16 Kasım PAZAR / Üsküdar Hasan Tan Çocuk Esirgeme Yuvası Ziyareti….
Reklamlar
-
Reklamlar
-
tayfa derken, drift religion ekibi olarak orda olucaz
-
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
poyraz abi şantaj ve fidye için gkn da yeteri kadar evrak resim video ses kaydı v.s. mevcut o konuda sıkıntı çekmezsiniz
ama ben mutlaka gelmek istiyorum rahatsız edin beni gece uyutmayın yemeğime zehir katın lütfen istirham ediyorum kırmayın beni
tamam elimden geleni yapacam... ama bak listeye yazıyom bi gelme Küçükköy ü dar ederim sana
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
-
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
poyraz abi şantaj ve fidye için gkn da yeteri kadar evrak resim video ses kaydı v.s. mevcut o konuda sıkıntı çekmezsiniz
ama ben mutlaka gelmek istiyorum rahatsız edin beni gece uyutmayın yemeğime zehir katın lütfen istirham ediyorum kırmayın beni
100 liraya satarım
-
-
ucuza gitti çocuk
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
delipoyraz adlı üyeden alıntı
ucuza gitti çocuk
öyle deme bilader bu krizde gene iyi para
-
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
sistem ilk mesajı değiştirmeme izin vermiyor.. listeye burdan devam edelim bari..
KATILIMCI LİSTESİ
1. Delipoyraz
2. Oğlumveben
3. Kuyucadısı
4. büşra_bjk
5. North_
6. Emin_arıkoğlu
7. .........
-
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
paşam ortada krizmi var sence,etrafına bi baksana gecekonduda lüks içinde yaşayanlara.
abi zaten kriz en zengin ile en fakir i etkilemiyo, zengin hayvara fakir de kuru ekmeğe alıştığı için..
delipoyraz adlı üyeden alıntı
sistem ilk mesajı değiştirmeme izin vermiyor..
listeye burdan devam edelim bari..
KATILIMCI LİSTESİ
1. Delipoyraz
2. Oğlumveben
3. Kuyucadısı
4. büşra_bjk
5. North_
6. Emin_arıkoğlu
7. .........
bu sisteme karşı geliyorum ben arkadaş değişsin bu düzen eylem yapalım yürüyüş düzenleyelim
-
Delipoyraz
Emmoğlu, etme eyleme gel şu listeye benide ekle, arabaya belkim ihtiyaç vardır. Şoför lazımdır. Ne desem boş yazmıycan değilmi...
-
-
Abi be ya
Ben gelmek istiyorum da bir adres tarif ediversen diyorum.
-
umarım bir aksilik çıkmaz bende nişanlımla gelmeye çalışıcam eminim onunda hoşuna gidecek ama karşıyı hiç bilmiyorum gelicek olursam burdan geçen arkadaşlarla buluşalım. .
-
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
hep destek tam destek kardeşlerimizi özlemiştik zaten iyi oldu bu ziyaret
onlarda şapkalı abi demiş zaten
çocuk işte abiyle amcayı ayırt edemio
-
showdownKing adlı üyeden alıntı
umarım bir aksilik çıkmaz bende nişanlımla gelmeye çalışıcam eminim onunda hoşuna gidecek ama karşıyı hiç bilmiyorum gelicek olursam burdan geçen arkadaşlarla buluşalım. .
buluşuruz merak etme ben de topkapıda oturuyorum
North_ adlı üyeden alıntı
çocuk işte abiyle amcayı ayırt edemio
abiyle amca önemli dehil adam olsun yeter
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
15 kişiyi aşarsa ne yapıcaz
-
Delipoyraz yine pek hayırlı bir işe el atmış ben de tayfamla orda olmaya çalışacağım(GKN'dan özendim yaw). bir de yer tarifi alsak.
vespa est le scooter le plus diffuse dans le monde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler