rahmi amcayı düşüncen den dolayı tebrik ederim sağol kardeşim rahmi amcayı 4 gön önce ziyaret etik sana sellamı var sende arasan iyi olur durumu iyi ayrıyeten nasıl geleyim yaşar gelcekti ne oldu gözümüz yolda kaldı çok sellamımı süyle gelin artık yaşarla beraber gel sizleri seviyom kendinize iyi bakın gülşen kardeşime çok çok sellam söyle
Kortej haberini biraz geç alınca gelememiş oldum :( böyle birgünde hep birlikte olamamaktan dolayı utanç duyuyorum ....başka da söz bulamıyorum kendime.... :(
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
Bu konuyu bulmak için 2 gün öncesinden (29 Ekim'den 2 gün öncede tekabül ediyor) forum içinde araştırma yaptım , çünkü siteye girişte İstanbul MT nin 29 Ekim korteji yazılıydı... Çok aradım fakat bulamadım sanırım düzenlemeyecekler dedim, fakat sanırım yanlış yerlere bakmışım (yeni konular gibi) ki bulamadım gelemediğim içinde çok üzüldüm:( ... Bizim yerimizede orada bulunmaları benim için bir nebzede olsa sevindirici
farkındamısınız, motosiklet sürücülüğünden çok daha ötelerdeyiz. birlikteyiz ve bölünmeyeceğiz...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
ee arkadaşlar Narlıdere tarafında çekilen resimler kimselerde yok mu.. tüh ya bir iki resimde çıktım diye seviniyordum ama o resimleri de ekleyen yok... :(
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)