yarına maviyeşile kimler gelicek onlarda kendilerini yazsalar fena olmazdı (=
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Ahhh yaaaa ben yine Belçika'dayım :(
Halbuki Eylül'de İstanbul'daydım.Kalbim sizlerle ve miniklerle...
Taaaaaa buradalardan bile olsa....Unutmayın beni!
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
geç olursa ben maviyeşile gelemeyebilirim kusura bakmassınız inşallah ordan uğramam gereken başka biyer var o yüzden . .
15-16 kişi oluruz mavi-yeşil de de... Yuvaya gelemeyan bi kaç arkadaş gelecek orayada çünkü..
avrupa yakası 14:00 de Sirkeci Arabalı Vapur iskelesi önünde buluşuyor... Anadolu Yakasından gelen arkadaşlarda 14:45 te sizi Üsküdar da Doğancılar Yokuşu üzerinde Yuvanın olduğu sokağın başında bekliyoruz... Ama acele etmeyin sakın saate yetişeemzseniz biz sizi bekleriz... Kazasız belasız gelin...
Hadi bakalım zaman bu zamandır
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
haberleri ve fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum...
eeee.....daha gelen kimse yokmu?
çok keyifli, mutlu, deli dolu bir gün geçirdik.... Varlığıyla yada yüreğiyle Katılım gösteren herkese teşekkür ederiz... Resimler için az sabır... İlerleyen saatlerde inşallah yükleyeceğim... bi kendime gelim
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
bugün harikaydı herhalde bu söylenebilir
motorları sağ salim kurtarmakda marifet
hemencek fotoları atında havamız olsun
topiğe bu yeni linkten devam edelim lütfen.. ama acele etmeyelim öle birden olmuyor sadece bende ayıklanmış olarak hemde 34 resim var yüklemek çokta kolay değil...
http://www.motosiklet.net/forum/foto...im-2008-a.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)