[mt-izmir] Farkında Mısınız?
Reklamlar
-
Motosiklet.net ailesine bu anlamlı etkinliğin davetini forumlarında yer verdiği için Motordelisi Kulübü olarak teşekkür ederiz..
Hep söylediğimiz gibi Motosiklet grupları arasında kendimizle aynı çizgide gördüğümüz, temelinde dostluk, sevgi ve dayanışma bulunan Motosiklet.net grubuyla birlikte olmak bize keyif verecektir.
Geçtiğimiz senlerde birlikte etkinlikler planlamış ve 2 grup birarada olmuştuk..
Bu etkinliği MD sadece planlamıştır ama MT grubuda katılım göstererek bu güzel,duygusal etkinliğe ortak oldu..
Bu etkinlik bir grubun değil katılım gösteren herkesin sahip çıkacagı bir etkinlik..
İlerleyen zamanlarda MT ve MD grupları birçok güzellik için marş basacaklardır..
Yarın aramızda sizleri görmek bizi mutlu edecek..
Reklamlar
-
motordelisi adlı üyeden alıntı
Motosiklet.net ailesine bu anlamlı etkinliğin davetini forumlarında yer verdiği için Motordelisi Kulübü olarak teşekkür ederiz..
Hep söylediğimiz gibi Motosiklet grupları arasında kendimizle aynı çizgide gördüğümüz, temelinde dostluk, sevgi ve dayanışma bulunan Motosiklet.net grubuyla birlikte olmak bize keyif verecektir.
Geçtiğimiz senlerde birlikte etkinlikler planlamış ve 2 grup birarada olmuştuk..
Bu etkinliği MD sadece planlamıştır ama MT grubuda katılım göstererek bu güzel,duygusal etkinliğe ortak oldu..
Bu etkinlik bir grubun değil katılım gösteren herkesin sahip çıkacagı bir etkinlik..
İlerleyen zamanlarda MT ve MD grupları birçok güzellik için marş basacaklardır..
Yarın aramızda sizleri görmek bizi mutlu edecek..
Çok güzel yazmışsınız üstüne ne eklenebilir ki.
sevgilerle
-
Wallace adlı üyeden alıntı
Katılım Listesi
1.Wallace
2.Viper75
3.Arap Kadri
4.Umutus
5.acress
6.enzo35
7.chatkut (belirsiz)
8.baco
9.cihan_35
10.wert_35
11.pierid
12.stonefree
13.yurtdas (belirsiz)
14.alix35
15.Özer
Wert_35; 29 ekimde vardım kardeşim gündoğdu meydanındaki ilk bekleyen gruptaydım. Kortej sırasında da sondan bir önce fosforlu turuncu yeleğimle eşlik ediyordum. neyse geri kalan muhabbeti yarın yaparız.
abi tamam ya sol aynamdaydın hep nası unuttum ben seni arkamı kolladın koca kortej çok pardon abi yarın görüşmek üzere...
-
Herkese hayırlı akşamlar MT İzmir...
Bu aktiviteye önayak olan ve katılan herkese teşekkürler
Benide listeye aldığın için teşekkürler Wallace kauılmaktan keyf alacağım.
Yarın Gündoğdu da görüşmek üzere........
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
-
-
Arkadaşlar, bu projede olan herkese teşekkür ederim. Gerçekten 'Farkında olalım'.
Yarın aranızda olamayacağım (motor tamirde)
Biraz klasik bir laf oluyor ama, gönüller bir olsun demekten başka bir şey diyemiyorum.
-
-
wert_35 adlı üyeden alıntı
abi tamam ya sol aynamdaydın hep nası unuttum ben seni arkamı kolladın koca kortej çok pardon abi yarın görüşmek üzere...
yok canım daha neler. neyse hatırladın en sonunda
Özer adlı üyeden alıntı
Herkese hayırlı akşamlar MT İzmir...
Bu aktiviteye önayak olan ve katılan herkese teşekkürler
Benide listeye aldığın için teşekkürler Wallace
kauılmaktan keyf alacağım.
Yarın Gündoğdu da görüşmek üzere........
yarın görüşmek üzere abicim.
watari adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, bu projede olan herkese teşekkür ederim. Gerçekten 'Farkında olalım'.
Yarın aranızda olamayacağım
(motor tamirde)
Biraz klasik bir laf oluyor ama, gönüller bir olsun demekten başka bir şey diyemiyorum.
olsun nasip başka zamanaymış.
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Alp_Tunay; inşallah bunun gibi başka bir etkinlik daha yapabiliriz. Sevgilerle
güzel dileklerin için teşekkür ederim. Sana da iyi yolculuklar. Bu arada yeni motor almışsın hayırlı olsun. Bugün duydum. Sevgilerle
-
çok güzel bi organizasyon oldu çocukların ne kadar mutlu olduklarını görebilmek harikaydı
-
-
-
Bacoman
-
çok gözel bir iş yaptınız allah sizden razı olsun tekerinize yüreyinize sağlık
-
-
sizinle gurur duyuyorum övünüyorum tebrik ediyorum değerli büyüklerim sizleri . . .
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
katılamadığım için herkesten özür dilerim....urladan 15:30 da çıktım...yolda birçok motorla karşılaştım...büyük ihtimalle bu etkinlikten dönen arkadaşlardı....çok mahcup oldum....
-
şehirdışındaydım malesef,inşallah birdahakine bende katılacağım,katılan arkadaşları yürekten tebrik ederim
-
etkinliğin ardından minikleri sevindiren herkese kocaman bir alkış daha , helal olsun
-
ne kadar katılmayı isteyipte geciksem de son dakikalarda sizlerin ve miniklerin sevincine ortak olmak beni mutlu etti
hem dostlarımı gördüm hemde yeni arkadaslarla tanıştık ve sohbet ettik
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler