abi bugun bayramdı bişi olmaz
bu arada polislerle olan resimler nerde
abi bugun bayramdı bişi olmaz
bu arada polislerle olan resimler nerde
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler.
Bravo MT İzmir
[QUOTE=pierid;1312036]merak etme foto bulanık çıkmış farketmedim yoksa bi tane daa çekerdim[/QUOT
artık nasibse seneye çekersin daha güzelini .hem seneye dahada çok mandalin toplarız emeyine sağlık bu arada fotolar güzel çıkmış
abi seneye bahçe sahibiyle anlaşalım verelim üç beş neyse rahat rahat dalalım bahçeye :D
sevgili skull biz teşekür ederiz her zaman üstümüze düşen gürevi en iyi şekilde yapma çalışıyoruz mt izmir olarak umarım dahada ğüzel şeylere vesile oluruz inşallah saygılar
karakolda tabi .
evet canım motorları satalım öyle gidelim
Günün olaylarını şöyle bi sıralarsak,
1 numara meydandaki bayan polisin yanlış anlaması
2 numara sahil evlerindeki fotoğraf muhabbetine aynı espirileri yapan polis arkadaşlar
3 numara ces in yol ver dediği kamyon şöförünün korna çalıp el sallaması
4 numara mandalina bahçesi vurgunu
Güzel gündü vesselam
Bacoman
pierid haklısın aslında biz direk dalalım ozaman ama hepberaber :D)))
baco,pierid fotolar için teşekkürler
Tabiii bunlar çekilen fotoların 1/1oo'üdür ancak Diğerlerini artık gelecek 29 ekime kadar alırız heralde
demır gursel ıyı geceler oradamısın
ıyı geceler herkese
cok gusel resimler...paylasim icin tesekkurleer..
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
13:15'te gündoğduya gelebildim, polislerden öğrendiğim kadarıyla 15 dakika ile kaçırmışım korteji
akabinde inciraltına kadar sahilyolundan gittim ama sizlere bir türlü rastlayamadım. söz veripte gelemediğim için çok özür dilerim arkadaşlar,affedin..
The World is yours...
estafurullah bidahaki gezide görüşürüz
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Gerçekten çok güzel oldu. Resimlere bakınca bir kere daha farkına vardım bunun. Bir de benim ilk grup sürüşüm olması sebebiyle bana ayrıca bir özel geldi.
Fotoğraflar için de çok teşekkürler
İzmir-MT gerçekten de fark yaratıyormuş. Bu bir kere daha belli oldu.
Ayrıca baco'nun sıraladığı olaylar da güne renk kattı ki bu 4 durumdaki herkese teşekkür, polis ablamıza, kamyonet şoförüne, mandalina bahçesi sahibine ...
çok güzel fotolar...izmirli olupta katılamamak benide çok üzdü....inş. başka organizasyonda olmak dileğiyle....fotoları çeken ve sitede paylaşan herkese teşekkürler.....izmir mt....
güzel bir gündü.
Cumhuriyetimizin 85. yılını gayet güzel bir şekilde kutladık. izmir halkı herzamanki duyarlılığı ile selamladı bizleri. yapımda yayında emeği geçen katılan veya katılmak isteyen herkese teşekkürler.
Tek kelime ile süpersiniz..
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Seneye yüreğim ve bedenimle aranızda olmak üzere...
yüreğinize sağlık arkadaşlar tekerinize taş değmesin
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)