Çok güzel bir kortej oldu gerçekten.
izmir MT ye çok teşekkürler.
Resimleri bekliyoruz.
Çok güzel bir kortej oldu gerçekten.
izmir MT ye çok teşekkürler.
Resimleri bekliyoruz.
kortej inanılmaz güzeldi emeği geçen herkese özellikle oğuz abiyle özer abiye teşekkürler en arkada egzos gazından kafam güzel oldu ama büyük keyif aldım en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere
arkadaşlar bende çok istedim gelmeyiii..işyerinde yanlız kaldığım için gelemedim...hem sizlerle tanışma fırsatı bulacaktım....çokta severim kortejleri gezilerii..inş başka bi zamanda beraber oluruz....karşıyaka dan sevgiler...resimleri bekliyoruz .....
resım resım resım ısterız...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
faikçim al sana bidene yeter
setenay çekmiş becerirse yükleyecek resimleri buraya insallah
bu arada bu makinanın bu kadar bana yakıştığını bilmiyordum ya kalıplar uyumlu yani
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
erhan bıtane yetermı yaa koy hepsını koy... aman nazar degmesın...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
bekle bekle geliyor bu zaten dönüş yolundaydı
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Güzel bir gün oldu katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederiz bu anlamlı günde izmire izmirlilere kornalırımızla bayraklarımızla sesimizi duyurduk ..
Günün bombası bizi resmi korteje dahil sanıp 30 motosiklet ile Gündoğdu meydanına girmemize izin veren bayan komiserdi )
resim bekleriz hadi bakalım
Bacoman
En son belediyenin kepçe dozer çöp kamyonu gibi bilimum araçaları geçtikten sonra polislere gündoğdu meydanında buluşup kortej yapacağımızı söyledik bizi içeri aldıklar gerçi tören bitmişti. ama daha sonra bayan komiser gelip bizim resmi korteje dahil olmadığımızı öğrenince biraz panik oldu siz sakın kıpırdamayın ben yanlış anlamışım falan dedi sonra polislerin hepsi ortalıktan sıvıştı ve bizde hep beraber inciraltına doğru gaz açtık ufak tefek bir iki resim var onları koyarım birazdan
Alsancakta beklerken ve sahil evlerine vardığımızda henüz mandalina ağaçlarını farketmeden hemen önce çekilmiş birkaç enstantene )
Bacoman
Gündoğdu meydanında harakete geçmeden önce çekilmiş kısa bir videoyuda ekledim cep telefonu ile çektiğim için biraz kötü ama idare eder napalım
Bacoman
vasco sürüşte benim hiç resmim yok yaw...insan bi poz çeker bari kardeşim...
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Arkadaşlar cidden cok güzel resimler.. Tebrik ederim..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
nerdeyse hiç bi fotoda yokum dicekken sonda çıktım çok teşekkürler fotolar için...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)