[mt-izmir] Farkında Mısınız?
Reklamlar
-
Hayatın kime ne getireceği bilinmez...
Hergün yanımızdan kendi dünyaları ile geçerlerken, gerçek dünyanın sahte sevgileriyle ilgilenmekten farketmiyoruz çoğu zaman onları. Belki de ancak bir motorsikletin trafikte farkedildiği kadar farkındayız onlardan.
Kimler mi?
Zihinsel engelli kardeşlerimizden bahsediyoruz. Kirlenmiş dünyanın kirlenmemiş çok özel çocuklarından...
2 Kasım pazar günü saat 11,00'de Alancak Gündoğdu Meydanında çok özel bir organizasyonda çok özel yolcularımızla toplanıyoruz. İzmir Özel Işık Özel Eğitim Okulunun öğrencilerinden oluşan misafirlerimizi motorsikletlerimize bindirip Alsancak'tan İnciraltı'na kadar götüreceğiz. Hem "özel yolcularımız" için hayatlarında özel bir gün oluşturmak hem de toplumda bu konuya dikkat çekmek için sizleri de konvoyumuza bekliyoruz.
Unutma sensiz bir kişi eksiğiz...
Etkinlik Programı:
Tarih: 2 KASIM 2008 (Pazar)
Yer: Alsancak Gündoğdu Meydanı (Kordon)
Saat: 11:00
İçerik: Zihinsel engelli çocuklar motosikletlerin arkasına alınacak ve ambulans,polis kortejiyle birlikte sahilden Levend Marina'ya kadar düşük hızda gidilecek.
Bu etkiniğe katılacak arkadaşlarımız lütfen "KATILIYORUM" diye bu topicde belirtsinler..Çünkü her katılımcı artçı olarak arkasında bir çocuk taşıyacak..Ve bunun için yanınızda o gün bir artçı KASKI getirmek zorundasınız.
NOT: Bu etkinliğe MD spor klübünün davetlisi olarak katılım göstereceğiz. MD As başkanı Mehmet TAN ın özellikle bizi araması ve izmirli bu gençler için bizlerden de katılımımızı rica etmesi çok hoş ve kibar bir davranıştı. Ben orda olacağım
Katılım Listesi
1.Wallace
2.Viper75
3.Arap Kadri
4.Umutus
5.acress
6.enzo35
7.chatkut (belirsiz)
8.baco
9.cihan_35
10.wert_35
11.pierid
12.stonefree
13.yurtdas (belirsiz)
14.alix35
15. Özer
Reklamlar
-
-
Eğer ki bir terslik çıkmaz ise bende geleceğim
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
-
Arap Kadri adlı üyeden alıntı
Walla Ce şıkkım
MÜYEN DİZİM benim
topak için teşekkürler
arkadaşlar bu etkinliğe göstereceğiniz ilgi için şimdiden teşekkürler
geliyorsun yani di mi?
-
güzel insan ...çok güzel bi organizasyon.motorum olmadıgı için pek bi katkım olmaz belki ama katılım konusunda ve diğer her konuda çocuklar için maddi manevi elimden geleni yapmaya hazırım.sanada teşşekürler,onları unutturmadıgın için
[COLOR="Plum"][B]ACRESSİN FARKHANESİNE HOSGELDİNİZZZZ[/B][/COLOR]:rendeer:
-
umutus adlı üyeden alıntı
Eğer ki bir terslik çıkmaz ise bende geleceğim
kardeşim benim. gelin etkinliğin arkasından da bir atraksiyon yaparız bir yerlere geçeriz.
-
aslında gezilerden falan tabiiki daha önemli bir organizasyon ama hali hazırda pazar günü için planlarım vardı...kafamdaki aktiviteleri iptal edebilirsem yeni bir aktivite planlamayıp, evdede oturmayıp 'Farkında' olamaya çalışağım...listeye adımı yazdırmıyorum, gelmeye çalışacağım
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
-
chatkut adlı üyeden alıntı
aslında gezilerden falan tabiiki daha önemli bir organizasyon ama hali hazırda pazar günü için planlarım vardı...kafamdaki aktiviteleri iptal edebilirsem yeni bir aktivite planlamayıp, evdede oturmayıp 'Farkında' olamaya çalışağım...listeye adımı yazdırmıyorum, gelmeye çalışacağım
tamadır chatkut. bende pazar günü başka işlerdeydim ama bu güzel ve anlamlı iş için planlarımı iptal etmek durumunda kaldım. saat 12.30 gibi etkinlik bitecek. sonrasında belki bir yerlere kaçarız
acress adlı üyeden alıntı
güzel insan ...çok güzel bi organizasyon.motorum olmadıgı için pek bi katkım olmaz belki
ama katılım konusunda ve diğer her konuda çocuklar için maddi manevi elimden geleni yapmaya hazırım
.sanada teşşekürler,onları unutturmadıgın için
göksucum canım kardeşim varlığın yeter
-
bende katılmak isterim listeye yazabilirsiniz bu güzel davranış ve hatırlatma için sonsuz teşekkür..
-
Katılım Listesi
1.Wallace
2.Viper75
3.Arap Kadri
4.Umutus
5.acress
6.enzo35
7.chatkut (belirsiz)
8.
9.
10.
-
çok özel bir aktivite, önceden duymuş olsaydım hiç bir yere program yapmayıp kesinlikle katılacağım bir şey, bütün izmirli motorcularla beraber orda olmak isterdim ama katılamayacağım.
orda motor kullanacak her bir motorcu için engelli kardeşlerimiz adına bende kendi çapımda şimdiden teşekkür ederim.
-
çok anlamlı bir organizasyon, sanırım md den 30-40 kişi geliyor 29 Ekim deki gibi bi kortej olacak ve hem gezmiş hem görüşmüş hemde gerçekten toplumsal bir duyarlılık sergilemiş olucaz. Ben artçı alamıyacağım malum motor ufak tehlikeli olabilir ama gelip korteje eşlik etmeye varım.
Görüşmek üzere..
Bacoman
-
ben de sizi inciraltında karşılarım malum motorum yok :( beni de ekleyin listeyee
-
ben de gelmek isterim yalnız daha yeni yeni motor kullanıyorum. yaklaşık 400 km lik bir tecrübem var. hiç yolculu sürüş yapmadım. umarım ayak uydurabilirim.
-
çok anlamlı ve gözel aktevite ama keşke önceden haberim olsaydı hiç kaçırmazdım üyle bir fırsatı deyerlendirmek lazım tabi ama pazar günü başka bir yere davetliyiz gelemiyeceyime özülüyorum katılan arkadaşlarımada teşekür ederim emeyi ve katkısı olan herkese teşekürler
-
stonefree adlı üyeden alıntı
ben de gelmek isterim yalnız daha yeni yeni motor kullanıyorum. yaklaşık 400 km lik bir tecrübem var. hiç yolculu sürüş yapmadım. umarım ayak uydurabilirim.
dostum artçı almadanda konvoya katılabilirsin orada olup engelli kardeşlerimizi sevindirmek yeterli olacaktır.
Ayrıca eski motorumda gy 200 dü pek memnundum keratadan orada görüşmek üzere
Bacoman
-
hızlıcesi2 adlı üyeden alıntı
çok anlamlı ve gözel aktevite ama keşke önceden haberim olsaydı hiç kaçırmazdım üyle bir fırsatı deyerlendirmek lazım tabi ama pazar günü başka bir yere davetliyiz gelemiyeceyime özülüyorum katılan arkadaşlarımada teşekür ederim emeyi ve katkısı olan herkese teşekürler
kuşadasına gitcen dimi ortak :( yaa erteleseniz başka bi gün yapsanız ne güzel olur...
-
bende orda olucam ama artçısız çünkü felaket acemiyim bilen bilir
ama bu muhteşem organizasyonu hayatta kaçırmam kortejde olucam
-
Listeye benide eklerseniz sevinirim. Çok önemli bir şey olmadığı sürece bende gelmek istiyorum.
-
bizde gelmek isterdik ama 1 hafta önceden davutlar gezisi için sözleştik ama yine böyle aktivite olursa bana sormadan beni listenin başına yazabilirsin isterse fizanda oldun ayrıca bu duyarlılıgın için sana çok teşekkür ederim.heralde çogu arkadaşımızın ya akrabası ya eşi ya dostu veya komşularından bu gibi rahatsızlıkları olan vardır.onlar bu gibi durumları daha iyi anlarlar.Onlar bizim çocuklarımız bizim insanlarımız
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler