16 Kasım PAZAR / Üsküdar Hasan Tan Çocuk Esirgeme Yuvası Ziyareti….
Reklamlar
-
Arkadaşlar bir çoğunuzun bildiği gibi ÜSKÜDAR HASAN TAN ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNDA hepimizin gönlünde yer etmiş kardeşlerimiz var…. Ben normal zamanlarda da ayda bir ya da 15 günde bir yuvaya tek başıma giderek çocuklarla haftasonları zaman geçiriyorum…
Ancak son gidişimde Çocuklar sizleri özlediklerini ne zaman toplu geleceğimizi sordular.. Kimi Oğuz u sordu, kimi kel Kawasakici abiyi (edy) , kimi kısa saçlı ablasını , kimi şapkalı abisini , kimi de gitar çalan abiyi…
Bende düşündüm ki belki 16 Kasım Pazar günü vakti müsaid olan 15 kişi ile ziyaret yapar çocukları sevindiririz..
Saat 15:00 ile 17:00 arasında İkindi Çayı saatinde çocuklarımızla toplam 1-2 saat geçireceğiz.... Ziyaretimiz 15 kişi ile sınırlıdır... Ziyaret sırasında kurumun bizden tek talebi 60 çocuğa yetecek süt ve de içeceğin yanında yenebilmesi için kek , çikolata, poğaça...v.s.
İmkanı olan herkesin desteğini bekliyorum… Aşağıdaki listeden ikramlık temin edecek arkadaşlar bana bildirirse sevinirim…
30 adet meyveli süt (çilek yada muz)
30 adet kek (topkek v.s.) (fındıklı yada kakaolu)
30 adet çikolata
30 adet çikolata
Bu olmazsa olmaz listesi haricinde başka bişeyde getirmek isteyen olursa, memnuniyetle kabul ederiz
Ziyaret günü 14:45 de yuvanın bulunduğu Üsküdar Doğancılar Yokuşu üzerindeki Mehmet Güzellik Salonunun önünde buluşulup 15:00 da yuvaya giriş yapılacakır.
ZİYARET SONRASINDA…. Yuva çıkışı yorgunluk çayı içmek içinde Kuzguncuk taki MaviYeşil’e geçilecektir.. Sanırım en geç 17:30 da mekanda oluruz….. Belki ziyarete katılmasalarda mekanda bizimle olmak isteyen arkadaşlar olabilir diye yazdım )))
delipoyraz adlı üyeden alıntı
KATILIMCI LİSTESİ
1. Delipoyraz
2. Oğlumveben
3. Kuyucadısı
4. büşra_bjk
5. GKN
6. Asden +1
7. Aparat
8. Hanedan12
9. North_
10. emin_arıkoğlu
11. ShowdownKing +1
12. dide
13. İlkay
14. ninjet
15. Cabriolet
KATILIMCI LİSTEMİZ DOLMUŞTUR... TEŞEKKÜR EDERİZ....
İKRAMLIKLAR
TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....
30 adet çikolata
30 adet çikolata
Listelerin son hali budur....
Liste tamamlanmıştır... Çocuklara liste dışı birşeyler getirmek isteyen arkadaşlar olursa bilgi vererek getirebilirler... Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim...
AVRUPA YAKASI BULUŞMA NOKTASI VE SAATİ :
Sirkeci - Harem Arabalı Vapur İskelesi önü, Saat 14:00
ANADOLU YAKASI BULUŞMA NOKTASI VE SAATİ :
Üsküdar Doğancılar Yokuşu Mehmet Güzellik Salonu Önü, Saat 14:45
süpersiniz valla....
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Reklamlar
-
İşlerim yoğunluğu dolaysı ile hafta sonları mesai yapıyorum lakin orda olmak için elimden geleni yapıcağım.
Umarım katılım geçen seferkilerden daha yüksek olur bu tip sosyal etkinliler de biraz pasif davranılıyor umarım bu sefer öyle olmaz.
-
ya abi ya süper girişimlerin var umarım katılım yüksek olur
-
her zaman hayırlı işlerin arkasından sen çıkıyosun ablam. Allah gönlüne göre versin herşeyi.
Dersanem var o gün ama gelmeye çalışırım.
-
teşekkür ederim... mızrak ve arslanfb... mızrak biliyorum sen uzaklardasın şimdi ama inşallah arslanfb kardeşimizi aramızda görebiliriz...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
geçen sefer sizinle olamamıştım ama bukez inşallah sizinleyim..
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
delipoyraz adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim... mızrak ve arslanfb... mızrak biliyorum sen uzaklardasın şimdi ama inşallah arslanfb kardeşimizi aramızda görebiliriz...
İnşallah Delipoyraz abim elimden geleni yapıcağım orda sizlerle ve çocuklarla olmak için.
-
-
kısmet diyelim, çok zaman var, elimizden geldiğince katılım sağlamaya çalışırız..
muhtemelen tüm tayfa orda oluruz
-
Selamun Aleyküm
Banada aranızda yer varmı, bende katılmak isterim 16 Kasımdaki Proğrama
-
KURTUMM adlı üyeden alıntı
Banada aranızda yer varmı, bende katılmak isterim 16 Kasımdaki Proğrama
yok valla Şahin... hiççç kusura bakma, çocuklar korkar senden ya, gece uyuyamazlar sonra ... fazla sert bir yüz ifaden var.. hem düşünemiyorum seni çocuklarla altalta üstüste... iki dakkada terör estirirsin sen orada.. almayalım......
-
ben her şekilde varım.yazabilirsiniz beni
-
funda gene organize işlerdesin bakıyom,keşke oralarda olabilsemde sizlerle yuvaya gelebilseydim. buarada bişey gözüme takıldı gelenler listesinde,gkn ve tayfası diye,gkn adlı üyenin bir tayfasımı var
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
-
bu sefer mutlaka gelmem lazım bana şantaj yapın fidye isteyin zorlayın beni nolur
-
-
waşşşş
gene kaybettik desene, düşündüm palyaço kılığına girsemmi diye, oda bana ters ne etmeli acaba... arabada kalayım bende olmazmı DELİPOYRAZ
-
abi bende gelmek istiyorum müsade war mı
-
Selam
DELİPOYRAZ, ben düşündüm taşındım 16 Kasımda King Boks maçı varmış tam benlik, ben oraya gidiyom. Ama cocuklara selam söyle olurmu.. İnşallah gününüz güzel gecer.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler