR, GİDİŞİNE YOLLAR HAYRAN !!!!!!!!!!!!!
\"AYAR İYİMİ\"
dediniz gittiniz helal olsun
beyler döndüğünüzü haber edin merakta bırakmayın bizi sonrada hemen resimleri paslayın
eğer düşünürseniz bi ara bi tekirdağ gezisi yapalım arkadaşlar......
eweeeeeeeeeeetttttttttttt
sağ salim döndük her şey çok güzeldi inanın çok eğlendik resimleri görünce sizde anlayacaksınız.Ufak tefek aksiliklerimiz oldu ama hepsinin üstesinden geldik.bu adamlaral yolculuk bir harika oluyor ya hepinize teşekkürler dostlarım.
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Geçmiş olsun.....
F O T O L A R I bekliyoruz......
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
emre kanka değiştir baba şu makineyi artık sana en VİRAGOSUNDAN bi makine yapalım arkadaşlara yazık oluyor bak grubun hızını düşürüyosun sacit kanka bu gün kuşadasını inletti yine resimlerden bakta için açılsın ( resimlerde bile sesi duyabilirsin ) GEZGİN İZMİR TAYFASININ sayısı hızla artıyor 10 makine altında gezi yapmaz olduk sizinkide güzel olmuş allah içinize sindirsin
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
benden bu kadar şimdilik
abi harıka yaaaa gelmedıgımıze bın pısman olduk valla..
herşey mükemmeldi
EMRE,ERDOĞAN,FATİH,FUAT VE ercü kardeşlerime teşekkür ederim
ercü
toprağımızın bir gramı için canını veren ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN
hala tüylerim diken diken
Mükemmel bi dezi arkadaşlar.Ben askerlik görevimi ÇANAKKALE de yaptım.
Bu gezdiğiniz yerlerin hepsini gördüm.İnanın mükemmel yerler.Japonya'da ilköğretim öğrencilerini eğitime başlamadan önce HİROŞİMA ve NAGASHAKİ ye götürüp AMERİKA BİZE BUNU YAPTI diyorlarmış.Her TÜRK'ün görmesi gereken mekanlar.EVET ARKADAŞLAR DÜNYA BİZE BUNU YAPTI...
YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.
ya nedıyım super ama bır resım var sankı rıva cıkısı gıbı geldı halla halla ama nedemek gerekır gelemedım ama resımler omre bedel olmus herkesın elıne gonlune saglık fuat abıme cok selam hayretle onu ızlıyorum ne enerjı valla yarısı bıle yok ...masallah.
bayram tatilini en anlamlı sizler yaptınız arkadaşlar.yirminci fotodaki müzede idi sanırım havada çarpışan mermi çekirdeklerini gördünüzmü? benim çok ilgimi çekmişti.
Çanakkale'dir ki;
Cennetliklerin yattığı diyar.
Uğraştılar geçmek için ama
Bu şehirde ruhtan yapılmış bir sur var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)