[Mt İzmir] 07 Kasım '08 "sezon gelmiş hoş gelmiş" toplanması - İnciraltı gurme
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hızlıcesi2 adlı üyeden alıntı
vay annasını be ula insan bir teşekür eder ne unutkan motorcularsınız be
başta mustafa ve aykut çatal foto
valla kusura bakma abijim eşşeklik yaptık,cevizli sucuklar harikaydı yapanların eline getirenlerin ayağına sağlık
sandman adlı üyeden alıntı
Gelicem die sölemedim yine çıktım geldim ama
..
Çok güzel bir toplantıydı, emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler.
Fotoğraflar da çok güzel olmuş, ellerinize sağlık...
E kış geldi, İZMİR-MT yine ayaklandı walla...
seninde dewamsızlığın çoktu iyiki geldin kardeşim
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
-
oğuz abim sanada afiyet olsun
chatkut adlı üyeden alıntı
valla kusura bakma abijim eşşeklik yaptık,cevizli sucuklar harikaydı yapanların eline getirenlerin ayağına sağlık
seninde dewamsızlığın çoktu iyiki geldin kardeşim
afiyet olsun kardeşim
-
oğuz abim sanada afiyet olsun
afiyet olsun kardeşim
ALLAH ta senden bin kere razı olsun kardeşim çocuklar sana emanet sag salim gidin ve dönün hayırlı yolculuklar
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
-
uglychild adlı üyeden alıntı
bi capicino icmek vardi simdi sizinle kordondaki cafe de...
kordona artık seninle gitmemiz çok zor, sarı motorlu ışıklı sapık karşıyakadan kalkacak vapur seferlerini aksattı diye her yerde seni arıyolar, o gün ayrıca bostanlıda ışığı takip etmek isteyen iki kişi balkondan düşmüş, laserli sapık seni
ama istediğin yerde sana capicino ısmarlarım canın sağolsun , kapuçinolarımızı içerken motobotlarım hakkında konuşuruz
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
ben yokmuydum acaba orda ya! 1 resimde çıkmamışım oğuz abi şikayetçiyim!
demekki ben vascoGt250R ile test sürüşüne çıktıktan sonra çekildi bütün resimler, ondan çıkımşsındır
0-8 km hızlanması 9 sn. , 100 km de yarım ekmek köfte tükeyimi, uzun yolda hiç yormayan touring bir model, ayakkabılarını yeni değişmiş yol tutuşu mükemmeldi, çok sevdim.
pierid adlı üyeden alıntı
oturcan örcen artık garson amcaya bi çift çorap..... güsel olursa ben de isterim
zeki müren kirpiğimi istersin, haroşamı, ama bi sorun var boruyu örüyom ucunu kapatamıyom, bileğine geçirir idare edersin
afiyet olsun kardeşim
oldu walla, motoru gurmede bıraktım eve koşarak gittim
-
-
Hayırlı akşamlar İzmir MT sakinleri
Güzel ve katılımı yüksek bir buluşma olşmuş....
Fotolarda pek gözel.....Ugly - Gitardando - Sandman, bu aralar bayağı yoğunuz ve yurt dışından misafirler ağırladık son bir haftadır, birini bu akşam saat 21:00 de havalimanına bıraktıknasipse bir dahaki toplantıya katılırız bizde, yani yaramazlık yok.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
Özer adlı üyeden alıntı
Hayırlı akşamlar İzmir MT sakinleri
Güzel ve katılımı yüksek bir buluşma olşmuş....
Fotolarda pek gözel.....Ugly - Gitardando - Sandman, bu aralar bayağı yoğunuz ve yurt dışından misafirler ağırladık son bir haftadır, birini bu akşam saat 21:00 de havalimanına bıraktık
nasipse bir dahaki toplantıya katılırız bizde, yani yaramazlık yok.
özer abicim gel artık özledik siziya vallah arayı açmayın bukadar sellamlar
-
-
-
en erken aranızdan ben ayrıldımm.. fakat yinede hepinizle sima olarak tanışmak bile mutluluk verici. toplantılarda imkanlarım el verdiği sürece katılımcı olmak isterim.. değerli ve samimi bulduğum dostlarımı görünce pek bi mutlu oldum..
tekrar görüşmek üzr.. fotolar için, cevizlüü sucuk için ve tatlı sohbetler için hepinize ayrı ayrı teşkr ederimmm..
uglychild adlı üyeden alıntı
selam arkadaslar,
sevgili kardesim Bahtiyar, bayagi ara verdik seninle,bakiyorum da eski formunu aliyosun yavas yavas... ne guzel... Bodrum a hazirla kendini...
[B]
sergioooo, allaha şükür ediyorum, yaşayacağım günler varmış.. seni çok özledim kardeşim.. seninle sürekli telefonlaşamasamda, gönlümde ayrı bir yerin var biliyorsun bunu...
bur-k@ adlı üyeden alıntı
fotolardan tek tanıdığım bahriyar ve cesur abi çok arayı açmışım belli ya
toplantı fotoları görmeyeli uzıun zaman olmuştu ... elinize sağlık
vayyy burak, kaç zaman oldu görüşemeyeli.. eski riderlardan tanıdıkları görmek heyecan vericii..
inşlhh MT.NET çatısı altında güzel ve heyecanlı geziler ve toplantı günleri olmaya devam ederr..
saygılar
[COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]
-
-
arkadaslar cok güzel bi aksamdı devamı gelir umarım görüşmek üzere
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler