Tuğper' in Ailesine Başsağlığına gidiyoruz.
Reklamlar
-
Arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere yakın zamanda acı bir trafik kazası sonucu kaybettiğimiz Tuğper Haktan UZEL arkadaşımızın ailesi, Tuğper' in cenaze işlemleri için memleketleri Sivas' taydı.
Tuğper' i Sivas' ta son yolculuğuna uğurlayıp İstanbul' a dönen ailesi, şu anda evlerinde teziyeleri kabul ediyor. Tuğhan amca ve Perihan teyzeyle dün görüştüğümde, bu haftasonu C.tesi günü, toplu bir başsağlığı ziyareti için uygun olduklarını, Tuğper' in de gönül verdiği motosiklet tutkusunu paylaşan sevdalıları ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını belirttiler.
Ayrıca, gelebilecek herkesin motosikletleri ve kasklarıyla gelmeleri de özel ricaları.
Birçoğumuzun ailesinin karşı çıkmasına rağmen, Tuğper' e duydukları sonsuz güvenle, onun sevdiği şeyi yapması için sonuna kadar arkasında durup onu teşvik eden bu mükemmel ailenin yanında olduğumuzu göstermek ve Tuğper Haktan UZEL' e karşı son görevimizi yerine getirmek adına, gelebilecek tüm arkadaşları yanımızda görmekten mutluluk duyarız.
BULUŞMA DETAYLARI:
Tuğper' in evi Bostancı'dan Küçükyalı'ya doğru giderken, Altıntepe mevkinde. Ancak Avrupa yakasından da gelecek arkadaşlar olduğunu düşünürsek, daha kolay ulaşım için belli bir yerde buluşup topluca gidilmesi hepimiz için kolaylık olacaktır. Bu nedenle, herkesin bulabileceği ve rahatça bekleyebileceği bir yer olması neticesinde, sahilyolundan Bostancı' yı geçip Küçükyalı istikametine gidişte, sağdaki ilk "Cep" te buluşacağız.
Buluşma Saati : 13:30
Hareket Saati : 13:45
KROKİ :
Reklamlar
-
Cumartesi tam gün çalıştığım için gelemeyeceğim..
Benim içinde ellerinden öpün..
Umarım güzel bi katılım sayısı oluşur...
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
-
inşallah bende ordayım...
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
avrupa yakasından gelen varsa beni de alırsa bende orda olmak istiyorum
-
Emre sağlı sollu yükleniyor valla..
Bir burdan bir Face den..
Konuyu sahipsiz bırakmadığın için ayrıca teşekkür etmek istedim Emre'ye
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
-
Sağolun, Yeşim de, ben de elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz arkadaşlar. İlginiz için ben teşekkür ederim.
-
FaCE' tede yazmıştım Selamlarımızı ve baş sağlığı dileklerimizi mutlaka iletin.. sürekli yanlarında ve destekçi olduğumuzu unutmasınlar..
-
cumartesi şehirdışında olacağımdan malesef katılamicam.
-
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
güncel olsun görmedik duymadık olmasın..
-
avrupa yakasında olan arkadaşlar ile ortak bir noktada biz belirleyelim ki bir sorun yaşanmasın... ayrıca yolu bilen biride yanımızda olursa çok daha iyi olur...
-
inşallah orda olabilrim
tekrar başımız sağolsun
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
FaCE' tede yazmıştım Selamlarımızı ve baş sağlığı dileklerimizi mutlaka iletin.. sürekli yanlarında ve destekçi olduğumuzu unutmasınlar..
İletiriz Erhan sağol..
Arkadaşlar hava motosiklet kullanımına uygun olursa mutlaka motosikletlerinizle gelin, Perihan teyzem bunu özellikle rica ediyor.. Gelebilecek herkesi bekliyoruz..
-
Yağmurda Yağsa Farketmez...
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
-
-
by_001 adlı üyeden alıntı
Gelmiş kadar oldun sağol arkadaşım..
Cumartesiye daha var, umarım sayı artar ...
Tuğper'in arkadaşlarını görmek ailesinin acısını hafifletiyor çünkü..
-
hava gusel olursa taytay taytay geliriz
......DoNsuZ ÇıK KaSkSıZ ÇıKmA ....
-
bekoserkan adlı üyeden alıntı
hava gusel olursa taytay taytay geliriz
senin o tay tayını yerler... deryadan sonra hemen uzadın anasını satıyım...
-
-
yeşimcim ben gelirim dedim ama sanırım biraz geç gelicem 2 de işten çıkıyorum malesef
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)