evet arkadaşlar güzel bir akşamdı hepinizin tekerine sağlık foto çatal çabuk fotoları isteriz
evet arkadaşlar güzel bir akşamdı hepinizin tekerine sağlık foto çatal çabuk fotoları isteriz
toplaşma çok güseldi de kim kimdi ben karıştırdım yahuuu fotoları yarın atarız bu ne aceleciliktir cesur
gerçekten çok güsel bi akşamdı.. Dier arkadaşları tanıdığıma gerçekten çok sewindim.. Sizinle olmak çok keyifli.. Bu arada bizimle Langırt oynayan arkadaşlara sesleniyorum bu işin rövanşı da olucak...
Bizi Bilen Bilir Biz 3 Kişiyiz BEN-KEYFİM VE KAHYASI..
katılan herkese çok teşekürler, ayağınıza, tekerinize sağlık,
oğuz abi ve pierid sizlere de ayrıca deklanşöre basan parmaklarınız için ayrı bir teşekkür daha.
penye işinede girdik de, ben bi ara gaza gelip garsona bir çift MT çorabı sözü verdim o işin altından nasıl kalkacam bilmiyorum
selam arkadaslar,
sizleri boyle resimlerden de olsa gormek ne guzel... yeni gelen arkadaslara da selam olsun,
benden arada sirada anlatin onlara... gidisi sessizdi ama dönüsü muhtesem olacak falan deyin;) cumlelerinize simdi o burda olsaydi diye baslayin hehehehe...
cesi ve karmacoma bikac resimde sasi cikmissiniz, hayirdir? körlerle mi takiliyosunuz...???
bi capicino icmek vardi simdi sizinle kordondaki cafe de...
sevgili kardesim Bahtiyar, bayagi ara verdik seninle,bakiyorum da eski formunu aliyosun yavas yavas... ne guzel... Bodrum a hazirla kendini...
chatkut cc yi arttirinca gözüme daha bi buyuk gorunmeye basladin... gelince bi kapisalim
simdilik fotograflarda Ozer abi&Marina, gittardandó ve wallace i goremedim... ama yarin gorurum herhalde... Gureli, Rahmi Amca yani dedesiz olmaz, ne yapin edin bi daha ki toplantiya dahil edin paslanmasin cesmealtinda;)
Herkesi cok cok ozledim, siteye az girebilsem de, fazla yazamasamda dostlarim hep aklimda... ne de olsa, kimler geliyor kimler gidiyor, ama kendini bilenler hep birlik beraberlik kardeslik icinde devam ediyor....
Kendinize iyi bakin, sevgi ve saygilarimla...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
ben yokmuydum acaba orda ya! 1 resimde çıkmamışım oğuz abi şikayetçiyim!
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
gece güzeldi biz göremedik o ayrı.. ben gelirken büyük çoğunluk gitmiş / gidiyordu.. neyse az oldu ama güzel oldu..
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
sen biraz çalış geliştir kendini seneye bu zamanlar oynarız tekrar
rahmi amcanın interneti kesik herhalde yine sesi çıkmıyor bayadır, diğer saydığın isimler yakında dahil olurlar bu hafta işleri vardı
kardeşim kapışmak falan yanlış şeyler kötü örnek olmayalım kimseye, ama kıç kıça bağlayıp motorları halat çekmece oynayabiliriz
sinan iyi ettinde geldin, tam ben mekandan ayrılırken geldin ama olsun en azından bi selamlaştık...bir dahaki toplantıda görüşmek üzere...
toplantıya katılan herkese teşekkürler, keyifli, sohbet dolu bir toplantı oldu
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Süper bi buluşma olmuş
Devamları gelir artık,sezonu açtınız nasıl olsa..
Fotoğraflar için teşekkürler..
Baya bi yeni arkadaş var,hoşgeldiniz arkadaşlar..
Bırak abi bunları,insanları neden pahalı yerlere götürüyosunuzBak benim şuan olduğum yerde;
Izgara Çeşitleri : 3 ytl
Bira : 1,60 Ytl
Meşrubatlar:50 krş -kola,fanta- (meyve suyu,ayran 30 krş vs.)
Çay: 10 krş
Afyon orduevi Bana uzak Allah a yakın olmasını dilediğim yerde bu fiyatlar böyle tabi..Biz siviller(yani sivilken) bu fiyata bakkaldan alamıyoruz birayı ..
Pierid' in objektiflerinden;
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
[QUOTE=chatkut;1323942]sen biraz çalış geliştir kendini seneye bu zamanlar oynarız tekrar
buldunuz 2 bayanı geçin dalganızı walla.. 1 şeref golünü attık biz yeter bize ayrıca sen hangisiydin kusura bakma çünkü sadece yüzünüzü hatırlıyorm isim ve nick bilmiyorum..
Bizi Bilen Bilir Biz 3 Kişiyiz BEN-KEYFİM VE KAHYASI..
fotolardan tek tanıdığım bahriyar ve cesur abi çok arayı açmışım belli ya toplantı fotoları görmeyeli uzıun zaman olmuştu ... elinize sağlık
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
vay annasını be ula insan bir teşekür eder ne unutkan motorcularsınız be başta mustafa ve aykut çatal foto
yediniz cevizli sucukları mıkoynumuzda ne besliyoz vaybe espiri tabi herkese afiyet olsun inşallah kendime çok teşekür ederim çok güzel miş ellime sağlık ohhhhhhhhhhhhhhhh be
gel kardeşim uzatma arayı fotolara sende katıl artık her cuma toplantılar yapacaz nasib olursa bayadır toplanmıyorduk mt nin çatısı geniştir herkese yer var
senin ayağına güre yokki
cesi ve karmacoma bikac resimde sasi cikmissiniz, hayirdir? körlerle mi takiliyosunuz...???
bi capicino icmek vardi simdi sizinle kordondaki cafe de...
sercanım pislik kardeşim senin gidişin kör eti bizi sensiz alsancakta haram oldu bize sensiz izmir bille acı veriyor çabuk gel üzletin kendini pisliiiiiiiiiiiiiikkkk
Gelicem die sölemedim yine çıktım geldim ama ..
Çok güzel bir toplantıydı, emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler.
Fotoğraflar da çok güzel olmuş, ellerinize sağlık...
E kış geldi, İZMİR-MT yine ayaklandı walla...
Bir çok yeni arkadaşları da tanıdım. Yeni gelenler hoş gelmişler..
Şu çikin çocuk bir kaç isim ver miş. Bende eklemek istemiorum o isimlerin yanına. Onalr kendilerini biliorlar. Hadi sizleri de göreceğiz gelecek hafta demi ..
Hepinize ii akşamlar.. Sevgiler ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)