AÇIK ADRES BUDUR... AMA TARİFLE YUVANIN BULUNMASI DAHA KOLAY OLACAKTIR...
Üsküdar Hasan Tan Çocuk Yuvası
Halk Cad.Grifsen Asım Çıkmazı No.6 Üsküdar - İSTANBUL
AÇIK ADRES BUDUR... AMA TARİFLE YUVANIN BULUNMASI DAHA KOLAY OLACAKTIR...
Üsküdar Hasan Tan Çocuk Yuvası
Halk Cad.Grifsen Asım Çıkmazı No.6 Üsküdar - İSTANBUL
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
yakındır gözümmm meydandan kadıköy yönüne gideceksin ilerde zaten yol ayrımı var orada sağdaki yokuştan yukarı devam edeceksin 50 metre ilerde zaten.. Kızılay yolun solunda yuva sağında Yürüyerek meydandan 10 dk sürmez... motorla 2 dk...
bu irtibat mailini kullanarak teker teker bişi alınacağına birleşerek bişeyler alınırsa hem maddi larak yük olmaz hemde herkezin aynı şeyi alıp gelmesi önlenir gibi geliyor.. UNUTMAYALIM Kİ; BİR ELİN NESİ VAR İKİ ELİN SESİ VAR..
BENCE BİRBİRİNİZLE İRTİBATA GEÇMENİZDE FAYDA VAR
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
de haydin bana şimdilik müsade.... Fazla boş bırakmayın buraları...
Arkadaşlar hala benim ile irtibata geçen kimse olmadı !!!! son güne e kalmıyalım!!! bu akşam 18:00 e kadar online olucam hafta sonu sadece akşamları 1-2 saat online oluyorum o yüzeden yarın irtibata geçmeyi düşünüyorsanız hiç bir işe yaramaz sizlerden haber bekliyorum ulasgun@hotmail.com
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
ne oluyo burda
ya gürkan sende bi karar ver cem mi? emin mi? kasiyer mi?
olmazki böyle
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
bulamayan bu adrestende bulabilir rahatlıkla adres'e tıklayıp bilgileri girerek
http://sehirrehberi.ibb.gov.tr/MapFo...&rw=21B&cl=3F4
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
alabileceğimiz ürünler için fikir beyan ederseniz seviniriz..??
balon ya da şeker nasıl olur ?
ürünler 60 adet olacak ona göre,
balon
şeker
bisküvi
meyva suyu
kuruyemiş
oyuncak
....
okuyan varmı bu formu??????
GELEMİYORUM SAYGIDEĞER ARKADAŞLAR başıma gelen bi olay yüzünden glemicem
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
ziyaret sırasında ikram edilecek kek,çikolata ve sütler temin edildi... Bunların dışında bişeyler fena olmaz... Çocukalrı balon çok mutlu ediyor mesela.. Hep beraber oynuyoruz... Diğerleri de listede var... Size uıygun olanı seçebilirsiniz...
balon Alınmış Bilginize....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)