bende gelmeye çalışacağım yanlız kadıköy rıhtıma yakın mı buluşma yerinize malum istanbul da yeniyim (:
bende gelmeye çalışacağım yanlız kadıköy rıhtıma yakın mı buluşma yerinize malum istanbul da yeniyim (:
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
buluşma yerimiz Üsküdar Doğancılar Yokuşu üzerinde... Ne çok uzak Kadıköy e ne de çok yakın
Motorunuz varsa Üsküdarda Doğancılar Yokuşunu bulmanız gerek 14:45 de yok motorla gelmeyeceğim dersenzi Kadıköyden Üsküdar a dolmuşlar kalkıyor.. Binince Doğancılar yokuşunda Kızılay ın önünde ineceğim derseniz ve orada inerseniz tam karşı kaldırımda olacağız
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
peki o zaman arkadaşım ile beraber gelebilirz olmadı tek başıma gelirim ben kaskım ve montum ile (:
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
yaw listede yer kalmamış ama cafeye gelmek istiyorum
yağmur durumu olursa planda değişiklik olacakmı yoksa?
yani illaki motorlamı gidilecek?
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
s.a millet canercamalan kısmet olurda o güne gelebilirsek yanınızda olmaktan gurur duyarım !!
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
eee cadı geliyomusun benle almaya geliyimmii :D
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
abi caner de avrupa yakasında konuştum ben onla yol bilmiyorum dedi birlikte gitsek die arkadaş avcılar tarafından gelicek galiba tam emin değilim nasıl yapalım mecidiyeköy uygun değil mi? buluşmak için. .
delipoyraz abi bnm için bi güzellik düşünürsün değilmi ? avrupa yakasında biyerde buluşup showdownking abi ile birlikte gideceğiz gibi gfözküyo yapmam gerekenler hakkında bilgi alablirsem memnun olurum ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
feribotlamı geçicez abi karşıya ? köprüden geçmicez mi?
eee hadi bi güzellik yapalım bakalım yapman gereken tek şey yüreğine sevgi alıp gelmen
Oğlumveben zate gerekli cevabı vermiş ama ben genede yineliyeyim dedim... Ogün listeden ani biri işi çıkıp gelemeyen olur 1-2 kişi de çok sorun değil... bekleriz gelmek istersenzi...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)