alooo bende oradayım yazbenide poyraz abiii
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
sen bi gelip gelmeyeceğini netleştirde bakarız gerisine... Hem merak etme aşmaz
geldin ya geçen... Üsküdar da .... hatta dans ettin hani )))
Çocuk yuvası Üsküdar Doğancılar Yokuşu üzerinde... Yokuştan yukarı çıkarken sağda , aşağı inerken solda kalan MEHMET GÜZELLİK MERKEZİnin sokağında... zaten buluşma yeri de Güzellik Merkezinin önü... KOoooocaaamannn bir tabelası var görmemek mümkün değil
B]KATILIMCI LİSTESİ[/B]
1. Delipoyraz
2. Oğlumveben
3. Kuyucadısı
4. büşra_bjk
5. GKN
6. Asden +1
7. Aparat
8. Hanedan12
9. North_
10. emin_arıkoğlu
11. ShowdownKing +1
12. .......................
KATILACAK ARKADAŞLAR birde çocuklara gidecek ikramlar için ufak tefek yardımcı olurlarsa sevinirim... 30 adet alamayan 15 de alabilir... bölüştürerek halledebiliriz..
YOK valla , kusura kalma.... sen orda terör estirirsin , güvenlikle falan
vukuat olmasın diye başını bekleyemem
30 adet meyveli süt (çilek yada muz)
30 adet kek (topkek v.s.) (fındıklı yada kakaolu) TEMİN EDİLDİ
30 adet kek (topkek v.s.) (fındıklı yada kakaolu)TEMİN EDİLDİ
30 adet çikolata
30 adet çikolata
Listenin son hali budur....
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
KATILIMCI LİSTESİ
1. Delipoyraz
2. Oğlumveben
3. Kuyucadısı
4. büşra_bjk
5. GKN
6. Asden +1
7. Aparat
8. Hanedan12
9. North_
10. emin_arıkoğlu
11. ShowdownKing +1
12. .......................
KATILACAK ARKADAŞLAR birde çocuklara gidecek ikramlar için ufak tefek yardımcı olurlarsa sevinirim... 30 adet alamayan 15 de alabilir... bölüştürerek halledebiliriz..
30 adet kek (topkek v.s.) (fındıklı yada kakaolu) TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....
30 adet kek (topkek v.s.) (fındıklı yada kakaolu) TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....
30 adet çikolata
30 adet çikolata
Listelerin son hali budur....
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
KATILIMCI LİSTESİ
1. Delipoyraz
2. Oğlumveben
3. Kuyucadısı
4. büşra_bjk
5. GKN
6. Asden +1
7. Aparat
8. Hanedan12
9. North_
10. emin_arıkoğlu
11. ShowdownKing +1
12. dide
13. ................
İKRAMLIKLAR
30 adet meyveli süt (çilek yada muz)TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....
30 adet meyveli süt (çilek yada muz)TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....
30 adet çikolata TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....
30 adet çikolataTEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....
Listelerin son hali budur....
Liste tamamlanmıştır... Çocuklara liste dışı birşeyler getirmek isteyen arkadaşlar olursa bilgi vererek getirebilirler... Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim...
oy oy listede benim canım kuzenimde var sevindim bu işe kuzen sen şindi dersin beni götürüp getir diye yaparız bi kıyak artık
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
benim nöbet var kusura bakma cumartesi olursa gelirim
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
ok bende ölmes sağ kalırsam geliyorum arkadaşlar eee herşey temin edildimi
biz de bişeyler alalım fazla mal göz çıkarmaz çok anlamlı bi ziyaret olacak inşallah . .
ok daha zaten vaktimiz var hazır önümüzdeki hafta konuşuruz avrupa yakasıyla burda bi yerde buluşalım oğlum ve be geliyo diğerleriylede ortak bi nokta belirleriz katılım da olur herhalde daha. .
zaten artçıları saysak 15 kişi olduk bile ama ben saymıyorum biraz kalleşlik oluyor ama idare edelim di mi ama )))))
Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
delipoyraz, emin_arikoglu
gelecek bu gelecek baksana topikten ayrılamıyor
ben istanbul mt ye de linki bıraktım konunun belki ordan gelen arkadaşlar da olur. .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)