[mt-izmir] Farkında Mısınız?
Reklamlar
-
kesin olmamakla birlikte gelmeye çalışacağım
bu arada benim bu topiği ilk okuduğumda aklıma gelen bir noktaya takılan başka arkadaşlar da olabilir diye; İzmir Özel Işık Eğitim Okulunun ögretmenleri çocukların durumunu çok iyi biliyormuş ve test sürüşlerini bizzat kendileri yapmışlar. Çocukların motosiklet üzerindeki tepkilerini ölçüp, sonuçlarına göre motosikletlere binecek çocukları belirlemişler.
Reklamlar
-
-
tebrikler çok güzel bir etkinlik
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
pierid adlı üyeden alıntı
kuşadasına gitcen dimi ortak :( yaa erteleseniz başka bi gün yapsanız ne güzel olur...
evet gitçem bir haftadır sözverdik kuş adasındaki dostlarımıza gelcez diye ve güzel bir gezi olacağına inanıyorum son gönler bu gönler deyerlendirmek lazım diye düşünüyorum sen gelemiyon galiba nasıl ortaksın
-
hızlıcesi2 adlı üyeden alıntı
evet gitçem bir haftadır sözverdik kuş adasındaki dostlarımıza gelcez diye ve güzel bir gezi olacağına inanıyorum son gönler bu gönler deyerlendirmek lazım diye düşünüyorum sen gelemiyon galiba nasıl ortaksın
eehh iyi madem gelme ben burdaki etkinliğe katılcam
-
-
murat abi ve izmir mt 'nin duyarlılığı için hepinize çok teşekkürler gönül isterdi ki bende o gün aranızda olayım....
yanınızda olamasamda gönlüm sizlerle....
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
arkadaşlar
artçı almasanız bile katılımınızla bu kardeşlerimize ve bize destek vereceksiniz unutmayın
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev
KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
-
çok güzel bir etkinlik doğrusu oraya gidenlerin ve gitmek siteyipte gidemeyenlere şimdiden çok teşekkür ediyorum...Motorum 2haftadır serviste arızalı oldugu için yarın orada olmak için uğraşıcam...başka bir motor yada araç ayarlamaya çalışıcam...motor bulamazda araba ile gelirsem olurmu acaba? arabada bulamazsam otobüsle gelsem nasıl olur?
ve son olarak yanımda kask getirsem gelirken çocuklara hediye olarak versem nasıl olur?
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
-
-
Etkinlik gerçekten çok güzel öncelikle emeği geçenlere çok teşekkürler.
bende gelmek istiyorum ama saat biraz erken, bir başka yere gitmem gerekiyor diğer bir değişle yetişebilirsem geleceğim..
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
-
ben sabahtan urlaya gidicem eğer erken dönebilirsem bende katılabilirim...artçı için kaskım yok maalesef.....
-
alix35 adlı üyeden alıntı
ben sabahtan urlaya gidicem eğer erken dönebilirsem bende katılabilirim...artçı için kaskım yok maalesef.....
kardeşim sen yetiş yeter
artçı için kasklar alınacak ve her sürücü arkadaş bu kaskı kardeşimize hediye edecek
mangalı sev
KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
-
abi bu 29 Ekim'de toplandığımız yer yine aynı di mi?
-
wert_35 evet aynı yer kardeşim
mangalı sev
KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
-
Katılım Listesi
1.Wallace
2.Viper75
3.Arap Kadri
4.Umutus
5.acress
6.enzo35
7.chatkut (belirsiz)
8.baco
9.cihan_35
10.wert_35
11.pierid
12.stonefree
13.yurtdas (belirsiz)
14.alix35
Arkadaşlar kasklar MD tarafından tedarik edilmiş. Anladığım kadarıyla sürücüler etkinlik sonunda artçı olarak aldıkları kardeşlerimize bizzat hediye edecekler. O yüzden yanınızda yedek kask getirmenize gerek yok.
Bu arada bazı arkadaşlarla tanışamadık. Meydanda beni bulmak çok kolay. Turuncu fosforlu yelek ve muhtemelen elinde çay olan kişi benim. gelenlerle böyle orada tanışabiliriz.
oguz çatal adlı üyeden alıntı
bizde gelmek isterdik ama 1 hafta önceden davutlar gezisi için sözleştik ama yine böyle aktivite olursa bana sormadan beni listenin başına yazabilirsin isterse fizanda oldun ayrıca bu duyarlılıgın için sana çok teşekkür ederim.heralde çogu arkadaşımızın ya akrabası ya eşi ya dostu veya komşularından bu gibi rahatsızlıkları olan vardır.onlar bu gibi durumları daha iyi anlarlar.Onlar bizim çocuklarımız bizim insanlarımız
eywallah hocam sağolasın. bizde son anda bilgilendik bu seferlik böyle oldu. sizlere de iyi eğlenceler. kazasız belasız
böcek adlı üyeden alıntı
kesin olmamakla birlikte gelmeye çalışacağım
bu arada benim bu topiği ilk okuduğumda aklıma gelen bir noktaya takılan başka arkadaşlar da olabilir diye; İzmir Özel Işık Eğitim Okulunun ögretmenleri çocukların durumunu çok iyi biliyormuş ve test sürüşlerini bizzat kendileri yapmışlar. Çocukların motosiklet üzerindeki tepkilerini ölçüp, sonuçlarına göre motosikletlere binecek çocukları belirlemişler.
evet böcüğüm doğrudur. motosiklete binmesinde sorun olmayan kardeşlerimiz binecekler. ambulans ve polis de olacak velilerde. çok düşük hızlarda gideceğiz.
illaki artçı almanız da gerekmiyor. korteje katılmanız bile yeterli arkadaşlar. amaç bu kardeşlerimizi sevindirmek
-
Wallace adlı üyeden alıntı
Katılım Listesi
1.Wallace
2.Viper75
3.Arap Kadri
4.Umutus
5.acress
6.enzo35
7.chatkut (belirsiz)
8.baco
9.cihan_35
10.wert_35
11.pierid
12.stonefree
13.yurtdas (belirsiz)
14.alix35
Arkadaşlar kasklar MD tarafından tedarik edilmiş. Anladığım kadarıyla sürücüler etkinlik sonunda artçı olarak aldıkları kardeşlerimize bizzat hediye edecekler. O yüzden yanınızda yedek kask getirmenize gerek yok.
Bu arada bazı arkadaşlarla tanışamadık. Meydanda beni bulmak çok kolay. Turuncu fosforlu yelek ve muhtemelen elinde çay olan kişi benim. gelenlerle böyle orada tanışabiliriz.
eywallah hocam sağolasın. bizde son anda bilgilendik bu seferlik böyle oldu. sizlere de iyi eğlenceler. kazasız belasız
evet böcüğüm doğrudur. motosiklete binmesinde sorun olmayan kardeşlerimiz binecekler. ambulans ve polis de olacak velilerde. çok düşük hızlarda gideceğiz.
illaki artçı almanız da gerekmiyor. korteje katılmanız bile yeterli arkadaşlar. amaç bu kardeşlerimizi sevindirmek
29 Ekim'de var mıydın abi sen tanıştık mı seninle?
-
wert_35 tanışdın MÜYEN DİZİMle 29 EKİMde
mangalı sev
KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
-
Arap Kadri adlı üyeden alıntı
wert_35 tanışdın MÜYEN DİZİMle 29 EKİMde
abi kusuruma bakmayın ya o kadar çok kişiyle tanıştımki 29 Ekim'de şimdi hatırlayamıyorum nese yarın bidaha tanışırız
-
Katılım Listesi
1.Wallace
2.Viper75
3.Arap Kadri
4.Umutus
5.acress
6.enzo35
7.chatkut (belirsiz)
8.baco
9.cihan_35
10.wert_35
11.pierid
12.stonefree
13.yurtdas (belirsiz)
14.alix35
15.Özer
Wert_35; 29 ekimde vardım kardeşim gündoğdu meydanındaki ilk bekleyen gruptaydım. Kortej sırasında da sondan bir önce fosforlu turuncu yeleğimle eşlik ediyordum. neyse geri kalan muhabbeti yarın yaparız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler